– Maren er litt flinkere enn meg på de «kjedelige» tingene

Kjærestepartet Maren Platou og Kygo snakker åpenhjertig om likestilling i et nytt intervju. Foto: Sergi Alexander/Scanpix

Kjærestepartet Maren Platou og Kygo snakker åpenhjertig om likestilling i et nytt intervju. Foto: Sergi Alexander/Scanpix Foto:

Kygo inrømmer at kjæresten er flinkere på hjemmebane, i et nytt intervju om likestilling.

DEL

Verdensstjernen fra Bergen, Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo (28), har vært kjæreste med bergenseren Maren Platou (26) siden 2015.

Paret har kjøpt seg en heftig bolig sammen i Fana. Villaen består blant annet av åtte soverom, flere stuer, eget bibliotek og en stor borggård med hestestall – og til sammen utgjør bygningen over 1000 kvadrat.

I et nytt intervju med bladet Costume, der paret som er avbildet på forsiden, forteller de sammen hva likestilling betyr for dem.

Å ha en gjensidig respekt, er en grunnverdi i forholdet.

– Vi støtter hverandres karrierevalg og unner hverandre det beste, sier influenseren Platou.

Se dette innlegget på Instagram

Happy birthday baby❤️??

Et innlegg delt av Maren Platou (@marenplatou)

Prøver å dele likt

– Vi lever et travelt liv, men på hjemmebane prøver vi å dele likt på de «kjedelige» arbeidsoppgavene. Men jeg må nok ærlig innrømme at Maren er litt flinkere enn meg, sier Kygo, til Costume.

LES OGSÅ:

Han forteller videre om hva likestilling betyr for han og Maren.

– Like muligheter og rettigheter for alle, uansett funksjonsnivå og egenskaper. Vi vil at det norske samfunnet skal være inkluderende – med et mangfold vi kan være stolte av. Alle er like mye verdt, sier han.

Kygo-feiring i Tokyo

Paret har holdt seg unna offentligheten de siste årene, men Maren er ofte med på utenlandsreiser og turneer rundt om i verden for å heie frem DJ-kjæresten. Hun deler også bilder fra livet deres, på sin Instagram-profil.

For seks dager siden fylte Kygo 28 år. Bursdagen feiret DJ-en i Tokyo med gode venner.

Kjæresten la ut en kjærlighetserklæring, på dagen hans, med et bilde av paret til teksten «Happy Birthday Baby ❤️».

Artikkeltags