*

Brann é på bronse, tross uflaks og dritt

og mål imot seint både ofte og titt

Mot Solskjær og Molde, så unngikk vi det

Vi dunket inn fire, så NO é vi med!

*

Og ledelsen tok vi med klasse og stil

da Ruben fikk skutt et kanonprosjektil

En kule i hjørnet, og 1-0 til oss

Vaklende spill og få sjanser til tross

*

Men moroen varte jo ikkje så lenge

For bakover klarte vi ikkje å stenge

Og Brustad var slett ikkje enkel å stanse

Så DA var det plutselig regnskapsbalanse

*

I andre ga Grønner oss scoring igjen

Så jubelen hørtes til Knarvik og Stend

Men likevel var vi jo redd for å miste

poeng, som så ofte har skjedd i det siste

*

Men Orlov han scoret. Karamba! Saft suse!

Han stanget som eldstebror Bukkene Bruse

Vi startet å tro på at dette gikk veien

Og så kom det fjerde som avgjorde greien:

*

Et nydelig angrep med finish av Braaten

Og Staddaen sang - eg va nesten på gråten

For dette var vakkert, ja ka skal man si?

Synd for de heme som valgte Grand Prix!

--

Dette var gøy! Så skulle det endelig bli seier igjen, og nok en gang med solide sifre på Stadion. Etter et par bitre poengtap i det siste, smakte det veldig godt med en imponerende 4-1-seier over et såpass sterkt lag som Molde.

For i motsetning til en del ganger tidligere i år; denne gang fikk Brann til en kanonavslutning på kampen. Og vi klarte å vippe en jevn kamp så til de grader i vår favør. 

For kampen sett under ett, gir nok ikke 4-1 et helt riktig bilde av styrkeforholdet i spill og sjanser. I første omgang var de blå fra Romsdal ut fra flere måleenheter det beste laget, og mange vil hevde vi var litt heldige som tok ledelsen 1-0 seks minutter før pause. Ruben Kristiansens scoring var uansett meget vakker, der han dundret til på volley fra 23 meter. Det var for øvrig hans første seriescoring for Brann siden 2015.

Ledelsen varte dessverre ikke lenge, og bare drøye tre minutter senere var vi like langt da Fredrik Brustad dukket opp mellom Bismar Acosta og Jonas Grønner, og satte inn 1-1 fra kort hold. Kjipt, men ikke ufortjent. 

Etter en første omgang der bortelaget kom til dobbelt så mange avslutninger inne i feltet som det Brann gjorde (6 mot 3), ble det gjort endringer på laget. Torgeir Børven, som ikke hadde gjort så mye av seg, ble byttet ut. Inn for ham kom Jakob Orlov, uten at det gjorde undertegnede mer optimistisk. Men svensken overrasket og gjorde en god omgang. 

Men først etter at en time var spilt, begynte Brann å ta over. De siste 33 minuttene (pluss to minutter tillegg) vant Brann min uoffisielle «avslutninger innenfor sekstenmeteren»-opptelling 7-1. (Og da har jeg utelatt tre-fire Brann-situasjoner der jeg var usikker på om jeg kunne regne det som forsøk på avslutning eller forsøk på pasning). Og allerede på den første av disse fikk vil mål! Jonas Grønner fikk frem en fot på Fredrik Haugens innlegg, og scoret fra fire meter. 2-1 til et effektivt Brann-lag, og Grønners første seriescoring siden 2015.

Senere hadde vi flere fine angrep og både Orlov og innbytter Kasper Skaanes hadde sine sjanser til å øke. Scoringen skulle imidlertid ikke komme før det gjenstod fem og et halvt minutt. Da imponerte Orlov da han svevende i luften stanget inn Acostas innlegg med stor kraft. 

Dermed stod det 3-1 og MFK virket såpass sluttkjørt etterhvert at de neppe kunne komme tilbake. Det gjorde de heller ikke. De siste minuttene ble en fest og bare to minutter og atten sekunder senere stod det like godt 4-1 til relativt effektive Brann. Denne gang på et flott angrep der til slutt Daniel Braaten - som hadde tatt et løp over hele banen - i duell med Ruben Gabrielsen klinket inn spikeren i Molde-kisten. En maktdemonstrasjon av Braaten i den situasjonen.

