Brannbloggen: En fantastisk kveld!

Brann-blogger Alexander Osdal.

Brann-blogger Alexander Osdal. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Les Brannbloggen etter 16. mai-festen på Stadion.

DEL

MeningerDu snakker om party, du snakker om fest!
Og «kjed’lige Brann» har til nå scoret mest
Med fem denne gang, har vi nå scoret tjue
Brann har i år blitt et nydelig skue

Og måldifferansen er tretten i pluss
Vurderer du Brann-kamp, men é litt i stuss:
Kom deg på kamp, for i år é det fett!
Vi har óg en sjanse på gull, rett og slett.

Det første kom kjapt, etter blemmen til Seck
Selv Barmen fant nettet da keeper var vekk
Og Haugen på langskudd før første kvarteret
Men to va’kkje nok, vi var klare for flere

Det tredje og fjerde var rimelig like
Når Braaten slår inn, blir det sjanser av slike
Og Gilli og Orlov, de satte dem inn
for fulle tribuner, ja brakken var stinn

Fire til pause, en ellevill omgang
Men senere gikk det jo litt mer på tomgang
Vi hadde kontrollen, men før vi gikk hjem
fant Jonsson ut hvordan man øker til fem

De to siste hjemme… ja ka skal man si?
At fire mot Molde - og fem nå - blir ni?
Den her halve uken var ganske ekstrem
Byen é Bergen og Gullet ska hem

5-0!!! For en fantastisk fest! I fire av fem hjemmekamper i år har Brann rett og slett vært strålende. Først 3-0 over Godset, så 3-1 over FKH i en kamp vi skulle vunnet med større sifre, før nedturen kom med 1-1-scoring for Viking på overtid i en kamp som ikke stod i stil med de to første. Men vi slo tilbake med sterke 4-1 over MFK etter en sterk siste halvtime, før vi tre dager senere altså valset over overraskelseslaget Sandefjord. Denne gang var det første omgangen som var best. 4-0 er en ledelse vi ikke har hatt til pause i seriekamp siden vi slo Sandnes Ulf 6-1 for snart fire år siden. 

Det begynte med at Abdoulaye Seck klarerte rett til Jakob Orlov som ga videre til Kristoffer Barmen. Siden keeper var ute til lunch, fikk Barmen en enkel jobb med å sette 1-0 før fem minutter var spilt. Festen var igang!

Videre fikk Bismar Acosta en omtrent like stor mulighet som i Trondheim, og fra omtrent samme hold. Denne gang brukte han hodet som avslutningsredskap, men det hjalp ikke det heller.

Men vi fikk 2-0 likevel. Etter drøye tretten minutter understreket Fredrik Haugen hvilken gullfot han har da han knallet ballen inn fra 23 meter og helt nede ved stolpen. 

Senere i omgangen roet det seg, men vi skulle komme sterkt tilbake mot slutten. I løpet av 101 sekunder rundt førti minutters spill, fikk vi to nye mål. De var i grunn ganske like. I begge angrepene vendte vi spillet over til Daniel Braaten på høyresiden. I begge angrepene la sistnevnte inn fra høyre mot bakerste. I begge angrepene ble det headet inn igjen foran mål. I begge angrepene ble det scoret fra kort hold i trekket etter. Men forskjellen var at Orlov headet inn 3-0, mens Gilli Rólantsson brukte beina på 4-0.

Folk måtte gni seg i øynene over hva de hadde sett i første omgang. Brann er så definitivt ikke kjedelige lenger. 

Andre omgang kunne jo ikke bli annet enn en nedtur. Og det ble den da også. Brann hadde god kontroll på vestfoldingene, og virkelig store sjanser fikk vi ikke igjen før etter vel tyve minutter av omgangen da Orlov var alene igjennom, han skjøt rett på keeper, og Christer Reppesgård Hansen holdt på å sette returen i eget mål, men måtte nøye seg med tverrligger. Hvem vil vel ikke score for Brann på en sånn festdag?

