Gå til sidens hovedinnhold

Hva vil feministiske initiativ gjøre for befolkningen?

Artikkelen er over 5 år gammel

Feministiske initiativ er en parti som vil ha likestilling. De vil at ingen skal diskriminere andre for hvor de kommer fra. Feministiske initiativ er bare ikke for kvinner, men for alle og de vil hjelpe alle som trenger det.

En person fra feministiske initiativ sier at de ville gjøre det samme som miljøpartiet gjør for miljøet, og de vil ha alle partiene på sin side. (http://www.nettavisen.no)

LES FLERE BIDRAG PÅ ROTHAUGSBLOGGEN

Det feministiske Initiativ vil ha likestilling og mindre diskriminering. De vil at ingen skal diskriminere folk “for kjønn, kjønnsidentitet, alder, funksjonsdyktighet, seksuell legning, tro, hudfarge, etnisitet eller statsborgerskap” (www.feministiskinitiativ.no)

Feministiske initiativ vil at vold mot kvinner skal stoppes. Det har vært mye vold mot kvinner. De som gjør det, kan enten være en kjæreste\ektemann eller en eks-kjæreste\eks-ektemann. (www.manifesttidsskrift.no)

De vil få vekk det med at “feminisme er bare for kvinner”, men at det er for absolutt alle som ikke føler seg likebehandlet pga. deres identitet. Partiet vil gi alle muligheter som de ellers ikke har. De vil at alle sammen kan gifte seg med ulike kjønn og samme kjønn. De deltar i parader som har noe om kvinner eller feminisme.

-Vi skal ha et “home-party” 8. mars, som går på kvinnedagen, sier Liv Muller Smith-Sivertsen.

 -Feminisme er en ideologi som vil at alle mennesker skal ha likestilling og at alle sammen skal ha like mulighet til å komme frem i livet. Alle bør være feminiser på grunn av at de hjelper alle uansett hvilken hud farge de har og hvilke bakgrunn de har. Feminisme handler bare ikke om kvinner, men det handler om alle, sier Liv Muller Smith-Sivertsen.

Kommentarer til denne saken