– Våre ambisjoner stopper ikke her. Vi har satt oss som mål å bli best i Skandinavia, men det er jo alltid greit å tenke seg litt bedre enn man faktisk er, sa Hjerteslag-vokalist, Robert Lie Eidevik til BA forrige uke.

Konsertbookingen er de allerede godt i gang med. De er på vei ut av Norge, og skal prøve seg i Skandinavia neste høst. Men før den tid spiller de på Bergenfest.

Ikke lenge etter at Hjerteslag trommet i gang sin konsert på Garage lørdag kveld, delte Stein Torleif Bjella ut sin berømte fruktkurv til en heldig vinner.

Bjella slapp i høst sitt fjerde soloalbum, «Gode Liv», et album Dagbladet beskrev som «det komplette album» og trillet frem en sekser på terningen.

LES OGSÅ: Bjella tømte sparekontoen

Disse spiller også

Søndag forrige uke slapp Bergenfest H9909. Den eksentriske og energiske duoen, som opererer i grenselandet mellom hiphop, støy og punk, tror festivalarrangørene blir en snakkis til sommeren.

Julia Jacklin, det kritikerroste bandet Withney, Karpe Diem og Tove Lo spiller utendørs under neste års festival.

Også den levende legenden, eks-Oasis-medlemmet og den notoriske sitatmaskinen Liam Gallagher (44) tar turen til Bergen.

Michael David Rosenberg, bedre kjent som Passenger, spilte på Bergenfest i 2015. I 2017 er han tilbake.

Bergenfest har også annonsert at musikklegenden Bryan Ferry er klar for å spille på festivalens siste dag. Også den kritikerroste briten, Benjamine Clementine spiller lørdagen.

De lokale artistene 9 Grader Nord og boy pablo, som i november Vipps/Bergenfest-stipend, var de første to artistene som ble offentliggjort til Bergenfest 2017.