Preben Fjell om flytteønsket, økonomien, fremtiden og farstilværelsen

Åpen fremtid: Preben Fjell ser frem til både farsrollen og en åpen fremtid når han og Dennis Vareide legger	ned suksesskalaen «Prebz og Dennis» på YouTube. Sotraværingen vet ikke helt hva han skal finne på, men både han og kjæresten ønsker å ende opp på Sotra.Foto: Ruben Vareide

Åpen fremtid: Preben Fjell ser frem til både farsrollen og en åpen fremtid når han og Dennis Vareide legger ned suksesskalaen «Prebz og Dennis» på YouTube. Sotraværingen vet ikke helt hva han skal finne på, men både han og kjæresten ønsker å ende opp på Sotra.Foto: Ruben Vareide

Artikkelen er over 2 år gammel

Preben «Prebz» Fjell ser frem med spenning til den dagen han må fortelle sine barn om sin Youtube-fortid.

DEL

I juni blir Youtube-hiten Preben Fjell, fra «Prebz og Dennis», og Ida Førsund foreldre. Om få dager får paret vite kjønnet på den lille, og Fjell gleder seg stort til å bli pappa.

Han gleder seg litt mindre til barnet er så stort at Youtube-historien hans får fokus.

– Æh, jeg har lagt det der litt bak i arkivet. Men jeg har ikke gjort noe jeg er flau av på Youtube. Jeg har kanskje gjort teite ting, men alt kan forklares når den tid kommer, sier Preben Fjell til BA.

Slutt for Prebz og Dennis

I kveld er det duket for show på USF Verftet. Da er det ventet at Youtube-kvartetten drar frem gamle Youtube-klassikere på scenen.

– Vi hadde åpningsshow i Halden forrige helg. Da vi dro frem gamle favoritter, var det til stor jubel i salen, sier sotraværingen.

Etter siste show er det slutt for Youtube-serien til Prebz og Dennis.

Preben Fjell og Dennis Vareide under filmlanseringen av Prebz og Dennis: The Movie.

Preben Fjell og Dennis Vareide under filmlanseringen av Prebz og Dennis: The Movie. Foto:

– Ifølge Dagens Næringsliv er det Dennis Vareide som kommer best ut av dette økonomisk?

– Vi gir oss på topp, og vi har fordelt en god del utstyr. Dessuten kommer vi alle godt ut av dette når det hele er over, forteller Fjell.

Dennis Vareide er daglig leder for Rakkerfilm. Det var også sistnevnte som startet selskapet i 2008. Vareide eier 60 prosent av Rakkerfilm, mens Preben Fjell eier 20 prosent.

Sotraværingen understreker at ingen gir seg som uvenner, og alt er i skjønneste orden når det kommer til samarbeid og vennskap.

– Det er Dennis som har tatt initiativet til at vi skal slutte, men vi har alle følt på det i en periode nå. Det var Dennis som sa det også i høst at slutten var nær, og at han hadde lyst å prøve noe nytt, sier Preben Fjell.

Han er enig i avgjørelsen.

– Det hadde vært feil å fortsette når flere av oss vil prøve nye ting, sier Prebz.

Åpen fremtid

Den vordende pappaen Preben Fjell har ikke helt landet på hva fremtiden vil bringe.

– Jeg har søkt litt jobber innenfor media. Jeg kunne tenke meg å arbeide med sosiale nettsteder i mediebransjen, sier Fjell med et smil før han legger til;

– Jeg kunne tenke meg å ha ansvaret for sosiale medier i Brann.

Det ble mye latter for både for- og bakmenn under innspillingen av Prebz og Dennis: The Movie. 11. august hadde filmen premiere.

Det ble mye latter for både for- og bakmenn under innspillingen av Prebz og Dennis: The Movie. 11. august hadde filmen premiere. Foto:

Mens makker Dennis Vareide har varslet at han vil fortsette på egen hånd med Youtube-videoer, har ikke Fjell noen konkrete planer.

– Hva med å flytte hjem til Bergen og Sotra?

– Både Ida og jeg har et ønske om å flytte til Sotra, men jeg ser det litt an i forhold til hvor jeg kan få meg en jobb, sier Fjell.

– Ida gjør jobben

28-åringen gleder seg virkelig til å bli far, selv om han ikke helt forstår hans rolle i dette svangerskapet.

– Det er Ida som gjør hele jobben. Hun forteller om at babyen sparker, men når jeg kjenner etter, så blir det helt stille. Det er Ida som gjør jobben. Jeg er litt på sidelinjen, smiler Preben Fjell.

I kveld står han sammen med Dennis Vareide, Ruben Vareide og Sondre Mogård på scenen på USF Verftet.

Artikkeltags