Tekniske problemer fører til buss for Danskebåt

Fjordlines fartøy Fjord Cat har fått tekniske problemer, og må kanselleres.

Fjordlines fartøy Fjord Cat har fått tekniske problemer, og må kanselleres. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Rundt 400 passasjerer må busses fra Bergen til Stavanger mandag.

DEL

– Et av våre fartøy har hatt tekniske problemer med hovedmaskinen. Dette fører til følgeproblemer som vil gå utover bergenssambandet vårt, sier Rickard Ternblom.

Han er konserndirektør i Fjordline. Selskapet lagt ut en melding på sine nettsider, hvor de informerer de rundt 400 berørte passasjerene.

Det er båten Fjord Cat som har fått trøbbel i maskineriet, og må derfor innstilles.

– Vi har også tatt kontakt med alle. De vil tilbys transport med buss på strekningen mellom Bergen og Stavanger. Eventuelt kan de velge å komme seg dit for egen maskin, og få kompensasjon, sier konserndirektøren.

Erstattes av MS Bergensfjord

Rickard Ternblom forteller at alt vil være tilbake som normalt igjen tirsdag.

– Det er naturligvis veldig kjedelig når slike problemer oppstår. Men som sagt så vil de ikke vare lenge, sier Ternblom til BA.

De tekniske problemene skal ha blitt oppdaget søndag, ifølge ham.

– Vi vil beklage at beskjeden kom såpass brått på, men vi hadde ingen andre muligheter. Vi beklager de ulemper kanselleringene og ruteendringene måtte medføre, sier konserndirektøren.

MS Bergensfjord settes inn som erstatning for HSC Fjord Cat. MS Bergensfjord seiler vanligvis ruten Bergen – Stavanger – Hirtshals. MS Bergensfjord vil mandag 17. april og tirsdag 18. april istedet seile Stavanger – Hirtshals – Kristiansand – Hirtshals, med følgende avganger:

  • Stavanger - Hirtshals 17.04 kl 09:00
  • Hirtshals - Kristiansand 17.04 kl 18:00
  • Kristiansand - Hirtshals 18.04 kl 00:30

Alle reisende som er booket inn på avgangene fra Hirtshals til Kristiansand med HSC Fjord Cat 17.04 kl 11:45 og 18:45 blir booket om til MS Bergensfjord kl 18:00.

Artikkeltags