Gå til sidens hovedinnhold

Se Branns treningskamper på BA.no

Vi skal sende de fleste av både Brann og Åsane sine treningskamper frem til seriestart.

12. januar starter Brann oppkjøringen til kommende sesong. BA har rettighetene til alle Branns treningskamper hvor rødtrøyene står som arrangør de neste to årene.

Allerede fra treningsleiren på Gran Canaria i andre halvdel av januar vil BA være på plass med sine kameraer for å sende levende bilder fra årets første Brann-kamp.

– BA er en stor og viktig partner for Brann, og de har veldig spennende planer for å løfte produksjonen av treningskampene. Det tror vi vil komme supporterne våre til nytte, sier konstituert daglig leder i Brann, Therese Andvik Rygg.

Følger også Åsane

I tillegg vil også flere av Åsane sine oppkjøringskamper bli vist. Oransjetrøyene møter blant andre Start, Sandnes Ulf og Øygarden før serien braker løs tidlig i april.

– Jeg syntes BA har vist en enorm evne til å følge opp lokalfotballen fra helt ned i 4. divisjon og oppover. At de også får vise kamper fra byens to 1. divisjonslag er svært gledelig. Også for seerne. Sesongen 2022 blir ekstremt spennende, derfor blir treningskampene ekstra interessante, sier daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr til BA.

- Dette er de to beste klubbene på herresiden i vårt område. Vi er både glade og ydmyke for å få denne muligheten til å vise treningskampene til de to lokale rivalene, sier utviklingsredaktør i BA, Rune Eriksen.

Åsane og Brann skal møtes til treningskamp før sesongstart også i år, men dato er ikke avgjort ennå.

Tett på også på treningsleir

Denne vinteren skal Brann også to ganger på treningsopphold i utlandet. Da vil BA selvsagt også være tilstede og følge rødtrøyene tett.

– Vi har jobbet knallhardt de siste sesongene for å bygge opp direktesendinger og levende bilder på BA-plattformen - og det legges jo merke til utenfor BA-huset - og nå skal vi klinke til enda mer og være tett på en intens og spennende oppkjøring med både Åsane og Brann, sier han.

At Brann nå skal spille i nest øverste divisjon setter ingen demper på satsingen. Åsane har allerede etablert seg som et fintspillende lag i 1. divisjon som de siste årene har kjempet på øvre halvdel.

- Jeg tror at nedrykket bare øker og styrker interessen rundt Brann og våre direktesendinger - og det skal vi utnytte for å skape det lille ekstra. Disse to lagene har jo ambisjoner om å kjempe i toppen av 1, divisjon i år - Den nest øverste divisjonen blir jo tidenes beste når man ser hvilke lag som stiller på startstreken - og da er det gull å følge de på veien mot det målet, sier Eriksen.

Gode sendinger

Han lover sendinger av høy kvalitet med spennende innhold.

- Jeg er godt i gang med å skape en helhet og et produkt som jeg tror seerne vil like. Det skal bli glød, intensitet og kvalitet i sendingene våre. Det er bare å glede seg til å se Branns og Åsane sin jakt på suksess i 2022 - på ba.no, sier utviklingsredaktøren.

At BA legger betydelige ressurser i en slik satsing er helt bevisst.

- Vi har ambisjoner om å være en viktig - for å ikke si - den viktigste og beste aktøren på levende bilder i vårt nedslagsfelt. Dette gir oss muligheten til å bygge videre på det vi har startet og det vil gi oss et løft. Fotball er et viktig dekningsområde for oss og med disse rettighetene viser vi at BA har intensjoner om å skape mer oppmerksomhet rundt fotballen her vest og at vi er en partner som viser vilje og kvalitet, sier Eriksen.

BA sender følgende kamper i vinter:

 • 19. januar-3. februar: Brann, treningsleir (1 kamp), Gran Canaria.
 • 28. januar: Haugesund - Åsane, Storhall Karmøy.
 • 5. februar: Åsane - Øygarden, Åsane Arena.
 • 11. februar: Start - Brann, Sørlandshallen.

 • 12. februar: Viking - Åsane, Storhall Karmøy.
 • 19. februar: Brann - Haugesund, Bergen.
 • 19. februar- 26. februar: Åsane, kampleir Marbella.

 • 21. februar - 2. mars: Brann, kampleir Marbella. (1-2 kamper)

 • 2. mars: Sogndal - Åsane, Fosshaugane.
 • 5/6. mars: Åsane - Start, Bergen (dato ikke avklart).
 • 26. mars: Åsane - Sandnes Ulf, Åsane Arena.
 • 26. mars: Sogndal - Brann, Fosshaugane.

I tillegg skal Åsane og Brann møtes til treningskamp på Åsane Arena i løpet av vinteren. Dato ikke avklart. Denne kampen vil også sendes på BA.no.

Hvis Åsane taper mot Sarpsborg i NM 13. mars blir det treningskamp og ikke kvartfinale 19. mars. Spilles den hjemme i Bergen blir den også vist på BA.no.