For en utrolig kveld! Hvem hadde sett for seg dette?

Endelig! Etter elleve obligatoriske kamper uten seier mot Mjøndalen, skulle det endelig ordne seg mot de plagsomme bruntrøyene! Og det var vel kanskje også klassisk at når vi først vant mot dem, så ble det spektakulært. Og at bruntrøyene var forkledd i hvitt.

7-0 er Branns største serieseier siden 8-1 over Stabæk på Stadion 24. mai 2001 - og vår største serieseier uten å slipe inn mål siden 7-0 over Lyn på Stadion 15. oktober 1978.

Og Brann er i ferd med å prestere en rekordsterk 1.divisjonssesong.:

Med 30 scoringer til nå er vi det mestscorende laget etter ni kamper av førstedivisjon siden Bryne hadde 31 i 1993. Og med +24 i målforskjell, har vi den beste målforskjellen noe lag har hatt i denne divisjonen etter ni kamper siden Glimt hadde det samme i 1992.

Scoringsrekorden etter 30 kamper i førstedivisjon er Glimts 83 i 2017. I 2002 endte Aalesund opp med +51 i målforskjell, noe som er rekord for en 16-lags førstedivisjon - altså årene f.o.m. 2001. Per nå ligger Brann matematisk an til 100 scoringer og 80 plussmål...

Brann har en samlet seiersmargin på 19 mål de siste fem seriekampene. Vi må, uansett divisjon, over 60 år tilbake for å finne sist Brann klarte noe sånt.

Andre omgang mot Mjøndalen var ellevill! Seks mål. Det siste drøye kvarteret ble det fire! Bård Finne scoret på tolv minutter og tolv sekunder (fra første til siste mål) det antagelig raskeste hat-tricket noen har gjort i en seriekamp for Brann siden Thorstein Helstad scoret i det 62., 65. og 67. minutt borte mot Godset i 6-2-seieren 2001. Uansett var dette det første hat-tricket i seriekamp for Brann siden Daouda Bamba scoret tre mot Aalesund på Stadion for ganske nøyaktig halvannet år siden.

Og akkurat nå virker Brann for gode for denne divisjonen og er selvsagt storfavoritt til å rykke opp med god margin. Vi er i en kjempeflyt! Men jobben er ikke gjort. Vi må bare opprettholde innsatsen. Aldri slippe oss nedpå og tro at noen motstander blir lett. Stille fullt skjerpet alltid. Gjenskape og gjenskape. Beholde selvtilliten uten å bli selvgode. Så vil dette gå veien!

Det var egentlig benkesliternes dag mot Mjøndalen. Verken Kasper Skaanes eller Ole Didrik Blomberg hadde startet seriekamper for Brann på nesten et år. Førstnevnte fikk endelig starte - og scoret et pent mål. Sistnevnte startet ikke - men scoret likevel et pent mål - hans første i seriekamp for Brann. Bård Finne har kun startet tre seriekamper til nå i år, men kom inn som innbytter og scoret altså hat-trick. Fem mål av spillere som har fått lite spilletid! I tillegg fikk Andreas Skovgaard sitt første mål i Brann-trøyen.

En annen spiller som gleder for tiden er David Wolfe. Han har virkelig tatt steg siden den ikke spesielt tillitvekkende starten av fjorårssesongen! Men så spiller han tross alt på et helt lag som har en fullstendig annen selvtillit enn det som tapte og tapte i fjor vår...

(Fortsetter under bildet)

Kampen:

Fra 3-1-seieren i skogene på torsdag var det gjort én endring i startelleveren: Kasper Skaanes var kommet inn for Niklas Jensen Wassberg. Førstnevnte fikk dermed sin første start i årets serie. Ja faktisk siden 18. juli i fjor da han startet nettopp mot Mjøndalen på Stadion.

Allerede etter drøye fire minutter var Aune Heggebø nære på å styre inn 1-0 da han var fremme med en lang tå på en heading fra Sivert Heltne Nilsen, men Mjøndalen-keeper Thomas Kinn fikk bokset vekk. Kort tid etter fikk Mathias Rasmussen to muligheter på et drøyt halvminutt, men brente begge.

Etter knapt åtte minutter var det helt utrolig at vi ikke tok ledelsen! Da headet nemlig Kasper Skaanes fra fire meter på et innlegg fra Svenn Crone, men Mjøndalens sisteskanse reddet på utrolig vis!