Kampen ebbet ut og publikum sang. En virkelig solid seier til et Brann-lag som for en gangs skyld i år viste 2016-tendenser igjen ved å få gå godt betalt i målprotokollen. 

Og vi scorer mål. 15 mål totalt og 11 mål hjemme, er begge deler tall vi ikke har sett etter hhv åtte serierunder og fire hjemmekamper siden 2007-sesongen. Målforskjellen på +8 er den beste vi har hatt etter åtte kamper siden 2006 (i gullsesongen hadde vi bare +6), og på hjemmebane har vi faktisk ikke hatt en så god målforskjell (+8) etter fire hjemmekamper på øverste serienivå noen gang!

I fjor var hele elleve av våre seksten serieseire på ett mål. I år har alle våre fire serieseire vært på minst to!  Nå er vi ligaens nest mest scorende lag, og har scoret to flere enn oppskrytte og heldige RBK. Nest best målforskjell har vi også.

Hadde VGs sjansestatistikk avgjort kampene, hadde vi hatt 21 poeng nå. RBK hadde hatt 15… Men i stedet for å ligge seks poeng foran RBK, har både udyktighet og uflaks gjort at vi ligger seks poeng bak de forventede seriemesterne. Uansett har minst halvparten av RBKs kamper til nå vist at de slett ikke er i en egen klasse, slik vi fryktet og trodde for en måned siden. Joda, det blir nok trønderne som vinner til slutt. De tar poeng eller vinner på dårlige dager, slik vi gjorde en del i fjor. Og det kan godt være de blir bedre utover sesongen. Men foreløpig fremstår de ikke som uovervinnelige.

Uansett; til tross for en del marginer imot og totalt fem tapte poeng i det 90. minutt av tre kamper; vi ligger likevel på bronseplass. Det er ingen umulighet å gjenta fjorårets sølvprestasjon med dette laget, for jeg syns vi har tatt steg fremover spillemessig. Ikke minst offensivt. Det kan kanskje kompensere for at vi gjerne ikke kan forvente (eller har hatt) de samme marginene med oss som i fjor.

PS! Dette ble Branns 501. seier på øverste nivå siden det norske seriesystemet startet i 1948/49. Noen teller kun årene fra 1963 da man startet opp med et nytt seriesystem (selv om 1961/62 strengt tatt var første sesong alle møtte alle i den øverste serien), og siden den gang har vi scoret 1002 mål på Stadion på nivå en. Jonas Grønner fikk altså gleden av å score det 1000. målet. På maratontabellen siden den nevnte 1961/62-sesongen, passerte Brann Lillestrøm på lørdag. Brann er nå nr. 3 på den tabellen, bare slått av RBK og Viking. 

Publikum: I utgangspunktet er ikke 10227 solgte billetter et veldig bra tilskuertall, men jeg hadde fryktet verre. Lørdagskamp, avspark klokken 2000, ikke veldig underholdende i forrige hjemmekamp, lett regn i luften, og det var sikkert noen som ville se Grand Prix-fjaset også. Som jeg nevnte sist, er det ikke ideelt å ha en hjemmekamp så tett inntil 16. mai heller. For de som bare går på Stadion av og til, går gjerne ikke to ganger på tre dager. Og siden disse som oftest skal på 16. mai, så blir det gjerne ikke stadionoppmøte på dem 13. mai i tillegg. 

Det reelle oppmøtet var nok ikke mer enn 7-8000. Uansett var det mer enn det var mot Godset i hjemmeåpningen. De glisne tribunene til tross; det var likevel kanskje den beste stemningen i år. I hvert fall mot slutten da det var bra trøkk. Ikke minst på «gullet ska hem».

Kuriosa:

* Brann har nå 14 poeng etter de åtte første kampene. Det er det samme som i fjor.

* Brann har tatt 10 poeng på de fire første hjemmekampene. Det er det samme som i fjor.

* Brann har scoret 15 mål. Så mange mål har vi ikke scoret etter åtte kamper siden vi hadde 17 i 2007. Ikke engang i 1.divisjon 2015, hvor vi bare hadde 10.

* Brann har scoret 11 mål på de fire første hjemmekampene. Det er det meste vi har hatt etter fire hjemmekamper siden 2007. På de fire første i 1.divisjon 2015 hadde vi bare scoret 8.

