Brann sender Hatakka hjem

Dani Hatakka har ikke slått til i Bergen og i Brann. Nå, ett år etter at han ble hentet, lånes han ut til SJK Seinäjoki i hjemlandet Finland.

Dani Hatakka har ikke slått til i Bergen og i Brann. Nå, ett år etter at han ble hentet, lånes han ut til SJK Seinäjoki i hjemlandet Finland. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lånes ut til finske SJK Seinäjoki ut sesongen.

DEL

Dani Hatakka (23) ble ikke noen suksess i Brann-trøyen. Før denne sesongoppkjøringen fikk finnen den brutale beskjeden om at han ikke var med i klubbens planer. Han trente en stund med Åsane, men har de siste ukene vært på prøvespill i finske SJK Seinäjoki.

Laget som i fjor ble nummer tre i finsk toppserie, har nå blitt enige med Brann om å låne Hatakka denne sesongen.

Husker du: Hatakkas Brann-debut mot Stabæk

- Som med noen andre spillere som har slitt med å få spilletid på A-laget vårt, så har vi konkludert med at Dani Hatakka vil utvikle seg best om han lånes ut. Den løsningen vi har kommet frem til nå sikrer dette, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til klubbens hjemmesider.

Utvist for Hødd

23-åringen fikk bare to kamper for Brann etter at han kom til klubben i fjor vår, og imponerte ikke.

Før høstsesongen ble den sympatiske finnen utlånt til Hødd i 1. divisjon, men heller ikke der gikk det så bra. Han ble utvist mot Jerv 25. september, og etter karantenen startet han stort sett kampene på benken.

Hatakka kom til Brann fra finske KuPs, og har kontrakt med rødtrøyene ut 2018. Utlånsavtalen med SJK Seinäjoki strekker seg ut 2017.

Artikkeltags