Mjøndalen-trollet sprakk imidlertid i solen da det var gått ti minutter. Etter en del klabb og babb og blokkerte avslutningsforsøk i en cornersituasjon, fikk til slutt Andreas Skovgaard lurt ballen over streken fra fem meter. 1-0 og hans første tellende mål i Brann-trøyen.

Da nesten halve omgangen var spilt, fikk Brann en bra kontringsmulighet, men Crone rotet den vekk i feltet.

Mjøndalen var litt småfarlige rundt 25-30 minutters spill og litt over halvtimen var spilt da Ole Amund Sveen fikk et innlegg han satte i stolpen fra innenfor femmeterhjørnet. Og fire minutter før pause fikk Sveen nok en mulighet, denne gang fra tolv-tretten meters skrått hold, men han skjøt en meter utenfor nærmeste stolpe.

Det var på ingen måte avgjort at de tre poengene skulle bli igjen i Bergen. Lagene gikk til pause med 1-0 til oss.

Den siste halvdelen av kampen var bare tre minutter gammel da Aune Heggebø fikk en helt hinsides stor mulighet til å doble ledelsen, men headingen hans fra seks meter på Castros gode innlegg gikk utrolig nok utenfor. Og det så nære stolpen at den neppe kunne vært nærmere uten å treffe den.

Mål nummer to skulle vi imidlertid få likevel. Det skjedde da Castro fant Skaanes på venstresiden av feltet. Bergenseren lurte Leotrim Bekteshi på ræv og avsluttet fra en meter utenfor siden av femmeteren. Ballen satte han lekkert inn ved lengste stolpe. Klasse, og hans første Brann-mål siden oktober.

Så da var det tid for "Kasper Skaanes, baby! Kasper Skaanes, o-oh" fra Store Stå på melodien til 80-talls-hiten "Don't you want me".

2-0 og greier... Nå var det en god mulighet for at vi kunne få den meeeeeget etterlengtede seieren mot gledesdreperne fra Drammenselvens søndre bredd.

(Fortsetter under bildet)

Og nå gikk det kun tre minutter og 18 sekunder før vi fikk mål igjen! Denne gang var det Mathias Rasmussen som fra syv meter stanget ballen inn på et innlegg fra Svenn Crone. Sørlendingens femte seriemål for sesongen.

3-0 med en halvtime igjen? Dette måtte da gå? Vi kunne vel ikke rote bort dette nå?

Vi fortsatte å presse på. Med tyve minutter igjen foretok vi et trippelbytte: Felix Horn Myhre, Bård Finne og Ole Didrik Blomberg kom inn for henholdsvis Kasper Skaanes, Aune Heggebø og Niklas Castro.

Like etter satte Mjøndalens Sveen ballen i tverrliggeren etter en frisparksituasjon, men det var heldigvis allerede vinket for offside.

Nitten minutter før slutt hadde Rasmussen en gigantisk mulighet til å øke til 4-0 da han fikk tid og rom til å avslutte fra åtte-ni meter, men traff svakt nok en av de tre motstanderspillerne som var mellom ham og målet.

4-0 skulle det imidlertid bli likevel da Wolfe spilte igjennom innbytter Finne som avsluttet i det lengste hjørnet fra elleve-tolv meters skrått hold. NÅ var det bombesikkert! De tre poengene ville bli igjen i Bergen. For første gang siden 1992 skulle vi slå Mjøndalen!

Og to minutter og 29 sekunder etter 4-0 kom da også en nesten prikk lik scoring: Bård Finne ble nok en gang spilt igjennom av Wolfe og den hjemvendte satte nok en gang ballen inn fra elleve-tolv meters skrått hold. 5-0!

Da tolv minutter gjenstod var det tid for dobbeltbytte: Isak Tomar Hjorteseth og Fredrik Pallesen Knudsen kom inn for Mathias Rasmussen og David Wolfe.

Seks minutter før slutt fikk Blomberg en bra mulighet etter fint forarbeid av unge Hjorteseth, men Blombergs forsøk på kjipp fra femten meter ble for lavt og gikk rett på keeper.

Etter 86 minutter var det klart for hat-trick da innbytter Finne fikk en ball fra Ruben, snudde seg rundt, fintet vekk Mjøndalen-trenerens sønn og satte ballen inn til 6-0 via keepers bein fra ti meters skrått hold. Tolv minutter og tolv sekunder gikk det fra første til siste mål i hat-tricket - og det var da også fullført kun 16 minutter og 30 sekunder etter at han kom inn på banen!

Like etter ville mange ha straffe da Blomberg gikk i bakken i duell mot Bekteshi nede ved dødlinjen, men dommer Svein Oddvar Moen var ikke enig. Mulig han mente Blomberg falt mer på grunn av egen ubalanse.

Børsting satte en ball like utenfor fra tolv-tretten meter rett før slutt, men vi var likevel ikke ferdige for dagen. For kveldens kanskje lekreste avslutning og mest akrobatiske målfeiring ble spart til slutt: Bård Finne sendte igjennom til Blomberg som fra atten meter lobbet pent over keeper Kinn og inn i mål til hans første seriescoring for Branns A-lag. 7-0! SYV - NULL!!! I toppoppgjøret! Og da måtte Blomberg slå til med salto.

Dette var da også det siste som skjedde. Vi massakrerte det som før kampen var serielederen og overtok dermed tabelltoppen.

Publikum:

9877 betalende, men det reelle oppmøtet var nok noen tusen lavere. I første omgang ble ikke koket på Store Stå som tidligere i sesongen, men i andre omgang - da målene rant inn - ble det bra!

Branns tilskuersnitt til nå i år er 11434.

(Fortsetter under bildet)

-

Rim og regler:

Mjøndalen, vår nemesis

va neste laget no

Vi hadde ikkje slått di

siden nitten-nittito

no va det på tide

at de røde skulle slå

de brunkledde fra elven.

Vegard Hansen skulle få!

*

Og Skovgaard startet ballet

han fikk pirket 1-0 inn

Men Mjøndalen va med

og kunne fort fått gållen sin

I andre omgang løsnet det,

sa vi takk for no

Skaanes inn i lengste hjørnet

satte nummer to

*

OgMathias Rasmussen

timen va blitt spilt

Han headet inn til tre

og hele Stadda jublet vilt

Men dette va jo ingenting

vi va jo knapt i gang

Det va jo først då Finne

kom på ba'an, det sa pang!

*

For Finne kom på ba'an

då det gjenstod tjue-ett

satte han et hat-trick

og tok kaken, rett og slett

Kun tolv minutter tok det

fra det fjerde til det sjette

Ja dette var revansjen

som fikk Stadda te å lette

*

Og lette, gjorde Blomberg

då han helt på slutten fikk

det syvende, en lobb,

og så litt akrobatikk

En scoringsfeiring-salto

på det høyeste nivå

va prikken over i'en

En presang til Store Stå


*

endelig, det tok jo

faktisk bare 30 år

å revansj mot Mjøndalen

og slikket våre sår

Men hevnen, den va søt

og no é marerittet slutt

No toppar vi tabellen,

dette laget lukter krutt!

-

Kuriosa:

* Brann har fem strake seire i serien og seks strake i obligatoriske kamper. Vi har også elleve strake seriekamper uten tap (8-3-0) og ti obligatoriske kamper uten tap (8-2-0). Siste serietap kom 28. november da vi tapte 0-1 for Molde på Stadion. Siste tap i obligatorisk kamp kom da vi tapte 0-1 borte for KFUM i NM 12. mars. Siste gang vi ikke vant i tellende kamp var da vi spilte 1-1 mot Sogndal på Stadion 23. april. Forrige gang vi vant fem strake seriekamper var da vi vant syv på rad i april-mai 2018. Forrige gang vi vant seks strake obligatoriske kamper var da vi vant ti på rad i april-mai 2018. Forrige gang vi hadde elleve strake seriekamper uten tap var fra november 2017 til juni 2018 da vi hadde femten (10-5-0). Forrige gang vi hadde ti obligatoriske kamper uten tap var fra november 2017 til mai 2018 da vi hadde seksten (12-4-0).

* På Stadion har Brann vunnet tre seriekamper på rad og spilt seks på rad uten tap (4-2-0). Siste poengtap på Stadion kom 23. april da det ble 1-1 mot Sogndal. Siste serietap på Stadion kom 28. november da vi tapte 0-1 for Molde. Forrige gang vi vant tre seriekamper på rad på Stadion var i august og september 2018.

