Gå til sidens hovedinnhold

Denne bergenseren er med i «Hver gang vi møtes»

Artikkelen er over 3 år gammel

Tor Endresen blir å finne i den kommende sesongen av TV2-sendte «Hver gang vi møtes».

Gjengen av artister har allerede flyttet inn på gården for å spille inn neste og syvende sesong av det populære programmet. Gården, Vestre Kjærnes gård, ligger ved idylliske Vansjø, en time sør for Oslo.

Tor Endresen er den første bergenseren som er med siden den andre sesongen av «Hver gang vi møtes» i 2013, da Kurt Nilsen var en av artistene. En av de andre i årets program, countryartisten Claudia Scott, har bodd deler av sitt liv i Bergen, men er født i Nord-England.

Disse er med

Sammen med Tor Endresen og Scott skal Christel Alsos, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Tone Damli og Tshawe Baqwa skape nye gode og nære stunder på gården.

Det var VG, som først skrev hvem som skulle være med i neste sesong.

Flere bergensere

Gjennom flere sesonger har norske artister hyllet hverandre ved å lage sine versjoner av artistene i hovedsetet. Jan Eggum var første bergenser ut i den aller første sesongen av programmet i 2012. Sammen med Øyvind «Vinni» Sauvik, Anne Grete Preus, Øystein Dolmen, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen og Bertine Zeltlitz, fikk Eggum høre sine egne sanger med artistenes personlige versjoner.

Blant annet sang Øystein Dolmen en legendarisk versjon av «Heksedans».

I sesongen etter var det Kurt Nilsens tur til å bli hyllet av Anita Skorgan, Morten Abel, Marion Ravn, Lene Marlin, Ole Paus og Magnus Grønneberg.

BA har forsøkt, uten å lykkes, å få tak i Tor Endresen, som etter alt å dømme er opptatt med innspillingen av den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes».

Kommentarer til denne saken