Gå til sidens hovedinnhold

Spillet som stjeler rikelig med tid

Artikkelen er over 5 år gammel

Legacy of the void er en utvidelse for det gamle spillet Starcraft 2: Wings of Liberty som kom ut 27 Juli 2010. Utviklet av Blizzard Entertainment, et selskap som også har brakt det revolusjonerende World of Warcraft, som brakte en ny type spill inn i dagens samfunn. De har også Diablo, Hearthstone og mange flere eldre spill. Det er fortsatt et stort samfunn som spiller det, og Legacy of the Void kom ut 10 November 2015. Legacy of the void tok det gamle Starcraft spillet og forbedret det med nye tropper, og endringer til noen gamle. Det kom to nye moduser til spillet, de er co-op og archon.

Co-op er en modus der du og en venn kan velge mellom 7 forskjellige ledere som har sine evner og tropper. De spilles anderledes enn vanlig Starcraft og du spiller de i egne brett som er laget for co-op. Om du ikke har en venn som du kan spille med, kan du spille med en fremmed så alle kan prøve denne modusen. Lederene du spiller som kan du levle opp så du får nye tropper og oppgraderinger. Med hvert level får de kraftige oppgraderinger og 15 er maks levelet.

Archon modus kan du og en venn ta kontroll over en base og spille mot 2 motstandere som også deler en base. Dette ligner veldig på vanlig Starcraft, men her kan det være lettere å spille mest mulig effektivt.

De har også slippet ut den siste delen av en-spiller historien. Der spiller du som rasen Protoss og den handler om hvordan de skal redde galaksen fra den mørke guden Amon. Jeg skal ikke snakke så mye om denne delen av spillet siden desto mindre du vet når du spiller jo bedre.

Jeg kan anbefale å spille Wings of liberty og Heart of the Swarm før du spiller Legacy of the Void eller lese historien et annet sted. Ellers er Starcraft 2: Legacy of the void enkelt verdt de 400kr det koster. Historien alene er verdt den prisen og resten er bare bonus. Jeg tror at gamle Starcraft fans og alle fans av RTS-er og en god science fiction historie kommer ikke til angre på å plukke opp dette nydelige spillet.

Kommentarer til denne saken