SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sander Berge vinner duellen mot Vincent Kompany

Genk og Sander Berge har svingt i prestasjonene i sesongstarten, men fredag møter de et Anderlecht-lag som er i trøbbel etter fire kamper på rad uten seier.

Genk og Sander Berge har svingt i prestasjonene i sesongstarten, men fredag møter de et Anderlecht-lag som er i trøbbel etter fire kamper på rad uten seier. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vincent Kompany står uten seier etter fire serierunder som spillende trener i Anderlecht. Vi tror storklubben fra Brüssel også får trøbbel mot Sander Berges Genk fredag.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips Premier League: Høy odds på at ingen vinner på Villa Park

Oddstips Premier League: Everton lager ingen målfest

Oddsdobbel: Sander Berge vinner duellen mot Vincent Kompany

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann eneste med seks rette i Vikinglotto

Det er uten tvil Premier League-matchen mellom Aston Villa og Everton er den store godbiten på fredagens langoddsprogram. I tillegg til denne spilles det interessante kamper i tysk 1. Bundesliga, i spansk La Liga og i den danske Superligaen. Ellers er det også full serierunde i fransk Ligue 2 og på nest øverste nivå i Nederland. Det er med andre ord et variert utvalg denne fredagens kvelden.

NB! Vanvittige 895 millioner i Eurojackpot på fredag. Spill Eurojackpot her!

KRC Genk - RSC Anderlecht 1,75 - 3,60 - 3,50 H (spillestopp kl. 2025)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Genk banket Mechelen 3-0 i Super Cup-kampen før Eerste Klasse A startet, men forrige sesongens seriemestere i Belgia har fått en rufsete start i ligaen. Den norske landslagsspilleren Sander Berges belgiske klubb startet perfekt med 2-1-seier mot Kortrijk, men deretter gikk de på to overraskende tap borte mot Mechelen (1-3) og hjemme mot Zulte Waregem (0-2).

Men forrige helg slo de tilbake. Da knuste de Waasland-Beveren 4-0. Genk leverte en solid innsats i den kampen fra første til siste spilleminutt. De var effektive foran mål, og sørget samtidig for at motstanderen ikke klarte å skape sjanser på dem.

Keeper Vukovic er fortsatt ute med skade. Det er også høyrevingen Ndongala.

Vincent Kompany har fått en elendig start på trenerkarrieren. Den tidligere Manchester City-stjernen står fortsatt uten seier med Anderlecht etter fire serierunder. Etter to 0-0-kamper mot KV Mechelen og Royal Mouscron, tapte Anderlecht 2-4 mot Kortrijk forrige helg. Det var Brüssel-klubbens andre tap denne sesongen. De tapte også 1-2 i serieåpningen mot Kåre Ingebrigtsens Oostende.

Kompany sine karer startet bra i helgens kamp. Den tidligere Arsenal- og Manchester City-stjernen Samir Nasri sørget for at Anderlecht tok ledelsen etter 26 minutter, men laget kollapset i annen omgang.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Anderlecht har kun to poeng, og er allerede fem poeng bak en playoffplass, og de er åtte poeng bak serieleder Club Brügge.

Vincent Company skal ikke lenger fungere som spillende trener i kampene til den belgiske storklubben. Nå har han utnevnt seg selv til kaptein, og han har overlatt kampledelsen til den tidligere reservelagstreneren til City, Simon Davis. Den endringen vil neppe ha noen effekt på kort sikt. Særlig siden Davies har påpekt at han ikke har tenkt å gjøre store endringer taktisk.

Anderlecht sliter med skader på flere sentrale spillere. Spissen Dimata, høyrebacken Najar, venstrevingen, Bakkali og den defensive midtbanespilleren Makarenko er alle ute med skader. Forsvarsspilleren El Kababri og midtbanemannen Lutonda er også på skadelisten, men de har ennå ikke spilt et minutt denne sesongen.

Genk har ikke imponert spillemessig så langt denne sesongen, men de har fortsatt vært bedre enn gjeste fra hovedstaden. Anderlecht virker svake, særlig defensivt. Det tror jeg Genk kommer til å utnytte. Oddsen på hjemmeseier til Sander Berge &b Co er 1,75. Det funker bra i en dobbel.

Granada - Sevilla 3,55 - 3,30 - 1,90 B (spillestopp kl. 1955)

Andalucia-derby. Granada rykket opp til La Liga etter å ha havnet på annenplass i Segunda Division, åtte poeng bak Osasuna som gikk til topps i divisjonen.

Granada vant alle seks oppkjøringskampene sine, og de tok ett poeng i sesongåpningn borte mot Villarreal. Den kampen endte 4-4! De hang hele veien etter, men klarte å utligne de to første gangene vertene gikk opp i ledelsen. Med et kvarter igjen av kampen ledet Villarreal 4-2, men to scoringer på seks minutter av Roberto Soldado og Antonio Puertas gjorde at nykommeren fikk med seg ett poeng.

Hjemmelaget mangler Martinez og Lozano som begge er ute med skader, og spissen Rodri er syk.

Sevilla blir en tøffere oppgave for Granada enn Villarreal. Los Rojiblancos vant 2-0 borte mot Espanyol i Julien Lopetegui sin første kamp som trener for Sevilla. Sergio, som er på lån fra Real Madrid, og spissen Nolito scoret målene for Andalucia-laget i Barcelona.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

Sevilla leverte en bra prestasjon i treningskampene før sesongen, hvor de slo blant andre Liverpool, Hoffenheim og Everton. At de startet med en 2-0-seier mot et Espanyol-lag som vanligvis pleier å være en hard nøtt å knekke på hjemmebane, lover godt for fortsettelsen denne sesongen.

Spissen Ocampos og Diego Carlos pådro seg småskader forrige helg, men det er ventet at begge kan spille kampen mot Granada fredag. Det betyr at gjestene kan stille med sin beste startellever til lokaloppgjøret i Andalucia.

Det skal samtidig sies at det er tidlig i sesongen, og Sevilla har ikke vært synonymt med stabilitet de siste sesongene. Etter 13 tap sist sesong, inkludert åtte på bortebane, så burde jeg muligens være litt forsiktig med å lansere Sevilla som et godt tips. Men jeg mener Sevilla skal være det beste laget, og de vil sette Granada på plass i det første Andalucia-derbyet denne sesongen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Granada har riktignok ikke tapt noen av de tre siste hjemmekampene mot Sevilla. De har faktisk ikke tapt hjemme mot Sevilla siden 2013.

Men Granada er nå uten seier i de siste 14 La Liga-kampene. Og jeg tror ikke den trenden snur i kveld. 1,90 i odds på Sevilla er godkjent. Jeg bruker den i en dobbel.

Fredagens dobbelttips er Genk + Sevilla. Denne kombinasjonen gir 3,32 i odds. Spillestopp er klokken 1955.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken