Gå til sidens hovedinnhold

Nå er han Branns poengkonge

Artikkelen er over 4 år gammel

Daniel Braaten har levert like mange målpoeng på syv kamper denne sesongen, som han han gjorde i hele 2015 og 2016. Til sammen.

Muskelbunten har aldri vært kjent som verken en assistkonge eller en målsnik, og det til tross for at han har spilt i angrep stort sett hele karrieren.

Forrige sesongen ble det med to målgivende pasninger og null scoringer på 25 kamper, alle fra start. I Vålerenga i 2015 noterte 34-åringen ett mål og tre assist på 22 kamper, hvorav elleve fra start.

Nå har han plutselig blitt en garantist for målpoeng. For da Daniel Braaten fikk æren av å sette inn 4-1 mot Molde noterte han sitt femte målpoeng denne sesongen. To scoringer og tre målgivende pasninger. Og det på bare syv kamper. Nå topper han poengligaen i Brann, og har bare fire spilleren foran seg på listen i eliteserien.

LES OGSÅ: Historisk Jonas Grønner

– Det er greit, men ikke så viktig. Det viktigste er at laget vinner. Vi scoret fire i dag, og det er bra, sier den alltid like jordnære Oslo-gutten.

Scoringen mot Molde var en fysisk maktdemonstrasjon. Brann kontret, og Braaten satte inn en monsterspurt fra egen målgård og over til motsatt felt. Foran mål brøt han seg forbi Molde-backen, og hamret inn 4-1.

– Jeg hadde egentlig tenkt å bare slappe av, men så så jeg at det kunne bli en mulighet, gliser Braaten.

LES OGSÅ: Nilsen med ellevill hyllest av Orlov

LES OGSÅ: – Nå har vi en greie gående

LES OGSÅ: Stor nest sistemann

LES OGSÅ: Brann knuste Molde

 

Kommentarer til denne saken