Disse manglet på årets første Brann-trening

Branns første trening i 2019. (Foto: Eirik Hagesæter)

Branns første trening i 2019. (Foto: Eirik Hagesæter)

21 mann møtte på Branns aller første trening for året.

DEL

VESTLANDSHALLEN: Onsdag hadde Brann-troppen sesongens første fellesøkt.

I Vestlandshallen kunne Brann-trener Lars Arne Nilsen stifte bekjentskap med en rekke nye fjes. Kristoffer Løkberg, Jesper Löfgren, Marcus Mehnert og Håkon Opdal hadde alle sin første Brann-trening etter sine overganger til Bergen.

Flere fravær

På forhånd var det klart at Bismar Acosta er på landslagssamling med Costa Rica. Også estlandske Taijo Teniste er på landslagssamling.

Acostas landsmann Deyver Vega var også med i troppen til Costa Rica, men han har meldt forfall på grunn av en skade. Han var ikke på plass i Vestlandshallen, og begrunnelsen skal være at hjemreisen er forsinket. Uansett, med en kontrakt som kun strekker seg til sommeren 2019, og med begrenset spilletid i fjor, er han etter solemerker på snarlig flyttefot.

Jónsson i Sandefjord

En som også er på flyttefot er islendingen Vidar Ari Jónsson. Han fullfører en overgang til 1. divisjonsklubben Sandefjord innen kort tid, og er allerede på plass i sin nye klubb.

Ludcinio Marengo er småskadet og trente alternativt på Stadion. Nederlenderens fremtid er i høyeste grad usikker. Vingen fikk begrenset spilletid i fjor, og i likhet med Vega har han bare kontrakt til sommeren 2019.

På vei til Nest-Sotra

Daouda Bamba var ikke å se i Vestlandshallen. Sistnevntes fravær skal være av det naturlige slaget. Snøkaoset i Europa skal ha gjort at hans hjemreise fra ferie i hjemlandet er forsinket.

Azar Karadas var heller ikke å se. Vi blir ikke sjokkert om han trener alternativt på Stadion.

Unggutter som Marius Bildøy (ving), David Tufta (midtbane), Eirik Opheim Moldenes (midtbane) og Emil Kalsaas (back) fikk muligheten til å vise seg frem på A-laget.

Keepertalentet Markus Pettersen har denne uken trent med Nest-Sotra, og han kommer trolig til å bli leid ut til 1. divisjonsklubben denne sesongen. Onsdag var han likevel med på Branns trening - og en låneavtale formaliseres trolig ikke før Brann har fått på plass en ny førstekeeper.

Treningskamper på BA.no

Fredag 25 januar er det duket for årets første treningskamp, når Brann møter Nest-Sotra i Vestlandshallen. Det er kamp du kan se direkte på BA.no. Alle vinterens treningskamper kan du se direkte på BA.no.

30. januar reiser hele troppen til Gran Canaria for en to ukers lang treningsleir.

Sesongen starter borte mot Odd lørdag 30. mars.

Disse møtte på årets første trening

Keepere: Emil Harloff, Håkon Opdal, Markus Pettersen.

Forsvarere: Nicolas Marthinussen, Vito Wormgoor, Emil Kalsaas, Ruben Kristiansen, Jesper Löfgren.

Midtbane: Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Kristoffer Løkberg, Amer Ordagic, Ruben Yttergård Jenssen, David Tufta, Gilli Rólantsson, Eirik Opheim Moldenes.

Angrep: Marius Bildøy, Henrik Kjelsrud Johansen, Marcus Mehnert, Gilbert Koomson, Steffen Lie Skålevik.

Artikkeltags