Senere ville Haugen forsøke seg på en ønskereprise, men hans langskudd ble såvidt slått til corner.

Først da ti minutter gjenstod kom Sandefjord til en skikkelig sjanse da selv lokalkjente Håkon Lorentzen ikke klarte å finne den brede veien til mål. 

Men vi skulle likevel vinne også denne omgangen. Hadde jo tatt seg ut med 0-0 i 2.omgang…. Og da var det seriedebutant Vidar Ari «Han der islendingen som var så god i den kampen i Vestlandshallen» Jonsson som satte 5-0 i nettet etter et lengre angrep der både Deyver Vega og Amin Nouri først brente en mulighet hver. 

Så dermed ble det 5-0 over Sandefjord og vår største serieseier siden 6-0 over AaFK i fjor sommer.

LES OGSÅ: Brann scorer flest mål i eliteserien

Tyve mål har Brann scoret og vi har tretten plussmål. Det første er det beste vi har hatt etter de ni første seriekampene siden gullsesongen 2007, og det siste er det beste vi har hatt etter dette antall kamper siden 2000. Begge deler er best på årets tabell. På hjemmebane har vi aldri tidligere hatt så god målforskjell (+13) etter de fem første hjemmekampene en sesong i øverste serie. Og 16 mål på de fem første Stadion-oppgjørene har vi ikke scoret siden 2001. Sammenlignet med i fjor er vi lysår bedre. På denne tiden i fjor hadde vi scoret ni mål. Og tyve mål passerte vi ikke i fjor før vi ledet 4-0 mot AaFK i kamp nummer 17!

Fem forskjellige målscorere fikk vi også. Ja Branns ni siste seriemål har blitt gjort av åtte forskjellige spillere!

Brann er i form, vi har tolv mål bedre målforskjell enn Odd på sølvplass, Rosenborg er i høyst variabel spillemessig form for tiden, og det siste har heldigvis begynt å gi seg utslag på resultattavlen også. Rosenborgs sene tap på Lerkendal gjorde ikke kvelden mindre fullkommen. 

Jeg har tidligere i år gjort et lite poeng ut av hvordan vi hadde ligget an i forhold til trønderne om det var VGs sjansestatistikk som avgjorde kampene. Og hvorfor gi seg med denne øvelsen, nå som de tallene bare blir bedre og bedre? For hadde lagene fått betalt ut fra hva VG oppfatter som sjanser, så hadde Brann hatt 24 poeng nå. Rosenborg hadde hatt 15… Ja, om vi så bare hadde klart å holde på 1-1 i noen minutter til på Lerkendal, hadde vi vært foran trønderne på tabellen nå - på målforskjell. Ergerlig…

Joda, RBK vinner gjerne serien til slutt. De kan komme i form senere og de kan kjøpe halve Danmarks landslag i sommervinduet hvis de skulle ligge på etterskudd. Men slik sesongen har fortonet seg til nå, kan jeg ikke se noen grunn til at ikke Brann skal kunne klare å kjempe om gullet. Jeg sier ikke at vi får gull. RBK er fremdeles favoritt til å vinne serien. Men det kan bli mye mer spennende enn vi hadde våget å håpe på før sesongen.

Og neste år blir det sannsynligvis ikke 16. mai-fest på Stadion. Da skal vi jo spille Europa League-finale i Lyon… Det tradisjonsbruddet kunne jeg godtatt!

Fantastisk tifo-show ved innmarsj.

Fantastisk tifo-show ved innmarsj. Foto:

BA-børsen: – Her er det bare å forlenge kontrakten!

Publikum:

17009 tilskuere. Som forventet var alle de ordinære sitteplassene i praksis utsolgt. Det som gjorde at det ikke ble helt utsolgt (17686) var to ting: Deler av bortelagets kvote ble først frigjort på kampdagen. Det spørs hvor mange som fikk det med seg, og uansett er det lovlig sent. Så få som Sandefjord-fansen stilte, burde det være mulig å få åpnet øvre del av bortefeltet på et tidligere tidspunkt. 

