Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk oddstipsene på 25 av torsdagens kamper her

Artikkelen er over 1 år gammel

Manchester United er allerede videre i Europa League og stiller med et svært ungt lag mot Astana. Vi tror Ole Gunnar Solskjærs unggutter kan få trøbbel her.

Oddstips

Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Europa League: Oppsiktsvekkende høy hjemmeodds

Oddstips Europa League: Solbakken og FCK sikrer avansement

Oddstips Europa League: Porto er overvurdert

Eurojackpot: Tre deler 908 millioner kroner

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Torsdagens langoddsprogram byr på 24 kamper fra den nest siste runden i gruppespillet i Europa League. Både Rosenborg, FC København, Manchester United og Malmö er blant lagene som skal i aksjon, og det er bra med spennende objekter. Ellers er det tre kamper fra Get-ligaen i ishockey, hvor høydepunktet er toppoppgjøret i Stavanger mellom Oilers og Storhamar. I tillegg er det full serierunde i SHL i Sverige og natt til fredag spilles det én kamp i NHL.

NB! Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Sporting Lisboa - PSV Eindhoven 2,35 - 3,15 - 2,62 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League, gruppe D. Sporting Lisboa sikrer avansement med seier i kveld og leder også gruppa med sine ni poeng. PSV og LASK Linz står med sju. PSV røk hele 1-4 borte mot LASK i forrige runde og det er ingen tvil om at denne utgaven av PSV ikke er som best. Kun ett poeng på de tre siste bortekampene i serien mot beskjeden motstand. 2,35 på hjemmeseier i denne er bra betalt og en av kveldens utvalgte.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ferencvarosi TC - Espanyol 2,50 - 3,10 - 2,50 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League, gruppe H. Hjemmelaget tar viktige steg mot avansement med seier i kveld. Står med fem poeng totalt og har avgjørende kamp borte mot Ludogorets i siste runde. Espanyol velger å spare en god del spillere til kveldens bortekamp i Ungarn. Står med 10 poeng og sikrer uansett avansement med seier hjemme mot CSKA Moskva i siste runde. 2,50 på Ferencvaros er verd en innsats i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sporting Braga - Wolverhampton 2,40 - 2,80 - 2,85 U (spillestopp kl. 1850)

Europa League gruppe L. Toppkamp i denne gruppa der Braga sikrer avansement med ett poeng og der Wolverhampton sikrer avansement med ett poeng. Wolves med portugisiske trener i tillegg. 2,80 på at begge lagene får sitt ene poeng, kan spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Young Boys - FC Porto 2,70 - 3,25 - 2,25 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League gruppe G som ellers består av Rangers og Feyenoord. Young Boys leder gruppa med sju poeng. Tapte åpningskampen borte mot Porto med 1-2, men har tatt sju poeng på de tre neste. Begge hjemmekampene er vunnet. Porto er ikke som i glansdagene og står kun med fire poeng. Begge bortekampene er tapt med 0-2. Hvorfor Porto er satt til favoritt i kveld, virker uforståelig. 2,70 på meget hjemmesterke Young Boys må være et av kveldens mest interessante objekter i Europa League.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FK Krasnodar - Basel 1,70 - 3,70 - 3,75 H (spillestopp kl 1645)

Europa League, gruppe C og her er ingenting avgjort. Basel med ti poeng, mens Krasnodar og Getafe står med seks poeng. De to lagene møtes i Spania i siste runde. Krasnodar åpnet med to tap, men har dobbeltseire mot Trabzonspor i de to siste. Basel har hjemmekamp mot Trabzonspor i siste runde og har alt i egne hender. 1,70 på hjemmeseier er uansett flere knepp for lavt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FC Astana - Manchester United 3,40 - 3,65 - 1,82 H (spillestopp kl. 1645)

Europa League, gruppe L. Manchester United er allerede videre og Solskjær tar kun med seg Lee Grant, Axel Tuanzebe, Luke Shaw og Jesse Lingard som seniorspillere og har inkludert tre akademispillere i troppen. Astana er uten poeng på sine fire første, og tapte kun 0-1 på Old Trafford. Kan ikke gå videre, men med slike forutsetninger kan de kanskje slå United i ettermiddag, som åpenbart nedprioriterer denne fullstendig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Trabzonspor - Getafe 5,20 - 3,55 - 1,55 H (spillestopp kl. 1645)

