Discovery har hatt rettighetene til å vise de to øverste divisjonene i norsk fotball siden 2017-sesongen. Til nå har de vist kamper fra hver eneste serierunde på åpne kanaler. Nå gjør de derimot endringer.

2. pinsedag, som er førstkommende mandag, vil kun Haugesund-RBK vises på åpen kanal.

Lillestrøm – Brann går på Eurosport pluss og på Eurosport player.

I en pressemelding forklarer Discovery endringene slik:

– Vi ønsker gjennom dette å promotere strømmetjenesten Eurosport Player, i tillegg til våre dedikerte TV-kanaler for norsk fotball, Eurosport Pluss. Vi ønsker å vise at kampene er tilgjengelig på flere ulike plattformer, både hos oss og distributører som Canal Digital, Get, Altibox og RiksTV. Nye kunder av Eurosport Player får 14 dagers gratis prøvetid, deretter koster abonnementet 79 kroner pr. måned. For den prisen får du alt av vårt sportsinnhold. Det inkluderer selvsagt samtlige oppgjør fra Eliteserien og OBOS-ligaen, sier kommunikasjonsdirektør i Discovery og Eurosport, Espen Skoland.

Mediekontakt i Discovery, Lars Hojem Kvam, sier at Eurosport pluss tilbys av de fleste distributører og inngår i mange kanalpakker.

– Hvis kundene ønsker seg denne kanalen, bør de sjekke med sin distributør. Det kan også hende at kanalen allerede inngår i den kanalpakken de har. Prisen og pakkene varierer fra distributør til distributør, forklarer Hojem Kvam til BA.