Den andre årsaken er ståtribunen foran Gamle Sitte (eller Fjordkraft-tribunen som den kalles nå); det såkalte Felt T. For det første er utsikten derfra elendig, for det andre er den «tribunen» uten tak (og det regnet), og for det tredje - og dette er det mest skandaløse; feltet er usynlig på billettkartet. Du finner det kun hvis du av en eller annen grunn skulle få deg til å legge musepekeren mellom tribunen og banen på kartet. Og dette er et problem man ikke har klart å ordne opp i, selv om det har vært sånn i mange år. Hvor vanskelig kan det være å legge ut et nytt kart? Hvorfor skal dette feltet være nærmest en hemmelighet? Hvis man ikke ønsker at folk skal kjøpe disse billige billettene, så kan jeg ikke skjønne hvorfor de selger disse plassene billig. Eller hvorfor feltet er åpent i det hele tatt. 

Stemningen på Stadion var årsbeste. Og det er ikke en selvfølge, selv om det er 16.mai. Mang en slik «dagen før dagen»-kamp har vært skuffende stemningsmessig. Og det er ikke bare når Brann har vært svake. Men en del sesonger har det vært mye fyll på slike kamper. Dette var kanskje et større problem på 90-tallet da jeg hadde inntrykk av at det var mye mer russ enn nå. Men det kan også ha noe med ukedag å gjøre. Stemningsmessig tror jeg det rett og slett er en fordel at 16/5 er på en hverdag. Dette fordi folk ellers starter fyringen tidlig på dagen og da blir stemningen dårligere. For at «alkohol hjelper på stemningen», tror jeg bare gjelder inntil et visst punkt. Det er forskjell på «godt humør» og drita full. Bare en teori.

Det var i hvert fall meget bra stemning i første omgang. I andre omgang dabbet det litt av i takt med at også kampen gjorde det. I Bergen følger ofte stemningen intensiteten i kampen. Og da blir det ofte sånn. Men det tok seg opp igjen på slutten. «Byen é Bergen» og «Gullet ska hem» er fremdeles slagere som kan synges rundt hele Stadion på de store dagene. 

Tifo-gjengen (de som lager de visuelle effektene til innmarsjen) fortjener mest skryt av alle. Det må ha vært en enorm jobb å få dette til! Det ble meget lekkert med røde, hvite og svarte felt laget av små plaststykker publikum holdt oppe rundt hele banen, og ikke minst banneret - eller bannerne - som sammen dannet teksten til Nystemten rundt 70-80 % av banen. Teksten må ha vært ca 300 meter lang! Klapp på skulderen for en solid utført jobb!

LES OGSÅ: Scoret i eliteseriedebuten: – Dere vil definitivt få se mer til meg!

I pausen kom det inn et blandet buekorps, slik det pleier på 16. mai.

I pausen kom det inn et blandet buekorps, slik det pleier på 16. mai. Foto:

01:55 - Brann: Fredrik Haugen legger inn fra høyre i retning Orlov, men det går over ham og keeper tar ballen.

03:05 - Brann: Gilli Rólantsson forsøker et skudd fra skrått hold like utenfor feltet, men det blir blokkert umiddelbart.

04:42 - 1-0, SCORING BRANN; KRISTOFFER BARMEN: Amin Nouri slår frem til Jakob Orlov som forsøker heade videre, men det går rett til Abdoulaye Seck. Imidlertid klarerer sistnevnte rett til Orlov som får ballen like utenfor feltet og finner Barmen som er helt alene på tretten meters hold. Keeper er helt på bærtur, målet er tomt, og Barmen kan sette ballen i tomt mål. 1-0 og en fantastisk start på 16.mai-festen!

07:25 - Brann: Gilli og Ruben Kristiansen herjer ute på venstrekanten før sistnevnte legger inn mot Barmen på bakerste. Ballen går imidlertid litt for høyt, men Sandefjord lager corner.