* Forrige gang Brann vant så mye på nivå to var da vi slo Varegg 9-1 borte 10. oktober 1982. Vi klarte altså ikke slike sifre verken i 1984, 1986 eller i 2015 da vi var nede. På hjemmebane var forrige gang Brann vant så mye på nivå 2 da vi slo Trane 7-0 14. august 1960.

* Brann har scoret i elleve seriekamper på rad. Sist vi ikke scoret i serien var da vi tapte 0-1 for Molde på Stadion 28. november. Forrige gang vi scoret i elleve seriekamper på rad var fra juni til oktober i fjor da vi gjorde det i tretten. I obligatoriske kamper har vi scoret i ti strake. Sist vi ikke scoret i tellende kamp var da vi tapte 0-1 for KFUM borte i cupen 12. mars. Forrige gang vi scoret i ti strake tellende kamper var fra juni til oktober i fjor da vi gjorde det i seksten.

* Branns seiersmargin de siste fem seriekampene er på 19+, Forrige gang vi hadde en så stor samlet seiersmargin over fem kamper var høsten 1961 da vi også hadde +19.

* På Stadion er Branns samlede seiersmargin de tre siste kampene på +13. Forrige gang vi vant med så mange mål over tre hjemmekamper i serien var i de to siste i 1962 og den første i 1963 da vi også vant med totalt tretten mål. Innenfor en og samme sesong var forrige gang 1960/61 da vi vant med totalt 16 mål over tre hjemmekamper.

* På Stadion har Brann scoret i seks strake seriekamper. Sist vi gikk målløse av banen i seriekamp på Stadion var da vi tapte 0-1 for Molde 28. november. Forrige gang Brann scoret i seks strake seriekamper på Stadion var fra mai til oktober i fjor da vi gjorde det i ti.

* Brann har scoret 21 mål på de fem siste seriekampene. Forrige gang vi scoret så mange mål på fem seriekamper var i 1997 da vi vant 4-3 over Tromsø (h), 6-4 over Kongsvinger (b), 4-1 over Sogndal (h), 5-1 over Lyn (b) og 3-2 over Haugesund (h) - altså 22!

* På Stadion har Brann scoret 13 mål på de siste seriekampene. Forrige gang vi scoret så mange mål over tre hjemmekamper i serien var i mai-juni 2005 da vi slo Lillestrøm 6-2, Lyn 3-0 og Rosenborg 4-1.

* Brann har holdt nullen i tre av de fire siste seriekampene og fire av de fem siste obligatoriske kampene. Unntaket var 3-1-seieren over Kongsvinger i forrige serierunde.

* Brann har holdt nullen i tre seriekamper på rad på Stadion. Sist vi slapp inn mål på Stadion var da vi spilte 1-1 mot Sogndal 23. april. Forrige gang vi holdt nullen i tre strake Stadion-oppgjør i serien var i de fire første i 2018.

* Brann har 23 poeng etter ni kamper. Det er det beste vi har hatt siden eliteseriesesongen 2018 da vi hadde 25. I fjor hadde vi 4. I opprykksåret 2015 hadde vi 14.

* Brann har 30 mål etter ni kamper. Så mange mål har vi ikke hatt etter ni kamper, uansett divisjon, siden gullsesongen 1961/62 da vi også hadde 30. I fjor hadde vi åtte. I opprykksåret 2015 hadde vi 12.

* Brann har 6 baklengs etter ni kamper. Det er det minste vi har hatt etter ni kamper siden eliteseriesesongen 2018 da vi hadde to. I opprykksåret 2015 hadde vi ni.

* Brann har 24 plussmål etter ni kamper. Det er det meste vi har hatt etter ni kamper siden vi var på nivå to i 1960/61 og hadde +26. I fjor hadde vi tolv minusmål. I opprykksåret 2015 hadde vi +3.

Brann innbyrdes mot Mjøndalen i serien:

Sted

Ka

Vu

Ua

Ta

Mål

Bakl.

Bergen

16

8

4

4

29

12

Mjøndalen

17

2

7

6

17

25

Totalt

33

10

11

10

46

37

* Brann hadde før mandag syv seriekamper på rad mot Mjøndalen uten seier (0-4-3). Forrige serieseier mot dem kom 5. juli 1992 da vi vant 2-0 på Stadion. I obligatoriske kamper (inkl. to cupkamper og to kvalikkamper) hadde Brann før mandag elleve kamper på rad mot Mjøndalen uten seier (0-5-6).

