SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sensasjonell odds på Hammarby

Hammarby er Allsvenskans mest populære lag og trekker over 20 000 tilskuere på hver hjemmekamp på Tele2 Arena i Stockholm. Foto: Maja Suslin (NTB scanpix)

Hammarby er Allsvenskans mest populære lag og trekker over 20 000 tilskuere på hver hjemmekamp på Tele2 Arena i Stockholm. Foto: Maja Suslin (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er duket for toppkamp i Allsvenskan når superpopulærer Hammarby tar imot Malmö i ettermiddag.

DEL

Oddstips 

En heldig Joker-spiller har vunnet 4,6 millioner kroner, men vet det ikke selv

Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips Eliteserien: Strømsgodset må slå Lillestrøm

Oddstips PL: Liverpool er helt ustoppelige

Oddstips Sverige: Sensasjonell odds på Hammarby

Søndagskupongen: Jackpot på søndagskupongen med ekkel bortekamp for Brann

Joker: En heldig Joker-spiller har vunnet 4,6 millioner kroner, men vet det ikke selvDet soleklare høydepunktet på søndagens langoddsprogram er storkampen mellom Manchester United og Liverpool, i tillegg spilles det fem kamper i Eliteserien og full rserierunde i OBOS-ligaen. Ellers spilles det interessante kamper både i Serie A i Italia og i spansk La Liga. I Spania skal Martin Ødegaard og Real Sociedad møte Real Betis hjemme i San Sebastian. Søndag kveld er det også massevis av amerikansk fotball fra NFL på menyen, og natt til mandag spilles det tre kamper i NHL.Hammarby - Malmö H 2,55 (spillestopp kl 14.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Tre serierunder før slutt er det fire lag som kjemper om gullet i Allsvenskan. I tillegg til disse to er det AIK og Djurgården. Malmö overtok serieledelsen etter forrige serierunde, de leder på målforskjellen på Djurgården, mens Hammarby og AIK er tre poeng bak.

Sett til de ti siste serierundene er det Hammarby som har tatt flest poeng med 8-1-1. Hjemme i Stockholm har de levert helt fantastisk denne sesongen med 11-2-0. De har bortekamp mot Östersund i nest siste serierunde og avslutter hjemme mot Häcken. Vinner de dagens kamp mot Malmö med minimum to mål, tar de seg forbi Malmö. Toppscorer Muamer Tankovic og kaptein Jeppe Andersen soner karantene i dag, men trener Stefan Billborn har en bred stall og gode erstattere.

Malmö gjorde jobben hjemme mot IFK Göteborg i siste serierunde før landslagspausen og siden Djurgården tapte Stockholms-derbyet mot Hammarby, overtok Malmö serieledelsen på bedre målforskjell enn Djurgården. Malmö har hjemmekamp mot AIK i nest siste serierunde og avslutter borte mot Ørebro. Uwe Röslers gutter har i likhet med Hammarby tatt flest poeng hjemme (11-2-1), borte er nesten halvparten av kampene endt med poengdeling (6-6-1). Verken Oscar Lewicki eller Anders Christiansen deltok på lørdagens trening og er usikre. Bonke Innocent soner karantene for gule kort.

Hammarby vant tilsvarende kamp 3-2 i fjorårsessongen og har vært fantastiske på hjemmebane denne sesongen. Likevel er Malmö satt til favoritt i ettermiddag. Det er ikke lett å begripe. 2,55 på Hammarby spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken