Nouri klar for VIF

Amin Nouri går til Vålerenga. Her fra en Brann-trening i august, med Vito Wormgoor og Manuel Torres i bakgrunnen.

Amin Nouri går til Vålerenga. Her fra en Brann-trening i august, med Vito Wormgoor og Manuel Torres i bakgrunnen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

«Det kommer aldri til å skje», sa han til BA i november.

DEL

Som BA meldte onsdag, skal Amin Nouri til Vålerenga. Og torsdag formiddag bekrefter Oslo-klubben overgangen på sine hjemmesider.

– Det er utrolig deilig å endelig være hjemme igjen. Jeg gleder meg veldig mye til å ha Klanen i ryggen, sier Nouri til Vålerengas hjemmesider. 

– Ambisjonen blir å ta medalje med Vålerenga igjen. Det er en klubb som fortjener å være «der oppe», fortsetter han.

Signerte for fire år

Dermed har Nouri tatt en U-sving i forhold til hva han uttalte 9. november. Da konfronterte BA ham med ryktene om en overgang til gamleklubben, men Nouri svarte «jeg har sett det samme, men det er bare tull. Jeg har ikke noe tilbud fra dem, det kommer ikke til å skje».

Nå har det skjedd, og Branns rival overtar dermed en av rødtrøyenes beste spillere de siste årene. Men det ble tidlig i år klart at han ikke ville forlenge kontrakten med Brann.

Kranglet om bonus i Brann

BA kunne i saken 9. november avsløre grunnen, nemlig en bitter strid om en bonusutbetaling fra sølvsesongen som ledelsen ikke var enig i, og som Nouri aldri fikk.

Nouri er fra Oslo, og har 47 seriekamper for Vålerenga. Men etter 2010-sesongen gikk han til Start, og ble hentet til Brann for tre år siden.

Nå er altså ringen sluttet, og 27-åringen har tegnet 4-årskontrakt i VIF.

Artikkeltags