* Brann hadde før mandag tre seriekamper på rad på Stadion mot Mjøndalen uten seier (0-2-1). Forrige hjemmeseier mot dem kom 5. juli 1992 da vi vant 2-0. I obligatoriske kamper (inkl. en cupkamp og en kvalikkamp) hadde Brann før mandag fem strake hjemmekamper mot Mjøndalen uten seier (0-3-2).

-

Hendelsene:

04:26 - Brann: Aune Heggebø får så vidt en tå på ballen åtte meter fra mål når Sivert Heltne Nilsen header fremover fra sekstenmeteren. Keeper Thomas Kinn må bokse ballen vekk.

05:54 - Brann: Etter en corner får Mathias Rasmussen avsluttet fra seks meter, men han skyter rett på Brann-spiller Frederik Børsting i femmeteren.

06:28 - Brann: Kasper Skaanes kommer fint rundt på venstresiden og til innlegg fra dødlinjen. Rasmussen klarer ikke å stokke beina når han avslutter fra vel ni meter. Avslutningen går svakt tre meter utenfor.

07:42 - Brann: Niklas Castro slår lekkert ut til Svenn Crone som i sin tur legger inn fra høyre og finner Skaanes som kjemper seg foran Meinhard Olsen og header fra fire meter. Kinn redder på mirakuløst vis før Leotrim Bekteshi måker ballen vekk.

09:56 - 1-0, SCORING BRANN; ANDREAS SKOVGAARD: Heggebø kommer til heading fra femmeteren på en corner fra høyre ved Castro. Den headingen blokkeres, ballen havner ute hos Sivert som fra vel ni meter på et vis får ballen fremover igjen. Det blokkeres igjen og så får Skovgaard slengt frem en fot på femmeteren og mellom fire Mjøndalen-bein trillet ballen i mål!

Ikke bare ledet vi, men på de ti første minuttene hadde vi allerede hatt fem angrep med avslutninger i feltet.

11:32 - gult kort, MIF: Adrian Aleksander Hansen for en voldsom behandling av Børsting.

13:37 - Brann: Castro slår mot bakerste, men det innlegget går helt inn til keeper.

21:10 - MIF: Benjamin Stokke forsøker å skyte fra 22-23 meter, men det blokkeres umiddelbart.

21:24 - Brann: En god kontringsmulighet avsluttes med at Skaanes gir på tvers over til Crone på høyresiden av feltet, men dansken roter ballen vekk til Hansen. Vi vinner ballen tilbake og Sivert sender frem til Castro, men det er offside.

23:40 - MIF: Erik Stavås Skistad skyter fra 21 meter. Det forandrer retning i Skovgaard og spretter et par meter utenfor til corner.

24:52 - MIF: Matias Belli Moldskred skyter fra tolv meter, men det blokkeres av Ruben. Så får han skyte igjen fra omtrent samme distanse, men denne gangen går den via en annen rødkledd og spretter langt utenfor lengste stolpe til corner.

27:42 - Brann: Rasmussen skyter fra 21 meters noe skrått hold. Det går et par meter over.

29:21 - Brann: Castro med en svak markkryper fra tyve meter som triller rolig inn til keeper.

32:05 - Brann: Castro skyter fra skrått hold, ca fem meter utenfor feltet. Ballen går rett i fanget til Kinn.

32:25 - MIF: Martin Rønning Ovenstad blir spilt igjennom på deres venstreside. Han legger inn på tvers mot Ole Amund Sveen som kommer motsatt. Wolfe klarer ikke å stanse innlegget og ballen når helt frem til Sveen som får avslutte fra innenfor femmeterhjørnet og i nærmeste stolpe!

35:56 - MIF: Bekteshi slår høyt og langt frem, men Dyngeland er ute og fanger det.

36:46 - Brann: Castro gjør forarbeidet og sender ballen frem og inn i feltet til Rasmussen som skyter fra 13 meter, men rett i Hansen som blokkerer.

40:55 - MIF: Benjamin Stokke spiller igjennom til Sveen som med Ruben på seg avslutter fra tolv-tretten meters skrått hold. Det går en meter utenfor nærmeste stolpe.

42:50 - Brann: Castro slår mot bakerste hvor Frederik Børsting kommer akkurat for sent.

45:00: Pause. Brann leder 1-0. 6-3 til samme lag i antall angrep med avslutninger i feltet.

