Piotr Leciejewski (32) er inne i sin syvende sesong i Brann. Etter lange forhandlinger, skrev polakken i vinter under på en ny toårskontrakt med rødtrøyene.

Nå er det igjen spørsmål rundt Leciejewskis Brann-fremtid, for etter det BA kjenner til er polakkens tjenester ønsket i hjemlandet.

BA vet at eliteserieklubben Zaglebie Lubin ønsker å kjøpe Branns sisteskanse. Det gjorde de også i 2014, men lyktes ikke. Klubben, som endte på 10.-plass i eliteserien denne sesongen, skal ha lagt inn et bud på Leciejewski, og klubben ønsker å ha ham som førstekeeper neste sesong.

Det norske overgangsvinduet åpner 24. juli og stenger i slutten av august. 

Brann er trolig lunkne til å slippe Leciejewski nå, men om polakkene legger tilstrekkelig med penger på bordet – og Brann får inn en fullverdig erstatter i tide – kan en overgang bli en realitet.

– Dette vil jeg ikke si noe om, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, til BA.

Var nær MLS

Den polske journalisten Krzysztof Stanowski hevder på Twitter at en overgang allerede er klar og at Leciejewski er klar for Zaglebie Lubin fra neste sesong. Det medfører ikke riktighet, noe BA også får bekreftet fra offisielt hold i Zaglebie Lubin.

I vinter var Leciejewski nære en overgang til den amerikanske MLS-klubben FC Dallas. 32-åringen var sågar enig om de personlige betingelsene med Dallas, men Brann ville ikke selge. I stedet ble det til at Leciejewski forlenget den daværende kontrakten, som opprinnelig strakte seg ut 2017-sesongen.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være her så lenge. Jeg har alltid tenkt at «dette er min siste sesong». Men jeg er veldig lykkelig her, sa Leciejewski til BA for ett år siden.