Gå til sidens hovedinnhold

Andreas Vindheim forlenger med Malmö

Artikkelen er over 4 år gammel

Har startet to kamper denne sesongen.

Andreas Vindheim (21) har forlenget kontrakten med Malmö FF til og med 2020. Det skriver den svenske klubben på sin hjemmeside.

Vindheim slo gjennom i Brann samme år som klubben rykket ned i 1. divisjon, i 2014. På våren 2015 kom Malmö på banen med et tilbud, og høyrebacken ble solgt. Da tegnet han en fireårskontrakt, ut 2018. Nå er den blitt forlenget med to år, ut 2020.

Ville ha mer spilletid

Vindheim startet fem kamper og fikk fem innhopp i sin første sesong i Sverige. I fjor var han skadeplaget, og fikk bare to kamper fra start. I år har han startet to av Malmös tolv seriekamper så langt, og kommet inn fra benken i to andre. Nå spiller han like ofte på midtbanen som på backen.

I forbindelse med treningskampen mot Brann før sesongen, antydet Vindheim at han måtte ha mer spilletid for å bli i klubben. Han er foreløpig mer på benken enn på banen, men har allikevel forlenget. Noe klubbledelsen er veldig fornøyd med.

– Andreas har i sin tid i MFF, tross noen skadeperioder, utviklet seg og tatt store steg.  Vi tror veldig på ham, og det kjennes veldig bra att kontrakten har blitt forlenget, sier Daniel Andersson, sportssjef i Malmö, til klubbens hjemmeside.

Seriegull i fjor

Vindheim fikk med seg seriegull i fjor, og så langt i år topper også Malmö Allsvenskan.

– Det kjennes veldig bra å forlenge kontrakten med Malmö FF, og jeg ser frem til å få representere MFF i flere år framover. Det er en av de beste klubbene i Skandinavia, og jeg kjenner at jeg har utviklet meg i min tid her, og vil fortsette å gjøre det fremover, sier Vindheim selv til klubbens hjemmeside.