Brudd mellom Aksel Lund Svindal og bergenske Gitte Lill Paulsen.

Aksel Lund Svindal i målområdet sammen med kjæresten Gitte Lill Paulsen etter verdenscuprennet i Super-G i Italienske Val Gardena i Kandaharløypa Saslong

Aksel Lund Svindal i målområdet sammen med kjæresten Gitte Lill Paulsen etter verdenscuprennet i Super-G i Italienske Val Gardena i Kandaharløypa Saslong Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Se og Hør kan melde at det er brudd mellom bergenske Gitte Lill Paulsen (31) og alpinist Aksel Lund Svindal (35).

DEL

Ifølge Se og Hør bekrefter kilder at forholdet er over. De to har valgt å gå hver til sitt, men skal ifølge kjendismagasinet ha et godt bevart vennskap.

Samarbeidet

Gitte Lill Paulsen kommer fra Bergen og er en kjent fotomodell. Da Svindal for to måneder siden presenterte sitt nye klesmerke, kom det frem at Paulsen viser frem dameklærne «Greater than A» på kampanjebildene, melder bladet.

I kjærlighetslivet har Aksel ikke helt funnet roen, skriver Se og Hør. Da 35-åringen i fjor bekreftet at han var kjæreste med modellen Gitte Lill Paulsen (31) fra Bergen, trodde hans nærmeste omgangskrets at lykken endelig smilte til Aksel.

Aksel har base i Innsbruck i Østerrike, mens Gitte Lill bodde i New York der hun har skapt seg en solid modellkarriere. Den geografiske avstanden skal imidlertid ikke ha vært årsaken til bruddet.

Artikkeltags