Se den store håndballfesten på BA.no

Marie Davidsen og Tertnes er klare for fest når den store håndballgallaen arrangeres lørdag kveld.

Marie Davidsen og Tertnes er klare for fest når den store håndballgallaen arrangeres lørdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

BA hyller håndballen på Vestlandet med en egen galla denne helgen.

DEL

I høst arrangerte BA en egen galla for lokalfotballen. Arrangementet ble en stor suksess, og nå gjentar vi bedriften med en egen galla for håndballen på Vestlandet.

Eliteserie-medaljørene Tertnes kommer. Det samme gjør Fyllingens eliteserielag på herresiden. I tillegg har samtlige av regionens lag i 1.- og 2. divisjon, foruten Os og Stord, meldt sin ankomst.

Gallaen vil som vanlig finne sted på Scandic Håkonsgaten, og det skal deles ut en rekke priser. Det blir 250 inviterte gjester i salen, men du som abonnent kan se hele arrangementet direkte på BA.no fra lørdag klokken 19.

– Tar dem på alvor

– BA ble kontaktet av Norges Håndballforbund region vest rett etter at vi var ferdig med direktesendingen fra Lokalfotballgallaen i november i fjor. De ønsket å gjøre et samarbeid med oss for å lage et arrangement for håndballen. Fantastisk gøy at idretten, i dette tilfellet håndballen, ser at BA tar dem på alvor og vil ha oss med på laget, sier nyhetsredaktør i BA, Rune Eriksen.

– Vi har jobbet med dette i hele vinter og gleder oss stort til en to timer lang direktesending. Vi skal dele ut 17 priser og lage en fest for håndballen i Region Vest. Det fortjener spillerne og klubbene etter en lang og god sesong, fortsetter Eriksen.

Tertnes får medaljene

– Håndballgallaen er nytt av året og en konsekvens av håndballforbundets avtale med Amedia som også da BA er en del av. Vi har tro på at denne type markeringer er bra for oppmerksomheten mot idretten vår, men også er en flott måte å samle klubbene fra våre tre høyeste nivåer på. Vi tror at vi sammen med BA klarer å løfte frem noen av de mange gode prestasjonene som både klubber, lag og enkeltspillere står bak. Dette blir en stor kveld for håndballen i region vest, sier Trygve Johnsen, som er kommersiell leder i NHF region vest.

I tillegg til den tradisjonelle prisutdelingen, vil Tertnes-damene får utdelt sine velfortjente bronsemedaljer for sin 3.-plass i eliteserien denne sesongen.

– Det er ikke så gøy å få medaljene på bortebane, så dette blir på en måte vår seremoni. Det blir noe helt annet å få medaljene i denne settingen. Det er nå vi skal feire seriebronsen, sier Tertnes-profil Thea Stankiewitcz.

– Vi gleder oss veldig til gallaen. Det er så utrolig kjekt at også håndballen får denne typen oppmerksomhet, sier keeper Marie Davidsen.

– Alle er giret og gleder seg. Nå snakker vi bare om hva vi skal gå med! Du vet, sånne typiske jenteting, flirer Davidsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken