Gå til sidens hovedinnhold

Ruben ville valgt seg selv mot Spania!

Artikkelen er over 1 år gammel

Ruben Kristiansen (31) mener Birger Meling (24) er mannen Norge bør bruke på venstrebacken. – Ja, hvis vi ikke skal spille mot Spania borte. Da må de ringe meg, ler han.

Spill av poden nederst i saken!

Fotballpreik kan endelig ta for seg en Brann-seier, men for Ruben Kristiansen kan Odd-kampen ha vært det siste han gjorde på banen i år.

– I løpet av noen dager finner vi ut om jeg har brukket eller bare bristet et ribbein. Er det brudd går det jo to måneder før det er leget, så det har vi ikke tid til, sier Branns venstreback.

Vil se Haugen på landslaget

Nå er det uansett to uker til Branns neste og nest siste kamp for året, siden det er landslagspause. Der vil Kristiansen helst se Rosenborgs Birger Meling i «sin» posisjon. Uvant fra en mann som selv har uttalt at han mener han er god nok for Norge.

– Det står jeg for. Men det skjer vel neppe, og det er heller ikke viktig. Nå ville jeg mye heller ha sett at en av Branns lokale, som er en del yngre, fikk en knallsesong. Det hadde vært stort om Haugen eller Barmen kunne gjort seg aktuell neste år, sier han.

– Så får de heller velge hvem de vil på venstrebacken. Tingen der er at vi er flere på et noenlunde samme nivå i den posisjonen her til lands. Hadde jeg vært Lars Lagerbäck, ville jeg valgt Birger Meling på grunn av hans offensive kvaliteter. Hvis vi ikke skal spille mot Spania borte, da. Da må de ringe meg, ler Kristiansen, som følger med på spansk fotball.

Eller nei; han følger med på Lionel Messi.

Dårlig timet Liverpool-supporter

– Jeg vil se mest mulig av ham før han legger opp, så der sluker jeg alt. Verdens beste spiller gjennom tidene. Men jeg bryr meg ikke med å se Barcelona hvis jeg vet at han ikke spiller, sier den gamle Liverpool-supporteren...

– Det var Liverpool på meg når jeg vokste opp, men jeg har falt av det lasset. Dårlig timing, ler han.

Kommentarer til denne saken