Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg på vei mot sensasjonell Champions League-plass

Artikkelen er over 2 år gammel

RBK kjører på fra start på Lerkendal.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddstips Champions League-kvalik: Rosenborg på vei mot sensasjonell Champions League-plass

Målscorerspill: Alexander Søderlund i hysterisk scoringsform

Oddsdobbel Champions League-kvalik: FCK og Solbakken løser oppgaven på hjemmebane

Oddsdobbel ligacupen: Leeds-reservene er gode nok

Lotto: Hva er det med Lotto-tallet 17?

Fantasy League: 37 gode kjøp på fantasy

Det er et usedvanlig innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Ti returopgjør i den tredje kvalifiseringsrunden i Champions League spilles i kveld og det skal avgjøres hvilke lag som tar seg til playoff. I tillegg skal det spilles 33 kamper i første runde av ligacupen og en rekke lag fra Championship skal i sving. Så er det også fransk ligacup og en god del seriekamper i National League i England.

NB! 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Rosenborg - Maribor pause/fulltid H/H - 2,65 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Det var mildt sagt krise på Lerkendal etter 0-2 tapet hjemme fo Haugesund på 16. mai og mange krevde trener Eirik Hornelands avgang. Så snudde alt og Rosenborg står med 13-2-2 på sine sytten spilte kamper etter det i alle turneringer.

I Eliteserien står laget med 7-1-1 etter 16. mai-tapet for Haugesund og ellers er det kun 1-2 tapet borte mot Bate Borisov i den første kampen i andre kvalifiseringsrunde som er tapt i denne perioden (de røk også som kjent ut etter straffesparkkonkurranse mot Aalesund i cupen). Imponerte stort med 3-1 borte mot Maribor forrige onsdag og fulgte opp med en overbevisende 5-2 seier hjemme mot Tromsø i Eliteserien lørdag. Tore Reginiussen og Anders Konradsen deltok begge for fullt på mandagens trening og trener Eirik Horneland kan dermed velge fra en stort sett skadefri tropp.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

Maribor tok seg til denne runden etter å ha slått ut AIK i forrige runde. Vant da hjemmekampen med 2-1, og tapte bortekampen i Stockholm med 2-3 og tok seg altså videre på bortemålsregelen. Gjorde en svak figur hjemme mot Rosenborg forrige onsdag og står overfor en steintøff oppgave på Lerkendal i kveld.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Rosenborg er satt til ganske klare favoritter i kveld og 1,70 på hjemmeseier er trolig noenlunde riktig odds. Dog ligger det ikke i Rosenborgs sjel å spille på resultat. At Rosenborg trår til fra start i kveld, er ikke usannsynlig. Pause/fulltid dobbelen H/H betales med pene 2,65 i odds og blir vårt utvalgte HUB-spill i kveldens meget interessante kamp på Lerkendal.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!