Skuffende gruppespill for Alexander Sørloth og Trabzonspor med kun ett poeng på de fire første. Men dersom de vinner de to siste, kan det likevel gå. Det betinger dog seier for Basel borte mot Krasnodar i kveld og at Krasnodar og Getafe spiller uavgjort i siste runde. Getafe roterer kraftig til kveldens kamp. 5,20 på hjemmeseier i denne er høyt og kan testet.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Saint-Etienne - KAA Gent 2,20 - 3,20 - 2,80 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League gruppe I. Med kun tre poeng hittil, må nok Saint-Etienne vinne sine to siste for å sikre avansement. Etter 2-3 tapet borte for Gent i åpningsrunden, er det blitt tre strake poengdelinger. Gent er i førersetet i denne gruppa med sine åtte poeng. Med ett poeng i kveld, er de videre. Og selv med tap har de svært gode muligheter for avansement. 2,20 i odds på normalt hjemmesterke Saint-Etienne kan vurderes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Istanbul Basaksehir - Roma 3,40 - 3,40 - 1,87 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League gruppe J der alle fire lagene kan gå videre. Basaksehir leder gruppa med sju poeng, mens Borussia Mönchengladbach og Roma har fem poeng og Wolfsberger står med fire poeng. Tre poeng for Istanbul Basaksehir i kveld og de videre. Sist fredag ble laget det første til å slå Galatasary på bortebane på nesten tre år i serien. Roma har kun vunnet åpningskampen hjemme mot Basaksehir, skuffet så med 1-1 borte mot Wolfsberger og dobbeltoppgjørene mot Borussia Mönchengladbach ga kun ett poeng. 3,40 på hjemmestyrke Istanbul Basaksehir er verd et forsøk i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

AZ Alkmaar - Partizan Beograd 1,45 - 4,25 - 5,00 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League, gruppe L. Nederlandske AZ leverer både i hjemlig liga og i Europa League. Med minimum ett poeng i kveld, er de videre. Etter to poengdelinger i de to første, smadret de Astana først 6-0 hjemme og dernest 5-0 borte.Partizan står med fire poeng og har fortsatt muligheten til avansement. Da må de vinne sine to siste. 1,45 på hjemmeseier er som det må være og det skal være veldig gode sjanser for AZ i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Olexandriya - VFL Wolfsburg 4,50 - 3,75 - 1,58 U (spillestopp kl. 1850)

Europa League gruppe J. Her er det fortsatt åpent. Olexandriya fra Ukraina er sist i gruppa til tross for kun ett tap. De tre øvrige har alle endt med poengdeling. Tyske Wolfsburg med totalt 5 poeng og hjemmekamp mot St. Etienne som står med fire poeng i siste runde. Begge bortekampene har endt uavgjort. Wolfsburg lever greit med poengdeling også i kveld, vel vitende om at kan avgjøre avansement hjemme i siste runde. 3,75 på U er fin odds og kan spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

CSKA Moskva - PFC Ludogorets Razgard 1,95 - 3,20 - 3,35 B (spillestopp kl. 1850)

Gruppe H der det meste fortsatt kan skje. CSKA Moskva er dog nesten sjanseløs på avansement. Står med kun ett poeng på sine fire første og har tapt hjemmekampene mot hhv Espanyol og Ferencvaros. Røk også 0-5 borte mot Ludogorets i åpningsrunden. Ludogorets innledet med to seire, men tapte dobbeltoppgjørene mot Espanyol og fikk to spillere utvist i bortemøtet for tre uker siden. Så både Rafael Forster og Jacek Goralski soner karantene i kveld. CSKA gjør det bra i den russiske serien og er motiverte favoritter i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

WAC Wolfsberg - M'gladbach 3,75 - 3,50 - 1,75 B (spillestopp kl. 1850)

