Lørdagens sending av «Skal vi danse» hadde en ekstra liten tvist. Under sendingen var fjorårets vinner, Helene Olafsen, tilbake på parketten og det sammen med kjæresten Jørgen Nilsen, melder Dagbladet på sine nettsider.

En måned

For en knapp måned siden kunne Se og Hør avsløre at Helene Olafsen og Jørgen Nilsen fra Åsane var blitt kjærester. Duoen danset sammen under fjorårets sesong av det TV 2-sendte programmet, hvor de gikk helt til topps.

I år danser Nilsen med tidligere «Farmen»-deltaker Amalie Snøløs, og lørdag var det duket for showdans på parketten. Det var da Snøløs og Nilsen valgte å invitere sine kjærester ut på danseparketten.

Dette er ifølge riksmedia første gang Helene og Jørgen danser sammen igjen på TV etter vinnersesongen i fjor - og denne gangen som kjærester.

Helene Olafsen bekreftet forholdet til Se og Hør da de offentliggjorde nyheten om at dansepartnerne var blitt kjærester.

– Jeg kan bekrefte at det som står i saken stemmer, men har ikke lyst å kommentere noe utover det, sa Helene Olafsen til Se og Hør.