Mel Gibson tok farvel med Bergen

Mel Gibson dukket opp på Bergen lufthavn Flesland fredag formiddag for å dra videre etter en knapp ukes ferie på Vestlandet.

Mel Gibson dukket opp på Bergen lufthavn Flesland fredag formiddag for å dra videre etter en knapp ukes ferie på Vestlandet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Not the kid, sa en travel stjerneskuespiller da BA fotograferte Mel Gibson på Bergen lufthavn. En uke med selfier, parkeringsbot og skjenn på en kafé på Voss er over.

DEL

Den amerikanske skuespilleren og regissøren bak storfilmer som «Braveheart» og «The Passion of the Christ» har tilbragt uken på Vestlandet med egen leiebil. Sammen med sin kone og yngste barn, bodde han på ett av byens hotell.

Dro videre

BA fikk ikke et ord ut av stjernen da han fredag møtte opp på Flesland sammen med familien. Da fotografen tok bilde av amerikaneren, løftet Gibson en advarende pekefinger og sa; «not the kid», før han forsvant gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Det var imidlertid en ordknapp stjerne som møtte både fans og lokal presse med en avvisende hånd.

Da Ståle Reigstad møtte stjernen da han jogget, fikk en selfie, men ikke noe mer enn det.

– «Make it quick», sa Gibson til Reigstad da han ba om å få ta et bilde sammen med skuespilleren.

BA erfarer at Gibson under sitt besøk i Bergen blant annet spiste middag på Cornelius restaurant på Bjorøy,  og var på helikoptertur til Vøringsfossen.

Han skal ogsa ha hatt et opphold på Hotel Ullensvang i Hardanger.

– Glemte telefonen på do

Onsdag kunne VG melde at Mel Gibson glemte mobilen sin på et toalett på Voss.

– Det ringte plutselig en telefon mens jeg var der inne. Jeg vasket hendene og tok den ut. Der sto en mann med caps og sa «thank you», med en kvinne ved siden av seg, forteller Bente Saltnes Nedrebø til riksavisen.

Mel Gibson på Flesland.

Mel Gibson på Flesland. Foto:

Ga stjernen skjenn

Avisa Hordaland kunne i går melde at de ga stjernen skjenn for å bruke plast til oppbevaring av mat.

– Jeg serverte ham to ganger, men det var ikke før etter at han hadde gått at jeg forsto hvem det var, sier en frustrert daglig leder av Tre Brør Kafé på Voss, Carolina Solstad Sandbrook til lokalavisen.

De kan nesten ikke tro at selveste Mel Gibson spiste hos dem midt på Vossevangen.

De forteller Hordaland at Gibson først drakk te på kafeen på formiddagen, før han kom tilbake på ettermiddagen og spiste en salat på deling med de han var med.

Sandbrook er litt flau over noe hun sa til stjernen.

– Da han skulle ta med seg maten i et plastbeger, sa jeg at «but you need to help save the planet!». Da smilte han og sa: «Oh, but i already do, in many ways».

Superstjernen var i Norge da det ble kjent at 62-åringen er klar for norske Tommy Wirkolas nye film «War Pigs».

Artikkeltags