Europa League, gruppe J. Det mest sensasjonelle resultatet fra åpningsrunden i Europa League, var uten tvil Wolfsbergers 4-0 seier borte mot Borussia Mönchengladbach . Men østerrikerne har falt av etterhvert og står med kun ett poeng på de tre neste og er sist i gruppa med fire poeng. Borussia Mönchengladbach derimot med sterkt bortepoeng mot Istanbul Basaksehir og fire poeng fra dobbeltoppgjørene mot Roma. Tar et viktig steg mot avansement med seier i kveld, uten at 1,75 i borteodds frister nevneverdig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Feyenoord - Rangers FC 2,40 - 3,05 - 2,65 U (spillestopp kl. 1850)

Europa League gruppe G. Her har Young Boys og Rangers sju poeng, mens Feyenoord og Porto står med fire poeng. Rangers vant hjemmemøtet mot Feyenoord med 1-0 og får skottene med seg ett poeng i kveld, er de uansett foran Feyenoord når sluttstatus gjøres opp. Hjemmelaget må vinne i kveld og de må også trolig vinne borte mot Porto i siste runde. 1-1 hjemme mot Young Boys sist og poengdeling er mest nærliggende også i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stavanger Oilers - Storhamar Hockey 1,70 - 4,20 - 3,50 H (spillestopp kl. 1855)

Get-ligaen. Den suverene serielederen Stavanger Oilers slo som ventet tilbake etter 2-5 tapet borte mot Lillehammer forrige tirsdag, det som var Oilers første tap etter ordinær tid denne sesongen. Hjemme i DNBNor Arena ble Frisk slått 4-2. Har ni poeng ned til Storhamar på 2. plass og i tillegg en kamp tilgode. Storhamar har kommet seg til hektene etter en moderat start på sesongen. Seks av de sju siste seriekampene er vunnet. Oilers vant 4-2 i Stavanger i tredje serierunde og det er gode vinnersjanser også i kveld for hjemmelaget.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frölunda HC - IK Oskarshamn (over/under ant. mål 5,5) Over 1,85 (spillestopp kl. 1855)

5-1, 4-1 og 7-1 i de tre siste hjemmekampene for Frölunda . Nestjumbo Oskarshamn tok en sjelden seier sist med 3-2 hjemme mot Färjestad og står med totalt 20 poeng. På borteis står laget med ni strake tap. 1,85 på at blir over 5,5 mål i kveld, er ikke så verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Luleå HF - Örebro HK 1,75 - 3,85 - 3,40 H (spillestopp kl. 1855)

Toppkamp i SHL. Ni seire på de ti siste for Luleå som ligger på 3. plass med 41 poeng, to poeng bak den overraskende serielederen Ørebro som har 43 poeng. Ørebro med sin tredje strake seire, da snudde 0-1 til 4-1 borte mot HV 71 tirsdag kveld. Hjemmelaget er dog i knallform og en motivert favoritt i kveld. 1,75 er greit nok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brynäs IF - Linköpings HC 1,75 - 4,15 - 3,20 H (spillestopp kl. 1855)

Ishockey og SHL. Brynäs ligger på 9. plass med 25 poeng og har vist flott form på slutten. Tre seire på de fem siste og knepne 1-2 tap borte mot topplagene Färjestad og Luleå i denne perioden. Fem seire på de seks siste hjemmekampene. Linköping har vært en skuffelse denne sesongen og ligger tredje sist med kun 21 poeng. Etter en oppløftende periode med fire strake seire, er det blitt tap i de to siste. Brynäs skal stå som klar favoritt i kveld, men 1,75 er kanskje et par knepp for lavt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Djurgårdens IF - Leksands IF (HUB kun 1. periode ) 1,95 - 2,55 - 3,90 H (spillestopp kl. 1855)

Etter en meget svak periode med kun en seier på de ti siste kampene, ble det endelig seier igjen for Djurgården hjemme mot Växjö Lakers i forrige runde. Tabelljumbo Leksand går fra det ene stortapet til det neste. 0-5 hjemme mot Luleå sist og hele 1-7 tap borte for Frölunda nest sist. 1,47 i kampodds er dog helt uniteressant. Vi merker oss at Djurgården har ledet etter 1. periode i tre av sine fire siste hjemmekamper. 1,95 på at de leder etter 1. periode i kveld et mulig objekt i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rögle BK - IF Malmö Redhawks 1,75 - 4,10 - 3,25 U (spillestopp kl. 1855)