* Brann har syv baklengs. Det er det samme som i fjor etter like mange kamper. Også i 1.divisjon hadde vi syv baklengs på denne tiden.

* Brann har tre baklengs hjemme. I fjor hadde vi null på samme tid. I 1.divisjon 2015 hadde vi også tre.

* Brann har nå åtte plussmål. Det er det beste vi har hatt etter åtte runder siden vi også hadde +8 i 2006. I 1.divisjon 2015 hadde vi bare tre. l

* Brann har åtte plussmål hjemme. Så god målforskjell har vi aldri tidligere hatt etter de fire første hjemmekampene en sesong på øverste nivå. I 1.divisjon 2015 hadde vi bare fem plussmål etter de fire første hjemme.

* Med seier over MFK unngikk vi nok en gang å tape to seriekamper på rad. Sist Brann tapte to eliteseriekamper på rad var da vi tapte fire på rad i 25.-28-runde 2014. I 1.divisjon tapte vi de to siste rundene i 2015.

* Brann har spilt seks hjemmekamper på rad i serien uten tap (5-1-0). Sist vi tapte hjemme i serien var da det ble 1-2 for LSK 16. oktober i fjor. 

* Brann har scoret i fem seriekamper på rad. Sist vi ikke scoret var da vi tapte 0-1 i Kristiansund 10. april. Forrige gang vi scoret i fem seriekamper på rad var da vi scoret i seks på rad fordelt på de fire siste i 2016 og de to første i 2017. Sist vi scoret i fem strake seriekamper i en og samme sesong, var i juli og august i fjor da vi scoret i åtte på rad.

* Brann har scoret i åtte hjemmekamper på rad i serien. Sist vi ikke scoret hjemme var i 23. runde i fjor mot Viking da det ble 0-0. 

* Brann har sluppet inn mål i tre seriekamper på rad. Sist vi ikke slapp inn mål, var da vi slo LSK 23. april. Forrige gang vi slapp inn mål i tre seriekamper på rad, var da vi gjorde det i de fire siste i fjor, samt den første i år.

* Brann har sluppet inn mål i tre strake hjemmekamper i serien. Sist vi holdt nullen hjemme var da vi vant 3-0 over Godset i første hjemmekamp. Forrige gang vi slapp inn mål i tre strake hjemmekamper, var i de tre siste i fjor. 

* Vi hadde ikke scoret så mange mål i en seriekamp siden 6-0 over AaFK 22. juli i fjor.

* Molde hadde ikke sluppet unn så mange mål i en seriekamp siden 3-4 i Sogndal 9. juli i fjor.

* Molde hadde ikke tapt med så mange mål i en seriekamp siden 0-3 mot VIF på Ullevål 1. august i fjor.

Brann mot Molde i serien:

Branns score først

  K S U T Mål Bakl
I Bergen 34 15 7 12 56 51
I Molde  33 8 5 20 49 71
Totalt 67 23 12 32 105 122

* Brann har sluppet inn mål mot MFK i seks seriekamper på rad. Sist vi holdt nullen mot dem var da vi vant 1-0 på Stadion 6. april 2013.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Hendelsene:

06:50 - MFK:  Knut Olav Rindarøy legger skrått ut fra nesten dødlinjen på vår høyreside. Sander Svendsen skyter fra tolv meter, men det blokkeres av Jonas Grønner inne i femmeteren.

08:55 - Brann: Gilli Rólantsson skyter fra 22 meter, men det blokkeres.

11:25 - MFK:  Björn Bergmann Sigurdarson er alene gjennom, men avblåses - muligens feilaktig - for offside.

12:25 - MFK: Vel tolv meter inne på egen halvdel mister Bismar Acosta til Fredrik Brustad som har retning mot Piotr og målet, men like utenfor sekstenmeteren blir Brustad taklet av Acosta som gjør opp igjen for blunderen.

12:45 - MFK: Romsdalingene vinner ballen tilbake og Svendsen header like utenfor fra elleve meter etter et innlegg vår venstreside.

14:45: Ruben Kristiansen må halte ut på sidelinjen etter å ha ligget skadet et par minutter.

16:15 - Brann: Fredrik Haugen med et innoversrkudd frispark fra venstre. Kristoffer Barmen rager høyest på åtte meter, men keeper tar den.

