Etter 23 seirer på rad stoppet det for det norske sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum i finalen i firestjernersturneringen i Polen søndag.

Brasilianerne Bruno Oscar Schmidt og Evandro Goncalves Oliveira tuktet nordmennene etter at Anders Mol og Christian Sørum hadde vunnet det første settet.

Etter at Mol og Sørum så vidt reddet seg til finalen i turneringen mot russerne Jatsjeslav Krasilnikov og Oleg Stojanovskij, ble også finalen mot Evandro Goncalves Oliveira og Bruno Oscar Schmidt fra Brasil spennende og jevnspilt.

Etter å ha utklasset brasilianerne 21–11 i det første settet, slo Oliveira og Schmidt voldsomt tilbake i det andre. Oliveira dominerte settet med sine knallharde hoppserver, og det brasilianske paret vant settet 21–17.

Det tredje og avgjørende settet var lenge jevnspilt, men det norske paret gjorde feil og brasilianerne rykket ifra, igjen takket være gode server fra Oliveira.

Den brasilianske duoen vant det tredje settet 15–12.

Dermed må Christian Sørum og Anders Mol vente ennå litt med å ble det mestvinnende norske sandvolleyballparet. De står med sju turneringsseirer, det samme som Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide.