Sa nei til «Farmen kjendis» i fjor. Hva sier de nå?

«Farmen»-fan: Værmelder Eli Kari Gjengedal takket nei da hun ble spurt om å bli med i denne sesongen av «Farmen kjendis». Nå vet hun ikke om hun blir spurt igjen: – Jeg tipper managementene står i kø for å få inn stjernene sine, sier hun.

«Farmen»-fan: Værmelder Eli Kari Gjengedal takket nei da hun ble spurt om å bli med i denne sesongen av «Farmen kjendis». Nå vet hun ikke om hun blir spurt igjen: – Jeg tipper managementene står i kø for å få inn stjernene sine, sier hun. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

«Farmen kjendis» er tidenes største suksess for TV 2. Men kunne noen bergensere tenkt seg å være med i neste sesong?

DEL

1,5 millioner TV-seere så Leif Einar «Lothepus» Lothe vinne søndagens «Farmen kjendis»-finale, og det ble dermed den mest sette «Farmen»-finalen noensinne.

TV 2 har allerede bestemt at det blir en ny sesong av kjendis-versjonen, som skal spilles inn i sommer og sendes på TV i 2018.

BA har vært i kontakt med en rekke bergensere og «låne-bergensere» for å høre om en «Farmen»-deltakelse hadde vært noe for dem.

LES OGSÅ: Interessen for Lothepus har eksplodert

– Står i kø

Værmelder Eli Kari Gjengedal forteller at hun ble spurt om å være med i årets sesong, men at hun da var for skeptisk til å takke ja.

Klart nei: Forfatter Gunnar Staalesen garanterer Bergens befolkning at han ikke blir å se i noen utgave av «Farmen kjendis».

Klart nei: Forfatter Gunnar Staalesen garanterer Bergens befolkning at han ikke blir å se i noen utgave av «Farmen kjendis». Foto:

– Om jeg blir spurt igjen vet jeg ikke. Sikkert ikke når det har blitt så hot. Jeg tipper managementene står i kø for å få inn stjernene sine, sier hun.

Gjengedal innrømmer imidlertid at «Farmen» faktisk er favorittprogrammet hennes, og at hun har sett alle sesongene.

– Lenge sendte jeg en fast epost til TV 2 for å være programleder, men Gaute (Grøtta Grav journ.anm.) er fantastisk og jeg kunne ikke tatt hans plass. Så jeg ga opp etter 5. sesong, sier Gjengedal.

LES OGSÅ: Petter Pilgaard: «Lothepus» har gjort meg folkelig

– Vanskelig å sette av tid

En som også ble spurt om å delta i den nylig avsluttede sesongen, er Tor Endresen. Han måtte takke nei på grunn av mye jobb.

– Det ser jo artig ut, men jeg tror det blir vanskelig da det må settes av masse tid som jeg ikke har blant annet på grunn av Ausekarane fremover, sier Endresen.

Tvert nei

Forfatter Gunnar Staalesen er derimot sikker i sin sak:

– Jeg kan garantere deg 100 prosent at du aldri vil se meg i det programmet, sier Staalesen, som forteller at han kun har observert at det har gått på TV, men ikke faktisk sett programmet.

Marit Voldsæter skriver i en SMS til BA at hun «tror hun står over». Trude Drevland skriver kun «ingen kommentar» som svar på spørsmålet. Åsane-trener, Mons Ivar Mjelde, sier også til BA at det ikke er et program for ham.

Marco Elsafadi ser ikke for seg at han passer inn i «Farmen kjendis».

Marco Elsafadi ser ikke for seg at han passer inn i «Farmen kjendis». Foto:

En som har erfaring fra reality-TV, er basketballspilleren Marco Elsafadi. Han deltok i «Robinsonekspedisjonen» i 2003 og vant 2014-utgaven av «Mesternes Mester».

Elsafadi forteller at han ble spurt om å være med i årets sesong, men takket nei. Så kom tilbudet om å være med i neste års sesong, noe han også takket nei til.

– Jeg er ikke interessert i det rett og slett, sier han og utdyper at han må tenkte på barn og familie.

– Heller ikke settingen det bygges opp til i slike programmer er noe for meg. Det bygges opp til gnisninger mellom partene, og det finnes ikke fair play. Det passer dårlig for meg som har et rettferdighets-gen i meg, sier Elsafadi.

Kom med dine forslag i kommentarfeltet!

  «Lothepus» til BA: – Å, herregud. Ja, ka vil du?

Artikkeltags