07:50 - Brann: Haugens corner fra høyre stusses videre av Sivert Heltne Nilsen inne i feltet, og fra tre meters hold ved bakerste stolpe klarer Bismar Acosta utrolig nok å heade utenfor.

11:20 - Brann: Det slås langt frem mot Daniel Braaten, men ballen går over ham og helt inn til keeper. Hadde Braaten nådd den, hadde han vært helt alene.

13:13 - 2-0, SCORING BRANN, FREDRIK HAUGEN: Det begynner med at Haugen erobrer ballen på midten og slår helt tilbake til Piotr Leciejewski. Polakken sparker langt ut til Barmen som helt nede ved sidelinjen header videre til Gilli. Færøyingen skjærer innover og slår på tvers mot Braaten. William Kurtovic  stopper det forsøket, men Gilli får ballen tilbake på sekstenmeteren før han legger utover til Haugen. Vår eminente langskytter dundrer til fra 23 meter og inn helt nede ved venstre stolperot. 2-0 og en ellevill start!

Det gikk 20 sekunder fra Haugen erobret ballen på midten, før den via Piotr, Barmen, Gilli og Haugen lå i mål. 

16:25 - Brann: Haugen forsøker fra høyresiden å nå Orlov i midten, men innlegget stopper i Christer Reppesgård Hansen.

18:50 - Sandefjord: Kurtovic forsøker å være bedre enn Haugen, og skyter fra 25 meter. Det går langt over og til side for mål.

22:30 - Brann: Sivert Heltne Nilsen slår langt frem mot Braaten som går på løp på høyresiden, men keeper rekker den først før han tydeligvis er borti Braaten som går i bakken. Ingen straffe ble idømt, og det så ikke ut til at Braaten var rasende uenig i det. Men det skal strengt tatt sies at han sjelden ser rasende uenig ut i noe som helst… Imidlertid; ser man på repetisjonene, er det ingen tvil om at Ingvar Jónsson feller ham. 

24:05 - Brann: Haugen slår et frispark inn mot bakerste. Braaten header fra ti meter, men det blir for løst og ballen spretter inn til keeper. 

30:00: Sandefjord hadde en del ball på denne tiden, men kom seg aldri til noe i nærheten av farligheter.

32:05 - Brann: Barmen sender igjennom Gilli som med to mann på seg skyter fra 23 meter. Keeper redder.

37:00 - Brann: Barmen sender langt frem mot Braaten som går på løp, men keeper er ute og avskjærer ham.

39:18 - 3-0, SCORING BRANN; JAKOB ORLOV: Acosta får ballen midt på Branns halvdel. Han gir til Kristiansen som sender videre til Orlov. Så vender vi spillet via Haugen til Nouri som holder på ballen før han sender videre til Braaten på høyrekanten. Sistnevnte legger inn til Barmen på bakerste. Headingen hans går opp i luften og nedfallsfrukten nikker Orlov - i duell med Hansen - inn i venstre hjørne fra tre meter. 

Syv spillere var med i angrepet som tok 22 sekunder.

40:35 - Sandefjord: 25 meter fra eget mål, mister Heltne Nilsen ballen, men klarer heldigvis å rydde opp igjen. 

40:59 - 4-0, SCORING BRANN; GILLI RÓLANTSSON: Acosta stopper et Sandefjord-angrep rett utenfor sekstenmeteren. Så gir Heltne Nilsen til Gilli, som i sin tur vender om spillet via Haugen til Braaten på høyresiden. Braaten slår etter hvert inn mot bakerste hvor Orlov header til Gilli som ved motsatt stolpe fra to meters hold dundrer inn 4-0. Det er nesten ikke til å tro!

Seks spillere var med i angrepet som tok 13 sekunder. Angrepet hadde for øvrig klare likhetstrekk med målet som kom 101 sekunder tidligere.

44:50 - Sandefjord: André Sødlund er nære på å få avslutte fra syv meter, men heldigvis får Acosta får klarert. 

