Regissøren fridde på scenen

Sturle Bjordal på kne foran Beate Solberg Igland på scenen etter premieren på «Pippi Langstrømpe». FOTO: SIW MAY KNUTSEN

Sturle Bjordal på kne foran Beate Solberg Igland på scenen etter premieren på «Pippi Langstrømpe». FOTO: SIW MAY KNUTSEN

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Sturle Bjordal overrasket alle med et frieri til sin kjære etter premieren på «Pippi Langstrømpe» på Fyllingsdalen Teater.

DEL

Torsdag kveld var garantert nervepirrende for regissøren Sturle Bjordal.

Det var duket for premieren på stykket «Pippi Langstrømpe» som de har jobbet med siden nyåret.

Det ikke mange visste var at han hadde planlagt å fri til kjæresten sin, Beate, som han har ett barn og to bonusbarn sammen med, etter forestillingen.

VOKSTE OPP PÅ TEATERET

– Jeg hadde tenkt på det i noen måneder, men ville forsikre meg om at det ble en bra forestilling før jeg bestemte meg. Vi nærmet oss premieren og jeg bestemte meg for å gjøre det.

Han forteller at han ville gjøre det på teateret fordi han er vokst opp der, og også hun har fått en sterk tilknytning til stedet etter hvert, hvor hun blant annet jobber som rekvisittør.

Dessuten visste han at salen ville være fylt med venner og familie som han ville dele øyeblikket med.

IKKE GODT PLANLAGT

Han forteller at han bannet inni seg da dagen kom. Det var kanskje ikke godt planlagt å doble dosen nervøsitet før den viktige kvelden.

– Det toppet seg selvfølgelig da publikum klappet skuespillerne av scenen og det nærmet seg det store øyeblikket.

Igjen satt venner og familie, samt produksjonsteamet.

«VIL DU GIFTE DEG MED MEG?»

Da publikum hadde forlatt salen samlet han alle skuespillerne på scenen og holdt en takketale. Produksjonsteamet på første rad var de eneste som viste om Bjordals plan, og hadde fått utdelt hver sin konvolutt.

– Jeg avsluttet med å invitere min kjære ned på scenen. Da løftet de opp konvoluttene og så sto det « Vil du gifte deg med meg?», forteller Sturle Bjordal.

Han husker ikke så mye mer av hva som skjedde etter det, men forteller at det var mange tårer.

– Hva svarte hun da?

– Hun svarte ja, forteller han lykkelig.

Artikkeltags