RBK-Kåre ba Pallesen Knudsen om unnskylding

Rosenborgs Nicklas Bendtner (foran) i duell med Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Rosenborg på Haugesund stadion.Haugesunds Kristoffer Haraldseid (i bakgrunnen) 
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Rosenborgs Nicklas Bendtner (foran) i duell med Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Rosenborg på Haugesund stadion.Haugesunds Kristoffer Haraldseid (i bakgrunnen) Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

RBK-treneren skjelte ut den tidligere Brann-spilleren. Nå angrer han.

DEL

Tidligere Brann-spiller Fredrik Pallesen Knudsen sto i begivenhetenes sentrum søndag.

Haugesund-stopperen hadde god kontroll på RBK-spiss Nicklas Bendtner i 1-0-seieren over trønderne.

Etter kampen var Møhlenpris-gutten ute og meldte følgende:

– Jeg koste meg egentlig bare med ham. Han går bare rundt og sutrer hele kampen og var egentlig overraskende svak. Ikke særlig vanskelig å spille mot, sier Fredrik Pallesen Knudsen til VG om duellen med Rosenborgs danske stjerne, Nicklas Bendtner.

Utskjelt

Det fikk Kåre Ingebrigtsen til å se rødt. Han kom med følgende tirade da han ble konfrontert med Pallesen Knudsens uttalelser.

– Det er vel han som slipper Bendtner til en gedigen målsjanse, så han burde vel passet bedre på ham. Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt ti eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv, sa han til VG.

Dagen derpå var det andre toner fra trønderen.

– Journalisten fikk det svaret han håpet på, han fikk den reaksjonen han ønsket. Men det er jeg som løser dette veldig dårlig, situasjonen, spørsmålene burde selvsagt vært håndtert på en helt annen måte. Ja, det var et kvarter etter kampslutt, men det er ingen unnskyldning. Jeg er 51 år med masse rutine, det er jeg som må ta ansvar her. Jeg bør være rutinert nok til å svare på en helt annen måte, innrømmer Ingebrigtsen overfor VG.

RBK-treneren snakket med Haugesund-stopperen.

– Jeg har skværet opp med Pallesen. Han er 19 år (han er faktisk 20, red anm.), jeg er 51. Jeg har sagt til han at jeg beklager måten jeg formulerte meg på, og jeg har bedt om unnskyldning for en situasjon jeg løste svært dårlig, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til VG.

Haugesund-seieren er for øvrig godt nytt for Brann. Med seier over Stabæk mandag, kan Brann gå til topps på tabellen.

Fredrik Pallesen Knudsen fra sin tid i Brann.

Fredrik Pallesen Knudsen fra sin tid i Brann. Foto:

Fredrik Pallesen Knudsen er fra Møhlenpris.

Fredrik Pallesen Knudsen er fra Møhlenpris. Foto:

Artikkeltags