17:35 - Brann: Haugen forsøker å nå Daniel Braaten med en stikker, men mislykkes.

18:40 - MFK: Nouri header vekk et småfarlig MFK-innlegg.

19:15 - MFK: Christoffer Remmer slår høyt inn mot bakerste hvor Isak Ssewankambo header inn foran mål. Brustad skyter høyt over fra fire meter i duell med Acosta. MFK vil ha corner, men de får ikke det. 

20:35 - MFK: Svendsen skyter over fra 21 meter.

22:25 - Brann: Haugen slår en corner fra høyre og Braaten stusser videre fra nærmeste stolpe, men når ingen på bakerste.

22:45 - Brann: Haugen slår inn fra hjørnet av sekstenmeteren, men det heades utover. Så forsøker Kristiansen seg på et skudd fra 27-28 meter, men det blokkeres i skuddøyeblikket.

23:25 - Brann: Kristoffer Barmen sender frem til Braaten, men Ruben Gabrielsen får hindret ham i å komme til avslutning like utenfor femmeterhjørnet. Så får vi et Gilli-innlegg fra venstre som Barmen forsøker å lure inn i mål med hælen fra ni meter. Det ble for enkelt for keeper. 

24:15 - Brann: Amin Nouri slår mot bakerste, men ballen går over Torgeir Børven. Gilli fanger den opp på motsatt, utfordrer Remmer og gir til Haugen som forsøker et skudd fra tretten meter. Det blokkeres umiddelbart.

25:35 - MFK: Fredrik Aursnes slår langt frem til Brustad som vinner over Jonas Grønner på hodet syv meter fra mål, men han får ikke skikkelig treff og det blir enkelt for Piotr.

27:30 - MFK: Aursnes med et «Haugen-frispark» inn i feltet hvor Gabrielsen kommer til heading fra seks meter og Piotr gjør en kjemperedning. Men det er avvinket for offside. Den var i så fall hårfin.

29:55 - MFK: Erik Hestad skyter høyt over fra 30 meter.

32:05 - Brann: Haugen med et frispark som stusses videre av Braaten i feltet, men ingen Brann-spillere når det.

38:51 - 1-0, SCORING BRANN: RUBEN KRISTIANSEN: Haugen tar corner fra høyre, det heades utover, og på direkten fra 23 meter skyter Kristiansen. Ballen går inn i høyre hjørne.

39:45 - MFK: Et innlegg slås til Brustad som ikke får headet skikkelig fra fjorten, og ballen bare triller inn til Piotr. Jeg dropper å regne dette som avslutning, da det antagelig ikke var det han forsøkte på.

40:25 - MFK: Ssewankambo slår inn mot bakerste, men innlegget er for høyt.

42:02 - 1-1, SCORING MFK: FREDRIK BRUSTAD: Hestad sender igjennom Svendsen som akkurat unngår offsiden og lurer seg inn bak Nouri. Sistnevnte klarer ikke å hindre ham i å legge inn fire meter fra dødlinjen. Brustad dukker opp med en lang fot mellom Acosta og Grønner og setter ballen i nettet fra fire meter.

45:00 + 2:10 - MFK:  Moldenserne kommer til heading fra fire meter på en frisparksituasjon.

45:00 + 2:15: Pause

- 2. omgang: -

45:00 - bytte Brann: Jakob Orlov inn for Torgeir Børven

45:40 - MFK: Brustad nære på å nå et fremspill, og da hadde det blitt farlig. Men ballen triller heldigvis inn i ingenmannsland hvor Piotr plukker den opp.

48:30 - gult kort, Brann: Kristoffer Barmen for en altfor sen takling på Sander Svendsen.

53:50: Stian Gregersen saboterer for Orlov som er på vei igjennom på venstresiden, men slipper merkelig nok kort.

54:30 - Brann: Haugen slår frisparket på sedvanlig vis mot bakerste, Braaten kommer til heading fra syv åtte meter, keeper redder, men Braaten var uansett korrekt avvinket for offside.

55:00 - Brann: Haugen kommer til innlegg, men det klareres. Vi får ballen tilbake og etter hvert slår Acosta langt frem mot Orlov, men keeper snapper den.

