– Det er en viktig kamp og vi må være profesjonelle. De siste kampene før vintersesongen synes jeg alltid er viktig. De får du aldri revansjert. Du vil avslutte på en god måte, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Selv om det var en kort spillfrekvens åtte mot åtte på fredagens trening, var trolig ikke laginndelingen representativ for hvem som er inne i varmen for det nybakte eliteserielaget.

Rennie gjort sitt i Brann?

Det som i hvert fall er sikkert er at Sivert Heltne Nilsen, Vadim Demidov, Azar Karadas og Amadaiya Rennie ikke blir involvert i søndagens bortekamp mot Nest-Sotra.

Heltne Nilsen er definitivt ferdig for sesongen etter sin kneskade. Demidov, som gikk ut midtveis mot Bærum, sliter med en skade i låret og kommer ikke til å spille på Ågotnes. Trolig er også han ferdig for i år.

Karadas har karantene, mens Rennie er ny på skadelisten.

– Rennie sliter med hamstringen. Det er en litt skummel skade. Han er ute mot Nest, så får vi se om han rekker Hødd-kampen, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Dermed kan leiesoldaten ha spilt sin siste kamp for Brann. Han returnerer til Hammarby etter sesongen, og ingen i Brann vil svare på om han en spiller som klubben vil ha med seg videre.

 

Larsen får sjelden sjanse

– Rennie har gjort det bra for oss, men han er under kontrakt med Hammarby. Vi får ta slike ting etter sesongen, sier Nilsen.

Heller ikke sportssjef Rune Soltvedt ønsker å kommentere Rennies situasjon. 

Brann har som kjent allerede rykket opp, men Nilsen bedyrer at Brann vil «kjøre på».

Etter det BA forstår blir det heller ikke de store endringene på førsteelleveren som spilte 2-2 mot Bærum.

Det som er sikkert er at Kristoffer Larsen erstatter Rennie, mens Jonas Grønner erstatter Demidov. 

Steffen Lie Skålevik (22) har startet alle kampene under Nilsens ledelse, og han starter også mot gamleklubben Nest.

– Det blir uansett rokeringer, men det er på grunn av skader. Vi tar kampen veldig alvorlig, sier Nilsen.