- 2. omgang: -

48:07 - Brann: Castro slår godt inn fra venstre og på seks meter stuper Heggebø frem og header utrolig nok utenfor. Ballen går da også antagelig så nære stolpen som det er mulig uten å treffe den.

52:37 - Brann: Castro legger inn fra venstre, men Hansen får hodet på ballen og dermed når den ikke frem til Heggebø i femmeteren.

54:18 - Brann: Crone med et elendig skudd fra atten meter. Det har ikke retning mål i det hele tatt og Rasmussen klarer heller ikke å dempe det.

56:32 - 2-0, SCORING BRANN; KASPER SKAANES: Sivert vinner ballen på venstresiden, midt på Mjøndalens halvdel. Han gir til Børsting som sender videre til Castro. Norsk-cubaneren finner så Skaanes på venstresiden av feltet. Skaanes lurer Bekteshi på ræv og avslutter fra en meter utenfor siden av femmeteren. Han setter ballen vakkert inn ved lengste stolpe!

59:50 - 3-0, SCORING BRANN; MATHIAS RASMUSSEN: Skaanes skyter fra femten meters skrått hold. Det skuddet forandrer retning og Børsting når ikke frem på bakerste. Men bortelagets klarering havner rett hos Crone som slår inn mot bakerste fra noen meter utenfor sekstenmeterhjørnet. På syv meter stiger Rasmussen til værs og stanger inn 3-0 til venstre!

64:23 - Brann: Rasmussen finner Børsting som er utenfor sekstenmteren. Dansken skyter fra femten meter, men det blir svakt og enkelt for Kinn.

66:20 -> bytte MIF: Simon Appiah inn for Matias Belli Moldskred.

66:40 -> bytte MIF: Brinder Singh inn for Erik Stavås Skistad.

69:38 -> bytte Brann: Felix Horn Myhre inn for Kasper Skaanes.

69:40 -> bytte Brann: Bård Finne inn for Aune Heggebø.

70:03 -> bytte Brann: Ole Didrik Blomberg inn for Niklas Castro.

70:50 - MIF: Dyngeland bokser i møljen av folk i feltet etter et frispark fra Joackim Olsen Solberg. Så skyter Sveen i tverrligger fra femmeteren, men det er allerede vinket for offside.

71:32 - Brann: Utrolig at ikke Rasmussen setter 4-0 når han får stå upresset på åtte-ni meter og avslutte, men ballen går rett i en av de to hvitkledde (tre inkludert keeper) som er mellom ham og målet.

73:58 - 4-0, SCORING BRANN; BÅRD FINNE: Wolfe med et flott forarbeid før han slår igjennom til Finne som får ballen rett utenfor sekstenmeteren, avanserer et par meter med Hansen på seg - og skyter fra elleve-tolv meters skrått hold. Ballen går inn i det lengste hjørnet!

76:27 - 5-0, SCORING BRANN; BÅRD FINNE: Wolfe med nok et gjennomspill til Finne som får ballen rett utenfor sekstenmeteren og med Hansen på seg skyter han fra omtrent samme sted som ved forrige scoring. Ballen går inn helt borte ved motsatt stolpe! 2 minutter og 29 sekunder - og to omtrent identiske mål!

77:41 -> bytte Brann: Isak Tomar Hjorteseth inn for Mathias Rasmussen.

78:04 -> bytte Brann: Fredrik Pallesen Knudsen inn for David Wolfe.

78:15 -> bytte MIF: Albin Sporrong inn for Martin Rønning Ovenstad.

78:26 -> bytte MIF: Isaac Twum inn for Joackim Olsen Solberg.

82:25 -> bytte MIF: Herman Kleppa inn for Meinhard Olsen.

83:41 - Brann: Hjortseth vinner ballen på midten og slår frem til Blomberg som på venstresiden kommer seg inn i feltet og forsøker å vippe over Kinn fra femten meters hold, men rett i hodehøyde til Kinn som tar den enkelt.

86:10 - 6-0, SCORING BRANN; BÅRD FINNE: Ruben avanserer noen meter før han sender videre til en feilvendt Finne i feltet. Han snur seg rundt, lurer av Hansen og avslutter fra ti meters skrått hold. Ballen går via keepers bein og triller inn over streken.

87:17 - Brann: Blomberg går over ende i duell mot Bekteshi nede ved dødlinjen, men får ikke straffe.