56:10 - Brann: Vi får en mulighet når Barmen gir over til Orlov som fra 12-13 meters skrått hold velger å sentre i stedet for å forsøke et skudd. Pasningen som var ment for Braaten som stod bedre plassert foran målet, kom aldri frem og MFK fikk ryddet opp.

57:21 - 2-1, SCORING BRANN: JONAS GRØNNER: Orlov vinner ballen tilbake etter at MFK først hadde kommet seg ut av en frisparksituasjon. Han header til Haugen som legger inn fra venstre mot bakerste. På fire meters hold dukker Grønner opp bak ryggen til Gabrielsen og setter frem en fot. Ballen går via og under keeper - og inn i nærmeste hjørne. 

Det gikk fem sekunder fra Orlov vant ballen tilbake til den lå i nettet. Tre Brann-spillere var med: Orlov, Haugen og Grønner.

59:15 - Brann: Braaten får kommet seg til skudd fra skrått hold noen meter inn i feltet. Det går like over.

60:15 - MFK: Remmer skyter fra 21 meter, men Piotr redder uten for store problemer.

60:50 - Brann: Haugen legger inn fra høyre og er nære på å nå Orlov som kommer seilende like utenfor femmeteren.

62:30 - MFK: Livsfarlig når Sivert Heltne Nilsen ikke klarer å treffe et Molde-kast, ballen går gjennom feltet og til slutt havner ballen hos Svendsen som skyter over - via Kristiansen i følge dommerteamet - fra syv meter. Corner til MFK.

63:30 - MFK: Piotr får bokset vekk corneren og vi kontrer direkte. Det får vi imidlertid ikke noe ut av.

66:20 - bytte MFK: Thomas Olivier Amang inn for Isak Ssewankambo

66:45 - Brann: Nouri slår inn i feltet hvor Orlov kommer til heading fra åtte meter, men det blokkeres umiddelbart. Jeg velger å ikke telle det som avslutningsforsøk. 

69:00 - Brann: Barmen stusser videre et langt kast fra Gilli, men Linde tar det. Heller ikke dette velger jeg å telle som avslutning, da han antagelig forsøkte å stusse videre til Orlov.

71:10 - MFK: Småfarlig på en corner når ballen går gjennom femmeterfeltet og flere MFK-spillere er nære på å treffe.

71:40 - bytte MFK: Tobias Svendsen inn for Sander Svendsen

72:15 - Brann: Gilli gir på skrått ut til Barmen som skyter fra 19 meter. Rett på keeper.

74:10 - Brann: Flott Brann-angrep når Sivert bryter midt på egen halvdel, etter hvert gir til Haugen som sender videre til Braaten. Sistnevnte sender Orlov igjennom. Presset av Gregersen, skyter han fra åtte meter. Keeper får akkurat en hånd på ballen og bortelaget får avverget. 

74:50 - bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Gilli Rólantsson

76:50 - Brann: Orlov er igjennom men må stoppe litt opp før han slår inn mot Skaanes som er feilvendt og må snu seg. Avslutningen fra skrått hold like utenfor femmeteren blir blokkert. Så får vi ballen tilbake, Nouri legger inn fra høyre og Skaanes er igjen nære på ved femmeteren, men det blir bare corner av det.

82:35 - Brann: Grønner med et frispark høyt inn i feltet. Braaten vinner på hodet på ti meters skrått hold, men han får ikke skikkelig treff. Ballen spretter utenfor. Teller ikke dette som avslutning. 

84:15 - bytte MFK: Óttar Magnús Karlsson inn for Knut Olav Rindarøy.

84:30 - 3-1, SCORING BRANN: JAKOB ORLOV: Haugen atter en gang med et godt slått frispark inn mot bakerste. Acosta klarer akkurat å holde ballen innenfor dødlinjen og legger inn mot nærmeste hvor Orlov stuper frem og svevende i luften klarer å heade med kraft fra tre meter. Ballen går inn bak Linde. Nydelig!

Det tok seks sekunder fra frisparket til ballen lå i mål. Tre spillere var involvert: Haugen, Acosta og Orlov.