Rögle innledet sesongen strålende og ledet da også serien etter 11 serierunder, Men med hele sju tap på de ni siste, har Skåne-laget falt til 6. plass på tabellen. Malmo Redhawks ligger på 9. plass med 28 poeng og er veldig ustabile med 3-0-3 på sine seks siste seriekamper. 1,75 på formløse Rögle er ikke spesielt interessant. Kanskje lagene er like langt etter 60 minutter?

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Färjestads BK - Skellefteå AIK 1,72 - 4,20 - 3,30 H (spillestopp kl. 1855)

Färjestad med en klassisk undervurderingsfelle borte mot Oskarshamn sist og røk 2-3. Hjemme i Karlstad leverer de som alltid strålende med 8-0-2 på sine ti første hjemmekamper. Ligger på 4.plass med 37 poeng. Etter en svak periode har Skellefteå vunnet sine to siste. Ligger på 7.plass med 32 poeng. Färjestad skal alltid stå som favoritter på hjemmeis, men 1,72 er kanskje ikke så mye å bry seg om på denne innholdsrike torsdagen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Arsenal - Eintracht Frankfurt (over/under ant. mål fulltid 2,5) Over 1,55 (spillestopp kl. 2055)

Europa League, gruppe F der Arsenal som ventet er i førersetet. Med minst ett poeng i kveld, er the Gunners videre. Eintracht Frankfurt med forsmedelig 1-2 tap borte mot Standard Liege i forrige runde. Har hjemmekamp mot Vitoria Guimares i siste runde. Hjemmeoddsen frister ikke allverden, men at blir mål er det ingen tvil om. 1,55 på over 2,5 mål er grei odds og kan testes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Malmö FF - Dynamo Kiev 2,75 - 2,90 - 2,40 U (spillestopp kl. 2055)

Europa League gruppe B der FC København og Lugano er de to øvrige lagene. Malmö skal prise seg lykkelig over at de fikk med seg ett poeng som favoritter mot jumbo Lugano i forrige runde. Står med fem poeng totalt etter 2-1 seier og 1-1 i hjemmekampene mot Lugano og FCK. Har dog ikke imponert i noen av gruppespillkampene. Dynamo Kiev var nærmest seieren i 1-1 kampen borte mot FCK sist og er ubeseiret i gruppa med seks poeng. Begge bortekampene er endt med poengdeling. Bortelaget lever veldig godt med ett poeng også i kveld. 2,90 på uavgjort er ett opplagt valg i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lazio - CFR Cluj (over/under ant. mål fulltid 2,5) Over 1,62 (spillestopp kl. 2055)

Europa League, gruppe E. Lazio har vært en stor skuffelse i denne gruppa og er på det nærmeste avhengt med seks poeng opp til Cluj på 2. plass. Samtlige fire gruppespillkamper har endt med tre mål. Cluj er videre med ett poeng i kveld, eller med poeng i hjemmekampen mot allerede kvalifiserte Celtic i siste runde. Har ikke vært involvert i like målrike oppgjør. Lazio må vinne og det er stort sett målrikt hver gang Lazio spiller fotballkamper for tiden. 1,60 på hjemmeseier er nitrist, vi tester heller 1,62 på over 2,5 mål i kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rosenborg - LASK Linz 4,00 - 3,65 - 1,70 B (spillestopp kl. 2055)

Europa League, gruppe D. Rosenborg med et like trøstesløst gruppespill i Europa League denne sesongen som forrige sesong. Fire strake tap og kun ett mål har RBK gjort. 1-4 og 0-2 mot hhv PSV og Sporting Lisboa i de to spilte hjemmekampene og LASK er nok like bra som disse to. Det er vanskelig å argumentere for RBK-seier i kveld, med tanke på hvor svake Rosenborg har vært i gruppespillet de to siste sesongene. 1,70 på borteseier er dog ikke veldig fristende.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken