– Det kommer en god del tilreisende, både fra flere kanter av Norge, men også fra utlandet, sier Frank Nes i Bergen Live.

På tredje plass

Kygo har lenge vært en hit på nett, og siden han slapp sin første singel «Firestone» i desember 2014 har det hele skutt i været.

Han har turnert verden rundt, og opparbeidet seg en fanskare på alle kontinenter.

I mars i år annonserte Billboard sin liste over verdens mest populære EDM-artister. Der havnet Kygo på tredje plass, kun slått av Calvin Harris og The Chainsmokers.

Så når Kygo entrer scenen på Koengen lørdag kveld, vil det i publikum stå flere fans som har reist langveisfra.

– Slik konserten selger nå lover det godt for fullt hus på lørdag, fortalte Ole Morten Algerøy i Bergen Live torsdag ettermiddag.

Kjempefan fra Asker

Blant de tilreisende er Neda Marija Miceviciute (16) fra Asker. Hun driver fankontoen «Kygonor» på Instagram, og denne helgen tar hun med seg både moren og faren til Bergen for å se Kygo på Koengen.

– Jeg møtte ham på Stavern i fjor og det var helt sinnssykt egentlig, forteller 16-åringen.

Neda har vært fan av bergensartisten de siste fire årene og hun spiller selv Kygos musikk på piano.

– Det er musikken og viben som gjør at jeg har blitt så glad i ham, forteller hun og røper at flere av EDM-artistens låter spilles av daglig.

Møter andre fans

Neda har fått foreldrene til å bli Kygo-fans også, men denne helgen så er det noe spesielt: Hun skal møte to jevnaldrende med den samme fascinasjonen for Kygo.

– Begge er faktisk fra Asker, men vi har aldri møttes før. Så vi skal først møtes i Bergen, ler hun.

Det blir den sjette konserten 16-åringen er på, og det hun håper mest på er:

– At han spiller «Stole the show». Det er favorittsangen min, en gammel slager jeg har hørt på siden den kom ut.

PS: På konsertdagen sender BA live fra et studio ved Sjøboden fra klokken 1700. Der vil det dukke opp en rekke gjester. Kom gjerne innom!