Fem (!) spillere pådro seg karantene

Sivert Heltne Nilsen i duell på midten.

Sivert Heltne Nilsen i duell på midten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen, Vadim Demidov, Ruben Kristiansen og Steffen Lie Skålevik pådro seg alle gule kort i tapet mot FK Haugesund.

DEL

Dermed må de alle stå over hjemmekampen mot Viking 10. september.

Sivert Heltne Nilsen har allerede sonet karantene denne sesongen, men mot Viking må han nok en gang avfinne seg med å sitte på tribunen. Etter 36. minutter lagde han et unødvendig straffe da han hang på FKH-stopper William Troost-Ekong. I tillegg til straffe imot – og det som skulle bli et reduseringsmål – ble trenerens sønn belønnet med gult kort. Dermed ble det en ny karantene på midtbaneankeret.

Barmen ba om gult – og fikk det

Heltne Nilsens naturlige erstatter i ankerrollen mot Viking hadde vært Kristoffer Barmen, men like før pause fulgte han etter i dommerens bok. Med viten og vilje la han en Haugesund-spiller kontant i bakken for å stoppe et angrep, og med det pådro han seg sitt femte gule kort denne sesongen. Med både Barmen og Heltne Nilsen ute med karantene, er Fredrik Haugen et naturlig valg for ankerrollen mot Viking.

For å gi Brann-trener Lars Arne Nilsen ekstra hodebry, pådro også Steffen Lie Skålevik seg sitt tredje gule kort i 2. omgang. Dommer Trond Ivar Døvle mente at krepsefiskeren brukte for lang tid på å gi fra seg ballen etter et idømt frispark.

To nye karantener på overtid

I en hektisk sluttspurt på overtid pådro også Vadim Demidov og Ruben Kristiansen seg gule kort – begge med like nedslående resultat. Også de er ute mot Viking om to uker.

– Det haglet. Dommeren hev gule kort etter oss. Jeg vet ikke hvor mange spillere vi har igjen til Viking-kampen, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til TV2 like etter kampslutt.

Flere skader

Fra før hangler en rekke Brann-spillere med skader. Bismar Acosta, Deyver Vega, Daniel Braaten og Gilli Rólantsson var ikke med til Haugesund, og keeper Piotr Leciejewski startet på benken på grunn av hofteproblemer.

Artikkeltags