Gå til sidens hovedinnhold

Stjernespekket flerspillerunderholdning

Artikkelen er over 5 år gammel

Og her var det! Den intergalaktiske suksessfilmen Star Wars har enda en gang blitt gjort om til et spill. Enhver Star Wars tilhenger med en spillkonsoll har gledet seg til dette øyeblikket, men spørsmålet er, vil dette spillet nå de skyhøye forventningene?

Skuffende Offline

 Selv om de fleste kjøper dette spillet for online modusen, så kommer jo den dagen der internettet streiker og du ender opp med å spille offline. Og Star Wars har ingen “Story” eller “Historie”. Men de har fire spillvariasjoner man kan spille både alene, eller med en kompis ved siden av deg i sofaen. Disse er “Training”. Der du kan trene deg på å fly med de ikoniske X-Wing’ene, kjøre “Speeder bikes” på Endor. Og man kan også trene med Heroes som Darth Vader. De to neste er Battles og Hero Battles. Førstenevnte er likt online moduser, der man slåss mot fiender på ulike planeter, bare det er offline. Sistnevnte er akurat det samme, bare man har muligheten til å bruke Heroes. Den siste og kanskje mest spennende offline modusene er Survival. Her må man holde av fiender som kommer i grupper som blir gradvis større og vanskeligere. Her kan man spille alene eller med en kompis. Og selv om disse kanskje høres spennende ut, så blir det kjedelig og repetetivt i lengden. Å spille Survival med en venn er vel det som underholdt meg mest, for det skjer nye ting hele tiden, og spenningen og stresset blir gradvis større.

Slående Online Modus

I forhold til offline modusen, er online spekket med gøy og spennende combat. Uansett om man flyr høyt i skyene med Millenium Falcon eller deltar i store slag på enda større slagmarker. Hvis du er en som liker Star Wars, som meg, blir nok disse slagene litt følsomt. Når man løper over slagmarken med Luke Skywalker mens man hører John Williams sin notoriske tema -sang i bakgrunnen, ble jeg mo i knærne. Selvfølgelig er jo det noen ting som vil irritere deg. Den største kan beskrives med to ord, Drept. Bakfra. Og dette er det som gjorde at online bare ble 95%. Man spawner inn på planeten, man går et par meter, BANG, en fiende dreper deg bakfra. Veldig lite gøy da alt man vil er å spille spillet.Online modusen er stappfull av forskjellige spill som man kan velge og vrake mellom de 9 forskellige. Mine favoritter er Supremacy, Drop zone og Fighter Squadron. Disse er en blanding av store slagmarker, små slagmarker og flyving.

Alt i alt er Star Wars et fabelaktig spill for de fleste, spesielt hvis man har sett, og likt filmene. For en stor Star Wars fan som meg selv, blir opplevelsen spesielt bra. Jeg anbefaler det sterkt til alle som vurderer og kjøpe det.

Kommentarer til denne saken