45:00: Pause. 4-0 til Brann!!! Brann hadde vært effektive. Fem avslutninger inne i feltet. Tre av dem ble mål - i tillegg til langskuddet fra Haugen. 

For et pauseresultat.

For et pauseresultat. Foto:

2. omgang:

45:00 - bytte Sandefjord: Sabawon Shamohammad inn for Enric Vallès

45:00 - bytte Sandefjord: Håkon Lorentzen inn for Flamur Kastrati

46:25 - Sandefjord: Sødlund skyter fra ti-tolv meter utenfor sekstenmeterhjørnet. Det går over lengste kryss. Piotr kontrollerte den ut.

48:50 - Sandefjord: Kurtovic avanserer på Branns halvdel og kommer til slutt til avslutning fra vel atten meter. Piotr redder uten problemer.

54:30 - Sandefjord: Sabawon Shamohammad skyter fra 23 meter. Det går via Acosta til corner.

56:45 - bytte Brann: Deyver Vega inn for Daniel Braaten

56:55 - bytte Brann: Vidar Ari Jonsson inn for Gilli Rólantsson

57:50 - Sandefjord: Shamohammad går i bakken i duell med Barmen inne i feltet. Sannsynligvis mest pga sin egen ubalanse.

58:00 - Brann: Orlov jager et tilbakespill, men keeper Jónsson er våkent ute og klarerer.

60:50 - Brann: Nouri skyter fra 23 meter. Det går fem meter utenfor.

61:35 - Brann: Jonsson får ballen inne i feltet, men får aldri kommet til avslutning. I stedet gir han til Haugen. På 23 meters hold dropper han å skyte, og forsøker heller å nå Nouri på høyrekanten. Men pasningen er svak og går ut.

65:55 - Brann: Barmen sender Orlov i praksis alene igjennom, men fra tretten meter skyter han rett på keeper. Returen holder Reppesgård Hansen på å sette i eget mål, men han fikk nøye seg med oversiden av tverrligger denne gang.

66:35 - bytte Brann: Azar Karadas inn for Vito Wormgoor

66:50 - Brann: Fra åtte meter header Barmen over på en corner fra Haugen.

69:15 - Brann: Vega kommer til skudd fra skrått hold noen meter inne i feltet, men det blokkeres umiddelbart.

72:40 - Brann: Vega utfordrer Joackim Olsen Solberg og kommer seg til innlegg fra høyre dødlinje. Det blir først klarert inne i femmeteren, men Heltne Nilsen får ballen tilbake fra Kurtovic rett utenfor sekstenmeteren. Han gir til Haugen som forsøker seg på en ønskereprise fra 21 meter. Keeper får såvidt fistet ballen til corner.

73:20 - Brann: Kristiansen skyter fra 22 meter, ballen forandrer retning og på ni meter klarer ikke Orlov å få kontroll på ballen og den går ut.

73:45 - bytte Sandefjord: Alexander Gabrielsen inn for Victor Demba Bindia

75:40 - Brann: Barmen avvinkes for en hårfin offside.

80:05 - Sandefjord: Bortelaget kommer til sin første avslutning inne i feltet. (Og da hadde Brann hatt åtte!) Og den sjansen er stor. Vår gamle kjenning Håkon Lorentzen setter nemlig ballen utenfor fra seks meters hold - midt foran mål.

81:00 - gult kort, Sandefjord: El-Hadji Gana Kane for en takling på Acosta.

87:15 - Brann: Orlov forsøker å nå Jonsson med et fremspill fra høyresiden, men det går inn til keeper.

88:25 - Brann: Vega i en hårfin offside igjen.

