Kapteinen mister cupfinalen mot Sandviken

Ingrid Moe Wold må stå over lørdagens cupfinale mot Sandviken.

Ingrid Moe Wold må stå over lørdagens cupfinale mot Sandviken. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Landslagsbacken Ingrid Moe Wold (28) har operert ankelen og går glipp av LSK Kvinners NM-finale mot Sandviken kommende helg.

DEL

Wold er kjent som en spiller som «aldri» er skadd, og hun har spilt alle kamper i kvinnenes eliteserie siden hun debuterte i 2009. Men noen cupfinale i år blir det ikke.

LSK Kvinner skriver på sitt nettstedet at Wold ble skadd på trening i forrige uke, og at hun mandag ble operert for et ødelagt leddbånd i ankelen.

– Leddbåndet som holder de to beina i leggen på plass og fra hverandre, har røket helt. I tillegg var det en del andre bånd som hadde fått seg en trøkk også, forklarer LSK Kvinner-kapteinen.

Hun vil være ute av spill i 12 uker, men er tilbake i god tid til mesterligakampene mot Barcelona i mars.

Kan det gå?

Cupfinalen mellom LSK Kvinner og Sandviken spilles lørdag på Fornebu. Wold har vunnet cupen tre ganger med LSK Kvinner, i 2014, 2015 og 2016.

Sandviken kan miste sin toppscorer  Ajara Nchout. Tirsdag tapte hun og Kamerun semifinalen i Afrikamesterskapet mot Nigeria. Men de skal fortsatt spillebronsefinale fredag, og da skal det holde hardt om hun rekker en cupfianel i Oslo dagen etter.

Sandviken har ikke gitt helt opp at hun kan være med i cupfinalen.

Artikkeltags