Gå til sidens hovedinnhold

Rune Soltvedt gjester Fotballpreik: Snakker ut om Brann-exiten

Fotballpreik har denne uken fått Rune Soltvedt inn i studio, og den tidligere sportssjefen i Brann forteller om både opp- og nedturer i tiden frem til han måtte forlate jobben i vinter.

Spill av pod­kas­ten i vin­du­et ne­derst.

Det har gått drøyt to måneder siden Rune Soltvedt måtte forlate sin post som sportssjef i Brann, og strilen fra Stanghelle forteller litt om hvordan han opplevde dagene i februar, da han fikk den tøffe beskjeden om at han ikke lenger hadde tillit fra styret og sin nære kollega gjennom mange år, daglig leder Vibeke Johannesen.

- Vi hadde fått en god start på året og jeg følte vi hadde mye spennende på gang. Derfor må jeg kunne si at jeg syntes tidspunktet var rart. Det hadde vært mer naturlig om en slik diskusjon ble tatt etter endt sesong, sier Soltvedt.

Men det er likevel ingen bitter mann som har tatt turen til det nye BA-huset i Vestre Torggaten.

- Jeg kan være uenig med klubben, og jeg er uenig, men jeg er ikke bitter. Ikke i det hele tatt. Jeg er heller takknemlig for alt jeg fikk oppleve i jobben, sier Soltvedt, og forsikrer at kjærligheten til Sportsklubben fortsatt er stor.

Den tidligere sportssjefen deler også noen av sine mest intense øyeblikk i jobben, både opp- og nedturer. Han kommer da ikke utenom året i 1. divisjon, men høsten 2018 sitter også godt i fortsatt.

- Det irriterer meg at vi ikke klarte å ta det gullet ...

Stanghelle-strilen blir selvsagt også bedt om å fortelle hva han tror om årets Brann-stall og kommende sesong.

Her er det bare å trykke «play»!

Kommentarer til denne saken