Vaular slipper låt med fersking

Lars Vaular oppdaget Myra i fjor høst. Kort tid etter møttes de i studio.

Lars Vaular oppdaget Myra i fjor høst. Kort tid etter møttes de i studio. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lars Vaular ble helt betatt av den unge bergensrapperen. Nå har de laget musikk sammen.

DEL

– Jeg har ventet på en som henne, sier Lars Vaular (32) om en av de ferske rapperne fra Bergen, nemlig Myra.

Holder det vestkyst

I høst slapp bergensrapperen Myra sin første låt, «Hold an». Den ble plukket opp av blant annet Bylarm, som har booket henne til årets festival, og Vaular selv.

– Da han ringte tenkte jeg «fett». Men det gikk egentlig ikke helt opp for meg før du sa det nå, at jeg faktisk har laget en låt med Lars Vaular. Shit, det er sykt, sier Myra på telefon fra hovedstaden.

Hun beskriver seg selv som «en ung kropp som holder det vestkyst». 22-åringen fra Bergen er bosatt i Oslo, og har laget musikk siden hun var rundt 15-år gammel. Men det var ikke før i fjor høst at hun turte å vise det frem for resten av verden.

– Det at Lars har villet jobbe med meg, har vært veldig kult. Han er veldig opptatt av å være til hjelp og lærer meg mye, sier forteller Myra og fortsetter:

– Selv om han er gammel og tar taxi istedenfor Über, ler hun.

Slipper låt sammen

Låten «Ventet på deg» slippes fredag, og selv om tittelen kanskje er noe selvforklarende, er artistene åpne for at den kan tolkes.

– Konseptet til hele låten kom vi på fordi Leo (Ajkic journ.anm.) fikk en telefon og var sent ute, mens vi hørte på beaten og så sa han «de får heller vente på meg». Det var faktisk der det startet, forklarer Lars Vaular.

– Men for min del handler låten på mange måter om min reaksjon på å høre henne som artist. Hun har en fin og egen stemme. Myra har en tilstedeværelse som er sjelden i norsk musikk, skryter Vaular.

Myra selv forklarer låten på følgende vis:

– Det er ikke gitt hvem som venter på hvem. Den har nok ulik betydning for oss begge, og for min del er den meningsfull på mange måter.

Nå håper de to bergenserne på å kunne jobbe mer sammen.

– For å være helt ærlig, så er jeg veldig sikker på at han vil jobbe videre med meg, ler Myra høyt på telefonen, før hun fortsetter:

– Nei da. Han er i hvert fall en jeg definitivt vil være mer med.

Artikkeltags