Marengo: – Nå er jeg tilpasset

Ludcinio Marengo (t.v.) scoret 1-0 etter halvannet minutt søndag, men det endte 2-2 mot Tromsø i årets siste seriemamp for Brann.

Ludcinio Marengo (t.v.) scoret 1-0 etter halvannet minutt søndag, men det endte 2-2 mot Tromsø i årets siste seriemamp for Brann. Foto:

Har brukt noen måneder på det defensive.

DEL

Ludcinio Marengo (26) scoret Branns første mål i 2-2-kampen mot Tromsø søndag, og var fornøyd med 1. omgang.

– Så falt vi litt av, påpeker nederlenderen, som spilte en bra kamp etter en høst med mest benkesliting. Vingen ble kastet rett inn på laget etter ankomst Bergen. Han spilte hele kampen mot Viking (4-2-seier) et par dager etter at han kom til Brann, så var det mange uker uten spilletid. Noe som gjorde han frustrert.

I det siste har han spilt mer, og søndag var det bare glede, og erkjennelse at han trengte tid til å tilpasse seg.

Julefeiring i Amsterdam

– Jeg trengte tid på å bli vant med den defensive jobbingen. Det er dette treneren har terpet på. En må jobbe mer defensivt som angrepsspiller her i landet enn i Nederland, og det har jeg måttet jobbe med, sier han til BA.

– Nå er jeg tilpasset norsk fotball, og gleder meg til neste sesong. Og så gleder jeg meg til juleferien, den blir med familien i Amsterdam, sier Marengo, som sammen med kjæresten har en datter på fem år.

    Artikkeltags