86:48 - 4-1, SCORING BRANN: DANIEL BRAATEN: Nouri vinner ballen ti meter fra egen sekstenmeter. Han gir etter hvert til Haugen som forsøker å nå Orlov. Med litt hell klarer Orlov å få ballen med seg og slår videre til Nouri som kommer på ventresiden. Sistnevnte legger inn og på bakerste kommer Braaten i stor fart og i duell med Gabrielsen dundrer han inn 4-1 i høyre hjørne fra åtte meters hold.

Angrepet tok femten sekunder fra vi erobret ballen og fire spillere var involvert: Nouri, Haugen, Orlov og Braaten. Scoringen kom bare to minutter og atten sekunder etter den forrige.

88:45 - MFK: Tobias Svendsen skyter over fra 25 meter.

89:10 - bytte Brann: Steffen Lie Skålevik inn for Daniel Braaten.

90:00 + 0:05 - Brann: Haugen utfordrer ved sekstenmeteren, men gir videre til Skålevik som skyter akkurat innenfor feltet. Det går langt utenfor. 

90:00 + 2:05: Kampen er over

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Brann - Molde 4-1 (1-1)

1-0: Ruben Kristiansen (40.)

1-1: Fredrik Brustad (42.)

2-1: Jonas Grønner (58.)

3-1: Jakob Orlov (85.)

4-1: Daniel Braaten (87.)

8. serierunde i Eliteserien. Brann Stadion. 10.227 tilskuere. Dommer: Tore Hansen, Feda IL. Gult kort: Kristoffer Barmen, Brann.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Jonas Grønner, Bismar Acosta (k), Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten (Steffen Lie Skålevik fra 90.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 46.), Gilli Rólantsson (Kasper Skaanes fra 75.).

Molde (4-4-2): Andreas Linde - Christoffer Remmer, Isak Ssewankambo (Thomas Amang fra 67.), Ruben Gabrielsen (k), Knut Olav Rindarøy (Ottar Magnus Karlsson fra 85.) - Stian Gregersen, Fredrik Aursnes, Sander Svendsen (Tobias Hammer Svendsen fra 72.) Eirik Hestad - Fredrik Brustad, Bjørn Bergmann Sigurdarson.

Kampstatistikk:

Sjanser: 5-2 til Brann (VG)

Avslutninger: 10-9 til MFK (NTB og VG), 

Avslutninger på mål: 7-4 til Brann (NTB og VG)

Antall avslutningsforsøk inne i sekstenmeteren: 10-7 til Brann (mine egne tall). 1.omgang: 6-3 til MFK. 2. omgang: 7-1 til Brann.

Ballbesittelse: 56 % til MFK (VG)

Spillerstatistikk:

  Acos Barm Braa Børv Grøn Haug Horw Jons Kara Kris Leci
TIL b 90 90 90 14 90 76       90 90
God h 90 90   63 10 90       90 90
KBK b 90 90 45 24   90     13 90 90
FKH h 90 90 90 84   75     6 90 90
LSK b 90 90 90 90   90     12 90 90
Vik h 90 90 90 58   86     4 90 90
RBK b 90 83 90 17   90     7 90 90
MFK h 90 90 89 45 90 90       90 90
                       
Totalt 720 713 584 395 190 687 0 0 42 720 720
Kamp 8 8 7 8 3 8 0 0 5 8 8
Starte 8 8 7 5 2 8 0 0 0 8 8
Mål   1 2 2 1 1       1  
Gule 2 2 2   1       1    
2 gule                      
Røde                      
  Nils Nour Orlo Orry Pett Rola Skaa Skål Sten Vega Worm
TIL b 90 90 76     87 14 3      
God h 90 90 27     90   27   63 80
KBK b 90 77 66     90       45 90
FKH h 90 90       66 15     24 90
LSK b 90 90       78         90
Vik h 90 90 32     73       17 90
RBK b   90 73 59   90 31       90
MFK h 90 90 45     74 16 1      
                       
Totalt 630 707 319 59 0 648 76 31 0 149 530
Kamp 7 8 6 1 0 8 4 3 0 4 6
Starte 7 8 3 1 0 8 0 0 0 1 6
Mål 1   3     2          
Gule 3                 1 2
2 gule                      
Røde                      

Linker:

BA om kampen

BT om kampen

VG om kampen

VGs livedekning

Dagbladet om kampen

TV2 om kampen

NRK om kampen

Brann.no om kampen