Frisørsuksess i Spania

Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Det er en ukes ventetid på bergenske Heidi Synnevågs (38) frisørsalonger i Costa Blanca.

DEL

Frisør Heidi Synnevåg dro til Spania for åtte år siden. Hun var lei det sure klimaet i Bergen og ville ha litt forandring i livet.

Sammen med mannen Roy Bjørkmann (41) og datteren (17) reiste de til Torrevieja på Costa Banca (den hvite kysten).

Heidi fikk jobb i en frisørsalong, og etter bare noen måneder hadde hun overtatt hele salongen. For tre år siden åpnet hun en ny filial.

TRIVES: - Vi stortrives i Spania. Datteren vår har flyttet nordover på Costa Blanca for å gå på den norske videregående skolen i Alfaz del Pi, forteller Heidi Synnevåg til BA.

Hun holder i disse dager på å utvide salongene. For Heidis frisørsalonger er populære. Det er over én ukes ventetid på å få time hos Heidi.

- Vi er bare to frisører her nå, men vi blir fire i løpet av noen dager. Til sommeren blir vi totalt fem frisører fordelt på de to salongene. Jeg er nødt til å hente frisører fra Norge ned hit. Mine kunder krever skandinavisktalende frisører, sier Frisør-Heidi.

KJENDIS: For det er det navnet hun er kjent for i Torrevieja-området. Like kjent som sjømannskirken og den norske skolen. Nesten alle nordmenn har vært på besøk på én av Heidis salonger. Og de aller fleste kommer igjen.

Da BA var på besøk hos Heidi tidligere denne uken, satt det en annen bergenser i frisørstolen. Ingjerd Søvik fra Sandviken har vært kunde hos Heidi siden Heidi startet for åtte år siden.

- Jeg bruker Heidi fordi hun er en utrolig dyktig frisør. Så er det en ekstra bonus at hun også kommer fra Bergen. Da får vi sladret litt om hva som skjer hjemme, sier Ingjerd Søvik.

Artikkeltags