Gå til sidens hovedinnhold

Plateaktuelle Bernhoft til både Nattjazz og Vossajazz

Artikkelen er over 5 år gammel

Bernhoft er aktuell med nytt materiale og nytt band. Neste år returnerer han til festivalscenene på Nattjazz og Vossajazz

– Det er rett og slett kjekt å slippe en slik gladsak i fellesskap med Vossajazz, sier nattjazzgeneral Jon Skjerdal i en pressemelding.

Jarle Bernhoft har vært gjennom en forvandling siden han slo gjennom som soloartist i 2008, og han har hatt en eventyrlig suksess de siste årene. I 2011 dro han hjem flere av de gjeveste prisene på Spellemann, mens han et par år senere ble Grammy-nominert for sitt tredje album «Islander». Nå er Bernhoft aktuell med nytt materiale, der han kickstartet sleppet ved å gi ut singelen «Everyone`s a stranger» for noen uker siden. Ifølge pressemeldingen fra begge jazzfestivalene, er artisten aktuell med nytt materiale om kort tid.

– Jarle Bernhoft er en utrolig artist som må oppleves live. Nå får festivalgjengerne muligheten til å se ham igjen på scenen med fullt band, når Bernhoft & the Fashion Bruises spiller på begge våre festivaler, sier festivalsjef for Vossajazz Trude Storheim.

Kommentarer til denne saken