Gå til sidens hovedinnhold

Serlina (17) videre i «The Stream»

Artikkelen er over 4 år gammel

Frekhaugjenten Serlina Wiig Sulebakk (17) kom fredag kveld videre i TV 2-satsingen «The Stream».

– Det er veldig rart og gøy. Det er egentlig litt vanskelig å forklare, sier 17 år gamle Serlina.

Showcasen som ble vist på TV 2 i går kveld, ble spilt inn i slutten av mai. Siden den gang har hun holdt på hemmeligheten om at hun er videre i programmet.

– Jeg fikk si det til nærmeste familie og venner, men ellers kunne jeg ikke røpe noe. Det har vært vanskelig, spesielt de siste ukene, sier Serlina.

– Sykt nervepirrende

Serlina er blant de yngste artistene som deltar i det TV 2-sendte programmet. Men hun har lang erfaring med musikk og det å stå på scenen.

Siden hun var 6 år, har hun sammen med familien reist og spilt for mangetalls mennesker. «Team Sulebakk» kaller de seg, og Serlina forteller at det var rart å ikke ha søsknene sammen med seg på scenen.

– Det var sykt nervepirrende, og kanskje det verste jeg har vært med på, ler 17-åringen, som går på musikklinjen ved Bergen Private Gymnas.

– Det var bare så rart å skulle stå foran tre norske artister på den måten, og at de skulle bedømme opptredenen etterpå. Jeg følte egentlig at stillheten ble litt pinlig, legger hun til.

For artistutviklerne i programmet er Espen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg, som alle representerer hvert sitt plateselskap, henholdsvis Universal, Sony Music og Warner Music.

Følelser og tanker

17-åringen lager selv musikk, og ga ut låten «Tenker På Deg» sammen med den bergenske rapduoen Kløver og Skarre R i april i år.

Hun holder i disse tider på med en ny låt, og røper at teamet for sangen er ungdomstid og press.

– Når jeg skriver er det en samling av følelser og tanker. Jeg synes ungdom nå for tiden har det vanskelig, og da tenker jeg på alt fra kroppspress til forventninger om gode karakterer, sier hun.

Signeringsuke neste

I de innledende rundene er det de 100 mest strømmede låtene på «The Stream»-nettsiden som går videre til showcase i Oslo.

Nå er altså Serlina enda et hakk videre i konkurransen, til den såkalte signeringsuken. Der skal dommerne signerer tre artister hver, som alle går videre til de direktesendte sendingene.

– Det er veldig spennende å være med. Det er veldig profesjonelt opplegg, sier Serlina.

Kommentarer til denne saken