88:29 - Brann: Børsting kommer til avslutning fra tolv-tretten meter i feltet, men avslutningen triller en halvmeter utenfor nærmeste stolpe.

90:00 + 1:07 - 7-0, SCORING BRANN; OLE DIDRIK BLOMBERG: Bård Finne sender igjennom til Blomberg som får ballen 26-27 meter fra mål. Fra atten meter lobber han lekkert over Kinn som står ute åtte-ni meter - og ballen går i mål!

90:00 + 1:58: Kampen er over. Brann har vunnet 7-0 etter 16-3 til samme lag i antall angrep med avslutninger i feltet.

-

Kampfakta:

Brann – Mjøndalen 7-0 (1-0)

1. divisjon fotball, menn. Stadion. 9877 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar. Gult kort: Adrian Aleksander Hansen, Mjøndalen.

Mål: 1-0 Andreas Skovgaard (09:56), 2-0 Kasper Skaanes (56:32), 3-0 Mathias Rasmussen (59:50), 4-0 Bård Finne (73:58), 5-0 Finne (76:27), 6-0 Finne (86:10), 7-0 Ole Didrik Blomberg (90:00 + 1:07).

Brann (4-3-3): Mathias Dyngeland – Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Wolfe (Fredrik Pallesen Knudsen fra 79.) – Mathias Rasmussen (Isak Tomar Hjorteseth fra 77.), Sivert Heltne Nilsen, Kasper Skaanes (Felix Horn Myhre fra 70.) – Frederik Børsting, Aune Selland Heggebø (Bård Finne fra 70.), Niklas Castro (Ole Didrik Blomberg fra 71.).

Mjøndalen (4-2-3-1): Thomas Kinn – Meinhard Olsen (Herman Kleppa fra 83.), Leotrim Bekteshi, Adrian Aleksander Hansen, Sivert Øverby – Erik Stavås Skistad (Brinder Singh fra 67.), Joackim Olsen Solberg (Isaac Twum fra 79.) – Matias Belli Moldskred (Simon Appiah fra 67.), Ole Amund Sveen, Martin Rønning Ovenstad (Albin Sporrong fra 79.) – Benjamin Stokke.

-

Kampstatistikk:

Avslutninger: 19-4 til Brann (NTB)

Avslutninger på mål: 14-0 til Brann (NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 16-3 til Brann (mine tall). 1. omg.: 6-3 til Brann. 2. omg.: 10-0 til Brann.

-

Spillerstatistikken:

Tallene for hver kamp viser minutter spilt.

Stjerne bak tallet indikerer innbytte.

R bak tallet indikerer utvisning.

mot ->

Ran

Åsa

Ske

Sog

Kåf

Ulf

FFK

KIL

Mjø


b

h

b

h

b

h

h

b

h


TOTAL

KAMP

START

MÅL

GULE

GUL-RØD

DIR. RØD

Blomb.


10*28*

12*

4*

18*

20*


92

6


1
Børst.

90

62

79

90

85

90

90

89

90


765

9

9

2

2Castro

20*

28

90

74

90

86

86

81

70


625

9

7

4
Crone

90

90

90

90

90

90

90

90

90


810

9

9

1
Dynge.

90

90

90

90

90

90

90

90

90


810

9

9


1Finne

70

80

11*


62

4*

4*

9*

21*


261

8

3

4
Hegge.

85

67

90

90

90

90

90

81

69


752

9

9

2
Hjort.

5*

5*14*


24

3


Knuds.

90

90

90

90

181*

12*


391

7

5

1
Kristia.

90

90

90

90

90

90

90

90

90


810

9

9


1Moberg

5*

23*

37*

74139

4

1

2
Myhre

90

80


16*

62

9*

4*

17*

21*


299

8

3

Nilsen

84

90

90

90

90

90

90

90

90


804

9

9

2

1Rasmu.

90

90

90

67R


85

89

73

76


660

8

8

5


1


Skaan.
16*1*

9*

69


95

4

1

1
Skovg.

90

90

90

90

90

90

90

90

90


810

9

9

1
Wassb.

6*

10*

53

90

28*

78

86

72333

7

4

3
Wolfe

72*

81

86

90

78


407

5

4

---

-

Mediene om kampen:

BA

NTB Live

BT

VG

VG Live

Dagbladet

TV2

NRK

brann.no