90:00 + 1:03 - 5-0, SCORING BRANN: VIDAR ARI JONSSON:  Heltne Nilsen mottar ballen fem meter inne på egen halvdel. Han gir til Barmen som sender Vega alene gjennom. Han unngår å bli avvinket for offside - han var helt på grensen, men han unngår ikke å avslutte rett i den utrusende keeper fra seksten meters hold. Så blir det full kalibalik mellom ham og Abdoulaye Seck, men Vega vinner ballen tilbake ved dødlinjen. Han forsøker en pasning, men Sandefjord får midlertidig klarert. Men Haugen vinner ballen tilbake utenfor sekstenmeteren før han sender en stikker til Nouri som forsøker en avslutning fra rett utenfor femmeterhjørnet. Keeper redder, men gir retur og til slutt klinker Jonsson ballen inn fra tre meter. Scoring for seriedebutanten og et fint punktum for en fantastisk kveld på Brann Stadion!

Fem Brann-spillere var involvert i angrepet som tok 23 sekunder og faktisk hadde tre avslutningsforsøk.

90:00 + 2:05: Kampen er over.

LES OGSÅ: Haugen: – Vi er like gode som Rosenborg

Og så feiret vi IGJEN!

Og så feiret vi IGJEN! Foto:

Kuriosa:

* Brann har nå 17 poeng. Det er det samme som i fjor etter like mange kamper.

* Brann har 13 hjemmepoeng. Det er det samme som i fjor etter like mange hjemmekamper. 

* Brann har scoret 20 mål. Det er det meste vi har hatt etter ni kamper siden vi scoret like mange i gullsesongen 2007.

* Brann har scoret 16 hjemmemål. Det er det meste vi har hatt etter fem hjemmekamper siden vi hadde det samme i 2001.

* Brann har 7 baklengs. Det er det samme som i fjor etter like mange runder.

* Brann har tre baklengs hjemme. I fjor hadde vi ingen baklengs etter de fem første hjemmekampene.

* Brann har 13 plussmål. Det er det beste vi har hatt etter ni kamper siden vi hadde det samme i 2000. 

* Brann har 13 plussmål hjemme. Det er det beste vi har hatt i den øverste serien noen gang etter fem hjemmekamper. Tar vi med nivå to, har vi ikke hatt så bra målforskjell etter fem hjemmekamper siden 1967!

* Brann har spilt syv hjemmekamper på rad i serien uten tap (6-1-0). Sist vi tapte hjemme i serien var da det ble 1-2 for LSK 16. oktober i fjor. Før det hadde vi tretten eliteserie-hjemmekamper på rad uten tap.

* Brann har scoret i seks seriekamper på rad. Sist vi ikke scoret var da vi tapte 0-1 i Kristiansund 10. april. Forrige gang vi scoret i seks seriekamper på rad var da vi scoret i seks på rad fordelt på de fire siste i 2016 og de to første i 2017. Sist vi scoret i seks strake seriekamper i en og samme sesong, var i juli og august i fjor da vi scoret i åtte på rad.

* Brann har scoret i ni hjemmekamper på rad i serien. Sist vi ikke scoret hjemme var i 23. runde i fjor mot Viking da det ble 0-0. Før det scoret vi også i ni på rad. 

* Brann hadde før tirsdag sluppet inn mål i tre seriekamper på rad. Sist vi ikke slapp inn mål, var da vi slo LSK 23. april. 

* Brann hadde før tirsdag sluppet inn mål i tre strake hjemmekamper i serien. Sist vi holdt nullen hjemme var da vi vant 3-0 over Godset i første hjemmekamp.

Brann mot Sandefjord i serien:

  K S U T Mål Bakl
I Bergen 5 4 0 1 14 6
I Sandefjord 4 3 0 1 10 6
Totalt 9 7 0 2 24 12

Brann har tre strake serieseire på totalt 12-3 mot Sandefjord. Forrige tap mot dem kom 24. august 2014 da vi tapte 0-1 på Stadion.

Kampfakta: (kilde: brann.no)

Brann - Sandefjord 5-0 (4-0)

1-0: Kristoffer Barmen (5.)

2-0: Fredrik Haugen (14.)

3-0: Jakob Orlov (40.)

4-0: Gilli Rólantsson (41.)

5-0: Vidar Ari Jónsson (90.)

9. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 17.009 tilskuere. Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL. Gult kort: Elhadji Gana Kane, Sandefjord.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor (k) (Azar Karadas fra 67.), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten (Deyver Vega fra 57.), Jakob Orlov, Gilli Rólantsson (Vidar Ari Jónsson fra 57.).

Sandefjord (5-4-1): Ingvar Jónsson - Victor Demba Bindia (Alexander Gabrielsen fra 74.), Elhadji Gana Kane, Christer Reppesgård Hansen, Abdoulaye Seck, Joackim Andreas Solberg Olsen - André Södlund, William Albin Kurtovic, Enric Valles Prat (Sabawon Shamohammed fra 46.), Pau Morer - Flamur Kastrati (Håkon Lorentzen fra 46.).

Kampstatistikk:

Sjanser: 6-2 til Brann (VG)

Avslutninger: 18-5 til Brann (VG), 15-5 til Brann (NTB)

Avslutninger på mål: 12-1 til Brann (VG), 11-2 til Brann (NTB)

Ballbesittelse: 50-50 (VG)

Antall angrep med avslutninger innenfor sekstenmeteren: 9-1 til Brann. Men i og med at det ene angrepet hadde tre avslutninger, hadde vi egentlig 11 totalt. Første omgang: 5-0 til Brann. 2. omgang: 4-1 til Brann.

Spillerstatistikk:

  Acos Barm Braa Børv Grøn Haug Horw Jons Kara Kris Leci
TIL b 90 90 90 14 90 76       90 90
God h 90 90   63 10 90       90 90
KBK b 90 90 45 24   90     13 90 90
FKH h 90 90 90 84   75     6 90 90
LSK b 90 90 90 90   90     12 90 90
Vik h 90 90 90 58   86     4 90 90
RBK b 90 83 90 17   90     7 90 90
MFK h 90 90 89 45 90 90       90 90
SF h 90 90 56     90   34 24 90 90
                       
Totalt 810 803 640 395 190 777 0 34 66 810 810
Kamp 9 9 8 8 3 9 0 1 6 9 9
Starte 9 9 8 5 2 9 0 0 0 9 9
Mål   2 2 2 1 2   1   1  
Gule 2 2 2   1       1    
2 gule                      
Røde                      
  Nils Nour Orlo Orry Pett Rola Skaa Skål Sten Vega Worm
TIL b 90 90 76     87 14 3      
God h 90 90 27     90   27   63 80
KBK b 90 77 66     90       45 90
FKH h 90 90       66 15     24 90
LSK b 90 90       78         90
Vik h 90 90 32     73       17 90
RBK b   90 73 59   90 31       90
MFK h 90 90 45     74 16 1      
SF h 90 90 90     56       34 66
                       
Totalt 720 797 409 59 0 704 76 31 0 183 596
Kamp 8 9 7 1 0 9 4 3 0 5 7
Starte 8 9 4 1 0 9 0 0 0 1 7
Mål 1   4     3          
Gule 3                 1 2
2 gule                      
Røde                      

Linker: 

BA om kampen: https://www.ba.no/sk-brann/fotball/sport/brann-kjorte-over-sandefjord/s/5-8-575997

BT om kampen: http://www.bt.no/100Sport/fotball/Fullsatt-Stadion-sang-om-gull-etter-malfest-235683b.html

VG om kampen: http://www.vg.no/sport/fotball/eliteserien/erna-solberg-om-brann-heltene-skal-hylles-gjennom-hele-byen/a/23999859/

VGs liveoppdatering: https://vglive.no/event/73015

Dagbladet om kampen: http://www.dagbladet.no/sport/full-16-mai-fest-i-bergen-sa-overlegne-var-brann/67604409

TV2 om kampen: http://www.tv2.no/sport/9130100/

NRK om kampen: https://www.nrk.no/sport/brann-storspilte-mot-tafatt-sandefjord-1.13519946

Brann.no om kampen: http://www.brann.no/nyheter/brann-sandefjord-5-0

Artikkeltags