Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk dagens tips på elleve kamper

Artikkelen er over 1 år gammel

Urokråken Joey Barton har suksess med Fleetwood denne sesongen. Vi tror vinner i EFL Trophy-cupen i kveld.

Oddstips
Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:
Oddstips England: Ny cup-nedtur for den tidligere Premier League-stjernen
Oddstips: Sjekk dagens tips på elleve kamper

Det er et velfylt oddsprogram denne onsdagen. Det spilles fire kamper i EFL Trophy-turneringen i England, hvor lag fra de to laveste divisjonene av The Football League, Football League One og Football League Two er involvert. I tillegg spilles det fire kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball for kvinner og én kamp i Rema 1000-ligaen for herrer. Høydepunktet for det håndballinteresserte er antakeligvis NM-semifinalen mellom Halden og Elverum. Det er også håndballkamper fra blant annet Tyskland og Danmark. På ishockeyfronten er det full serierunde i HockeyAllsvenskan, og natt til torsdag spilles det fem kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 104 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Fleetwood Town - Oldham Athletic 1,47 - 3,80 - 4,60 H (spillestopp kl. 2040)

Football League Trophy og forutsetningene foran denne kampen er enkle. Fleetwood må vinne, ellers går Oldham videre. Joey Bartons Fleetwood gjør det bra i League One og ligger på 5. plass med 26 poeng og har sterke 6-1-1 på hjemmebane. Oldham spiller i League Two til daglig og ligger femte sist der, kun tre poeng klar av nedrykk. Svake 1-3-4 på bortebane. 1,50 på hjemmeseier er grei odds og en av våre utvalgte onsdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Mora IK - HC Vita Hästen 2,40 - 3,75 - 2,20 U (spillestopp kl. 1855)

Det vil seg ikke for Mora som rykket ned fra SHL i vår. Mandag ble det overtidstap borte mot Kristianstad, og laget ligger tredje sist med 20 poeng. Det er uansett kort vei oppover. Vita Hästen (fra Norrköping) ligger poenget foran på 9. plass og de er stadig involvert i jevne oppgjør. Faktisk har fem av de åtte siste kampene gått til forlengning. 3,75 i odds på at denne står uavgjort etter ordinær tid, må være et interessant spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

MODO Hockey - VIK Västerås HK 1,62 - 4,20 - 3,55 H (spillestopp kl. 1855)

Over 7000 tilskuere fikk se Modo ta sin tiende strake seier i toppkampen hjemme mot Björklöven lørdag kveld. Likevel er Modo "kun" på 3. plass, tre poeng bak serieleder Karlskoga, men med to kamper mindre spilt. Västerås henger også veldig bra med og ligger på 4. plass med 33 poeng, fem poeng bak Modo. Likevel skal Modo stå som klare favoritter i kveld og det er bra sjanse for at da tar sin ellevte strake seier. Hjemmeoddsen er innenfor.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Västervik - BIK Karlskoga 2,45 - 4,00 - 2,05 B (spillestopp kl. 1855)

Etter sin overbevisende 6-1 seier hjemme mot AIK, overtok Karlskoga serieledelsen i Hockeyallsvenskan mandag kveld. Men de har flere kamper spilt enn Björklöven på 2. plass og Modo på 3. plass. Formen er uansett strålende med fem seire på de seks siste. Västervik ligger fjerde sist med 21 poeng, men formen er ikke så aller verst. Karlskoga blir uansett en tøff motstander og 2,05 i borteodds er et tenkbart spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Karlskrona HK - Almtuna IS 1,90 - 3,65 - 2,90 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Karlskrona fikk to sesonger på øverste nivå, men rykket ned foran fjorårssesongen. Endte på 7. plass da, og er i noenlunde samme retning denne sesongen. Ligger på 6. plass med 28 poeng og har vist bra form i det siste. Almtuna har tapt fem av de seks siste bortekampene og måtte tåle overtidstap hjemme mot nestjumbo Södertälje mandag. 1,90 på hjemmeseier er godkjent.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Södertälje SK - Kristianstads IK 2,15 - 3,55 - 2,55 H (spillestopp kl. 1855)

Etter 15 baklengs på de to siste og klare tap, ble det endelig opptur igjen for Södertälje mandag, da det ble overtidsseier borte mot Almtuna. Ligger nest sist på tabellen med 17 poeng, men skal ha et mannskap som skal kunne klatre på tabellen. Nyopprykkede Kristianstad har levert bra og ligger på 7. plass med 27 poeng. Formen er bra med seks seire på de sju siste, tre av dem riktignok etter forlengning. 2,15 på hjemmeseier blir uansett vårt valg, uten at oddsen frister nevneverdig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

AIK IF - Timrå IK 2,65 - 3,65 - 2,05 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Forrige sesong så glapp opprykket til SHL på målstreken for AIK. Det endte med omstart og mange spillertap foran denne sesongen. Ligger helt sist i serien med kun 14 poeng. Timrå innledet veldig bra, men viste sviktende form før pausen med fire tap på de seks siste. Det ligger en AIK-seier i luften nå, og 2,65 på hjemmeseier er spennende i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bristol Rovers - Swindon Town 1,57 - 3,55 - 4,20 H (spillestopp kl. 2040)

Football League Trophy. Bristol Rovers har alt i egne hender og vinner de kveldens kamp tar de seg videre. Swindon er uten poeng i denne gruppa og kan ikke ta seg videre. Bristol Rovers med fine 4-4-1 på hjemmebane i League One og Swindon som ligger på 3. plass i League Two, skal være en overkommelig motstander. 1,57 på hjemmeseier er som det må være med slike forutsetninger.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

New York Islanders - Toronto Maple Leafs (over/under ant. mål fulltid 5,5) Over 1,65 (spillestopp kl. 0055)

To lag som begge har levert meget solid hittil. Toronto Maple Leafs er stadig involvert i målrike oppgjør og selv om det ikke er like målrikt for Islanders, lukter det mange mål i nattens kamp. 1,65 på over 5,5 mål er dog kanskje litt i underkant.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

New Jersey Devils - Ottawa Senators 1,82 - 4,15 - 3,00 H (spillestopp kl. 0055)

Det var stilt store forventninger til New Jersey Devils foran denne sesongen etter flere tunge spillesigneringer. Men Devils er fortsatt sist i Metropolitan Division med sine 14 poeng. Men det har vært bedring i det siste med tre seire på de fem siste kampene. Ottawa Senators ligger helt sist i Atlantic division med kun 13 poeng. Spesielt på borteis har det gått trått med tap i sju av åtte spilte bortekamper. 1,82 på at oppturen fortsetter for New Jersey Devils er ikke så verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Philadelphia Flyers - Washington Capitals 2,40 - 4,00 - 2,20 H (spillestopp kl. 0125)

Begge disse holder til i Metropolitan Division og begge har levert strålende hittil. Flyers har kapasitet til å ta denne og Capitals røk på et sjeldent tap mandag hjemme mot Arizona. 2,40 på at hjemmesterke Philadelphia Flyers går seirende ut av denne toppkampen er slett ikke verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken