Gå til sidens hovedinnhold

Erik Røe til musikal i Bergen

Artikkelen er over 6 år gammel

– Det blir fantastisk å gjøre «Little Shop of Horrors» på hjemmebane, sier Erik Røe.

André Søfteland skal spille på DNS og blir ikke med kritikerroste «Little Shop of Horrors» til Ole Bull Scene i mai. Men Krabatene er godt fornøyd med å ha fått Baba Nations Erik Røe til å gi stemme til musikalens plante.

– Vi føler vi har gjort et scoop. Erik Røe gjorde stor suksess som den kjøttetende planten i «Little Shop of Horrors» på Rogaland Teater. Han var veldig sugen på å gjøre den rollen her, og har blodtørsten i blodet. Han var høyt oppe på ønskelisten vår, forteller Irene Ahnéll i Krabatene.

– Utrolig kul

Sangeren og skuespilleren har et nært forhold til «Little Shop of Horrors»-filmen fra yngre dager, og synes den er veldig morsom.

– Den er helt spektakulær, og så er musikken utrolig bra. Det må være en av de gøyere musikalene som finnes der ute, mener Erik Røe.

Han gleder seg til å spille på Ole Bull Scene.

– Det blir moro, vi har et sterkt forhold til det stedet etter å ha spilt der med Baba Nation tidligere. Og så er det jo en fantastisk rolle, denne planten er utrolig kul.

– Hva tror du at du kan tilføre den kjøttetende planten?

– Jeg må jo klare å gi den litt fandenivoldskhet og soul, mener Røe.

Han har jobbet på Rogaland Teater, gjort konserter, spilt inn plate med The Canoes og skrevet en forestilling sammen med Børge Ousland den siste tiden.

«Piraten» Tor Bjørge fra «Kaptein Knurr» blir også med på nypremieren 7. mai, som macho tannlege.

Kommentarer til denne saken