Kjemper mot Per Sandberg i høst

Adrian Sellevoll er i vinden om dagen. Bergenseren skal både være med på Skal vi danse og Farmen kjendis på TV 2 i høst.

Adrian Sellevoll er i vinden om dagen. Bergenseren skal både være med på Skal vi danse og Farmen kjendis på TV 2 i høst. Foto:

Adrian (21) er med i årets sesong av Skal vi danse.

DEL

Artist og realitykjendis Adrian Sellevoll fra Bergen er en av deltakerene når den femtende sesongen av Skal vi danse smeller i gang i høst, melder TV 2 fra en pressekonferanse.

Nok en gang har TV 2 samlet sammen kjendiser fra landets kriker og kroker, og Sellevold er en av 12, som skal kjempe om vinner-pokalen i beste sendetid.

– Det er viktig å være med på fete ting. Jeg kan ikke danse, derfor er jeg med, sier Sellevoll til kanalen.

Per, du danser

De andre han deler parkett med er blant annet Per Sandberg(59) og kjæresten Bahare Letnes(29)- som også blir å se i realityprogrammet Charterferber på TV3 i høst.

En annen politiker Sandra Borch (31) vil også danse seg inn i rampelyset, der paradise-hotel deltaker Isabel Raad og Jørgine "Funkygine" Vasstrand(29) som også er deltakere, befinner seg allerede.

Resten av gjengen består av tidligere håndballspiller Trine Haltvik(53), youtuber Viktor Sotberg(28), NRK-profil Christian Strand(39), hockey-profil Jan Tore Kjær (50), og svømmeren Aleksander Hetland (36).

LES OGSÅ: – En sang de fleste ikke vil forstå

LES OGSÅ: – Se på meg da!

Travel ung mann

Adrian Sellevoll er mest kjent som reality-TV-personlighet, og fikk sitt store gjennombrudd som kjendis- etter programmet Ex on the beach.

Det siste året har modellen og artisten dog fokusert mer på musikk, og det er mye som kan vitne om at det blir en travel høst for Sellevoll, som nylig slapp en singel sammen med rapgruppen Snow Boyz fra Oslo, fra sitt eget plateselskap, NonStop Music.

– Fansene mine har spurt etter den i et år nå. Jeg slapp en liten video på Instagram for en stund siden, og da fikk jeg 50.000 visninger. Jeg har 25 låter jeg skal slippe den neste tiden, så det tar selvfølgelig lang tid, har Sellevoll tidligere uttalt til BA.


TV-fjes

Det blir mye Adrian Sellevolll (21) å se på skjermen fremover.

Han skal nemlig også kjempe om kampen for tilværelsen på Farmen Kjendis på TV 2, der igjen, Per Sandberg også er med.

LES OGSÅ: Adrian (21) er med i årets sesong av Farmen Kjendis

LES OGSÅ: Gjør stor suksess: Kjøpte firmabil til en million uten å ha lappen

Artikkeltags