Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk UiB-studentenes korona-sang

Artikkelen er over 1 år gammel

Musikkvideoen til medisinstudentene ved Universitetet i Bergen (UiB) har blitt sett 4.000 ganger siden den ble lagt ut torsdag forrige uke.

– Det var litt mer enn vi trodde. Jeg tror mange familiemedlemmer har delt videoen videre, og så syntes folk det var gøy, sier medisinstudent Tale Meinich, som skrev teksten til sangen «Vask, vask, sprit, sprit!»

Sangen handler om livet under koronakrisen, påpeker hvordan folk bør oppføre seg for å ikke spre viruset og kommer med en oppfordring til å bruke studentene i krisen. Sangen er ment både humoristisk, og som en påminnelse om at alle må bidra i kampen mot viruset.

– Teksten er et resultat av brakkesyke og for mye korona-nyheter, sier Meinich.

Alle klippene i musikkfilmen er sendt inn av sisteårsstudentene på medisinstudiet, og viser blant annet folk i karantene, hamstring av dopapir og hvordan man skal vaske hendene.

– Vi lurte på om folk er moden for sånn humor, og vi tenkte at det må komme ut på riktig måte. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger, jeg tror det hjalp med budskapet vi la inn i starten og slutten av videoen, sier Meinich.

Kommentarer til denne saken