– Ekstremt viktig

Lars Arne Nilsen og Taijo Teniste sikret seg tre poeng mot Ranheim.

Lars Arne Nilsen og Taijo Teniste sikret seg tre poeng mot Ranheim. Foto:

Av og

Seieren over Ranheim var meget viktig med tanke på medalje og Europacupspill neste år. Her er Lars Arne Nilsens dom over dagens kamp.

DEL

– Det var ekstremt viktig å vinne denne kampen. Nå får vi en liten luke, sier Lars Arne Nilsen.

Brann tok tre poeng på Haugesund denne runden og to på Molde.

Dermed er det ti poeng ned til 4. plass.

– Vi har veldig lyst til å spille europacup neste år. Nå trenger ikke skuldrene sitte så veldig høyt fremover, sier han.

Lars Arne Nilsen er kanskje mer fornøyd med poengene enn prestasjonen.

– Vi spiller en solid kamp og slipper dem nesten ikke til en sjanse. Fremover er det urytmisk og lite fart. Vi får ikke overtall og det er litt en og en, beskriver han.

Sitter ikke helt

Han tror at årsaken kan være at det er mange nye fjes på laget. Sivert Heltne Nilsen er gått til Horsens og Ruben Kristiansen er skadet. I tillegg har han gjort det klart at han er ferdig i brann etter sesongen.

– Thomas Grøgaard og Ruben Yttergård Jenssen er gode, men de spiller litt annerledes enn Ruben (Kristiansen, red anm.) og Sivert (Heltne Nilsen, red.anm.).

For der Sivert Heltne Nilsen var en knallhard duellspiller og en vaktbikkje, er Yttergård Jenssen mer enn elegant ballfordeler.

– Han har venstrefot og er god på «crossere». Relasjonene sitter ikke helt ennå. Vi trenger å få rytmen fremover, men det kommer, sier en blid Brann-trener.

Artikkeltags