Gå til sidens hovedinnhold

Se helgens skøyte-NM på BA.no: Blir det gullrush for Håvard i helgen?

Fredag, lørdag og søndag kan du se Håvard Lorentzen og de andre lokale skøytehåpene kjempe om NM-medaljer i Vikingskipet.

Mesterskapet på Hamar skulle egentlig ha vært arrangert i Asker tilbake i mars, men som mye annet på den tiden måtte arrangøren avlyse på grunn av korona.

Der med er blant andre Håvard Lorentzen, Sverre Lunde Pedersen, Sindre Henriksen og Julie Samsonsen klare til å kjempe om medaljer under NM enkeltdistanser. Flere unge skøyteløpere har gitt Fanas gulltrio fra OL tøff konkurranse denne sesongen, så det kan bli meget spennende i Vikingskipet denne helgen.

Fredag starter sendingen på BA.no og Direktesport klokken 1500. Den er åpen for alle våre abonnementer. På programmet står 500 meter for menn, 1500 meter for kvinner og 5000 meter for menn. Konkurransene skal etter planen være ferdig omkring klokken 1830.

Lørdag starter sendingen og konkurransen klokken 12 om formiddagen. Da står 500 meter for kvinner, 1500 meter for menn og 3000 meter for kvinner på programmet. Konkurransene er ferdig omkring klokken 1500 denne dagen.

Søndag er avslutningsdag. Konkurransene starter også klokken 1200 denne dagen. Det blir 1000-meter for både kvinner og menn, 5000 meter for kvinner og 10.000-meter for menn. Medaljeseremonien etter konkurransene skal starte klokken 1615.

NM på skøyter er ikke det eneste av sport du kan se på BA.no denne helgen. For å få full oversikt gå inn på BAs sider for Direktesport.

Slik får du tilgang på Direktesport

Direktesport er en felles plattform for alt av sportssendinger i Amedia. Her serveres en bred meny av innhold, blant annet Toppserien for kvinner, 2. divisjon i fotball for menn og eliteserien for kvinner og menn i håndball.

Slik tar du i bruk Direktesport:

  • Smart-tv (LG og Samsung) og Apple TV: Last ned appen og logg deg inn med din aID-bruker
  • Mobil/nettbrett/desktop: Last ned BA-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på ba.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker

Slik blir du abonnent i BA og Direktesport:

Dette er en aID-bruker:

  • Når man kjøpe abonnement i BA og Amedia, følger det med fire ytterligere brukere til abonnementet. Disse brukerne har vi valgt å kalle aID-ere. Fire medlemmer av husstanden kan f.eks. opprette sin egen aID i abonnementet og på den måten ha sin egen bruker.
  • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra nettleser: Gå inn på www.ba.no/abo, rull ned til menyen hvor det står "Del abonnementet med familie i husstanden min
  • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra BA-appen: Trykk meny-tegnet oppe i høyre hjørne, velg Del abonnementet

Kommentarer til denne saken