9. februar ble TV-serien der seerne følger Odiles kronglete vei inn i 30-årene og produsenten Stian, spilt av Lars Vaular - for øvrig en av veldig mange bergensmusikere i serien, sluppet på NRK-spilleren.

– Jeg ville vel egentlig lage denne serien fordi jeg savnet Bergen, familien og vennene mine og lurte på hvordan jeg kunne komme meg dit. Å lage en TV-serie ble løsningen, fortalte Amy Black Ndiaye, som har skrevet manus og spiller hovedrollen i «Verden er min», til BA under presselanseringen i Oslo.

TV-premiere i mars

Såkalt lineærpremiere på «Verden er min» er ikke før 5. mars på NRK3 og 12. mars på NRK1.

– Jeg ville lage en serie om hvordan et menneske som kommer fra veldig gode relasjoner, som har alle forutsetninger for et dødsbra liv, kan slite med å finne plassen sin, sa Black Ndiaye til BA.

BA har fått tilgang til tallene så langt i NRK-spilleren. De viser at første episode er sett av 104.000, mens 79.000 har fått med seg episode to. Den siste av de seks episodene som er lagt ut er 52.000 som har klikket seg inn på for å se. Gjennomsnittet for de seks episodene er på 70.000 litt over to uker etter at den ble lagt ut.

Ny og ukjent

– «Verden er min» har truffet en nerve hos dem som har strømmet den i NRK TV, forteller eksekutiv produsent Marianne Furevold-Boland til BA.

– De tilbakemeldingene vi har fått så langt tyder på at serien gir både innsikt og identifikasjon ved siden av å være et underholdende drama. «Verden er min» er foreløpig en relativt ny og ukjent serie som vil nå enda flere når den i tillegg skal sendes på NRK1 fra 12. mars, legger hun til.