SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sheffield United jakter tabelltoppen i kveld

Billy Sharp (t.v.) er toppscorer i Sheffeild United. Han kan skyte dem til topps på tabellen i kveld.

Billy Sharp (t.v.) er toppscorer i Sheffeild United. Han kan skyte dem til topps på tabellen i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sheffield United vil klatre til topps i Championship med seier i fredagens bortekamp mot Villa.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Championship: Sheffield United jakter tabelltoppen i kveld

Oddssingel skiskyting: Norges skiskytterjenter tar sesongens første stafettseier

Oddsstengel 2. Bundesliga: Møller Dæhli og St. Pauli til eventyrlig odds

Oddsdobbel: Bortedobbel til nesten fire ganger pengene

Oddssingel lørdag: Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Det er innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss fredag. Det spilles meget viktige kamper i både Championship, Bundesliga, La Liga og Ligue 1. I 2. Bundesliga er det toppkamp mellom FC Köln og St. Pauli. Den danske serien sparkes også i gang igjen fredag etter vinterpausen. I tillegg er det VM 500 meter skøyter i Inzell, og det kombinasjon for kvinner i VM i alpint i Åre. I Canmore er det verdenscupstafetter for både menn og kvinner i skiskyting.

NB! Fredag kan du vinne 600 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Aston Villa – Sheffield United 2,35 – 3,30 – 2,45 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet

Aston Villa tapte terreng til lagene i playoffkampen sist helg, da de spilte 0–0 mot Reading.

Birmingham-laget har vært bra offensivt etter at Dean Smith tok over, men de var svake fremover mot et nedrykkstruet Reading-mannskap. Etter at de kun klarte å få med seg ett poeng mot laget som ligger tredje sist i Championship, skal de fredag kveld møte laget som ligger på tredjeplass.

Aston Villa er ubeseiret i de siste elleve hjemmekampene i ligaen mot Sheffield United.

Villa trenger tre poeng i fredagens kamp om de skal henge med i kampen om en playoffplass, men prestasjonene til Birmingham-klubben de siste ukene gjør at jeg tror de vil få det tøft mot the Blades.

Sheffield United, som slo Bolton i forrige serierunde, kan klatre til topps i Championship med tre poeng mot Villa, men de klare det. Ja, tror jeg.

I sist bortekamp klarte de 2–2 mot Norwich, så de har det som trengs for å kjempe helt i toppen.

Chris Wilder sine gutter har vært imponerende i jakten på en av de to direkte opprykksplassene, og jeg tror de kan ta med seg alle tre poengene fra Villa Park fredag.

En av grunnene til at jeg tror på Sheffield United-seier heter Billy Sharp. The Blades sin toppscorer har scoret på seks av de siste ti skuddene i Championship. Snakk om effektivitet!

Samtidig har Sheffield Uniteds andre spiss David McGoldrick vært involvert i syv mål på de seks siste kampene. Han har fem mål og to målgivende pasninger.

The Blades har vært bra på bortebane denne sesongen. De har den femte beste bortestatistikken med 24 poeng på 15 kamper. Villa har ikke imponert på hjemmebane. De har en svak hjemmestatistikk, selv om de kun har møtt ett av topp syv-lagene foran egne fans.

De har møtt elleve av de tolv lagene som ligger nederst på tabellen, og fasiten viser at de bare har vunnet fem av de kampene. Det gir ikke grunn til å stole på dem.

Aston Villa må fortsatt klare seg uten den viktige midtbanespilleren Jack Grealish.

Sheffield United-manager Chris Wilder har en del småskader, og han vil sannsynligvis gjøre noen endringer på laget fra sist.

Etter ha vunnet de tre første hjemmekampene under Dean Smith, har Villa nå kun vunnet én av de siste sesks på Villa Park. En slik statistikk innbyr ikke til tillit hos tipperne.

Jeg tror at vertene kommer til å få problemer igjen. The Blades burde være supermotiverte. De kan ta over tabelltoppen med seier i fredagens kamp. Jeg går for en litt dristig borteseier til 2,45 i odds. Det funker som singeltips.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken